Anketa o prostituciji

Mi smo bre grozan narod,mi smo najobičnija pop'išana g'ovna,vetroje'bljivi smradovi,radimo onako kako nam neko sa strane naredi,a sami sebe ne slušamo.I eto Amerika se konačno setila da na wc šolji pusti vodu i da g'ovna odu,tako da nećemo više da smrdimo svetu...

Че Гевара:
Mi smo bre grozan narod,mi smo najobičnija pop'išana g'ovna,vetroje'bljivi smradovi,radimo onako kako nam neko sa strane naredi,a sami sebe ne slušamo.I eto Amerika se konačno setila da na wc šolji pusti vodu i da g'ovna odu,tako da nećemo više da smrdimo svetu...

Дедер смањи мало.......
Није здраво......
Уосталом твојом логиком ко је онда здрав народ, нормалан...... :wink:

ALO, bre Ljudi, pa ja sam *****!!! Tu sam da vas usrecim za vase parice....Da vas Opustim od vasih zamornih i postenih zenica, sa kojima ste SAMO NA PAPIRU....Dodzite u moj krevetac....L O V E.....
52p3zlx.jpg

Truman:
A zasto da prostitutke budu zasticene zakonom ?! To je kao da trazis da dileri droge budu zasticeni zakonom. A belog roblja ce uvek biti.

recimo da je i to posao kao i svaki drugi [ja se ne ljubim sa musterijom, ja sam verna svom muzu, stari stos prostitutki] i zasto ne bi bile zasticene. ako vec nesto ne mozes eliminisati, onda je bolje drzati tu profesiju [ipakje to najstariji zanat] pod kontrolom ili legalizovati

prostitucija je mnogo posteniji zanat od mnogih koji su danas u Srbiji na ceni i najgora qurva je postenija od najboljeg politicara ,tajkuna ,kontraverznog biznismena ,da ne govorim o gomili podmitljivih pripadnika nekad uglednih esnafa lekara ,sudija ,profesora ,policajaca i slicno tako da ne znam cemu tolika povika na prostituke. Jedino sto bi trebalo njihovu delatnost staviti u legalne okvire zbog ovih razloga koji su gore navedeni (zdravstvena zastita i sigurnost,sprecavanje iskoriscavanja zena od strane kriminalaca ,belo roblje ...) pa ko oce da se bavi tim poslom i ko hoce da koristi njihove usluge nek mu je po volji.

Back