Veliki povratak "Yuga" najavljen za 2027 g.

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Imao sam davno Yuga 45 i bio sam zadovoljan. Ostao je moja stara ljubav. Sibao je po njemackim autoputevima bez ikakvih kvarova. Sa onakvim losim uljima i odrzavanjem sluzio je dobro. I sada po Americi se moze vidjeti po koji, jos uvijek u dobrom stanju i poslije 35+ godina. Ako citate komentare ispod YUGO videa, vecina amera ih se rado sjeca. Bio je prejeftin, i zato ga niko nije cijenio, ali bolji od konkurencije.
Na USA trzistu dobar primjerak danas je skuplji dva puta od novog i ide za10K.

Lupetaš.

Yugo je jedan od najgorih automobila u istoriji svetske automobilske industrije.
Kad je izašao za te pare je bio sasvim solidan ..Da bi to mogao da ispratis moras znati kakva je konkurecija bila u toj klasi ..Sve je to bilo loše tako da Yugo nije bio ništa specijalno los u odnosu na svoju konkureciju..Od čega je bio toliko lošiji. ?..intereije me s cim ga poredis:)

Ne lupetaj.

Ima veze. Yugo je proizvod SFRJ.
Ako bi se sad nešto proizvodilo to više ne bi imalo veze sa SFRJ. Dakle ako bi se bilo gdje u bivšoj SFRJ proizvodio auto pristojnog kvaliteta, cijene i koji ne bi bilo preskupo održavati to bi bilo sasvim ok. I imalo dobar prodajni rezultat. Nevezano za prošlost. Ok to je van tvojih mogućnosti shvatanja. Ali jbg.

Ako bi se sad nešto proizvodilo to više ne bi imalo veze sa SFRJ. Dakle ako bi se bilo gdje u bivšoj SFRJ proizvodio auto pristojnog kvaliteta, cijene i koji ne bi bilo preskupo održavati to bi bilo sasvim ok. I imalo dobar prodajni rezultat.
Yugo je proizvod SFRJ. U tom smislu Yugo ima veze sa SFR
Ok to je van tvojih mogućnosti shvatanja. Ali jbg.
Ti si rekao da je Yugo bio sasvim solidan auto. Ta tvoja tvrdnja je kretenizam. Činjenica je da je Yugo bio loš auto. To je van tvojih mogućnosti shvatanja.

Сам Бјелић је изјавио да не долази у обзир електрични погон, само бензин. Иначе, ово на слици је само једна од многих верзија које се сада тек „цртају”, а на том чувеном Експоу 2027 би требало да се представи прототип па ако неко буде хтио то производити тј. уложити у стварну производњу, тек онда можемо говорити о новом Југићу.
Kragujevac treba da napravi neki BUM,neki auto kao sto he Pontiac Grand Prix

Back