Mislim da cu konacno da probam taj Motul, kad mi dodje red za zamenu ulja. Svi Hondasi ga hvale, i citao sam da je ekstra ulje, specificne gradje i verujem da vredi. Ali, nisam ga koristio do sad.
Znam samo da Valvoline necu vise kupovati. Imao sam onu varijantu za motore koji se voze na plin, i razbilo se za nekih 3000km. Nemam lepo iskustvo ni sa GM uljima, mada me ubedjuju da sam kupio neki fals, sto se ne bih slozio. Kad sam kupio auto, u njemu je bio Castrol polusintetika, i mislim da je to ulje bilo odlicno. Probao sam i Esso, kao slicmo Mobil1 ulju, posto ih pravi ista firma, i nije lose, al mozda sam subjektivan, ipak mislim da je Mobil bolje ulje. Verovali ili ne, sad u kolima imam Lukoil 10w40 onaj Lux, presao sam oko 3500km sa njim, meni se cini da je u redu. A kupio sam ga na preporuku Stalkera (covek koji ima svoj blog o uljima, strucnjak za te stvari), i kako on kaze, Lukoil kosta kao najveca krdza, a kvalitet mu je dostojan naskupljih ulja na trzistu. To on kaze, a ja mu poverovao. Izguracu minimum 7000km, uz stalne provere nivoa i boje, kao i zamucenosti, pa cemo videti. Onda cu da sipam Motul pa da vidimo i to cudo.