AlanViBritannia
Domaćin
- Poruka
- 4.783
pricaj kakav je u mangi
stavi samo u spoiler
A mrzi me. XD Pročitaj, nema mnogo.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pricaj kakav je u mangi
stavi samo u spoiler

)
Angel Beats
Black Lagoon (odlična akcija ,ide po mangi ali ona je pauzirana već čitavih 2-3 godine a i nemaš da pročitaš mnogo nakon zadje epizode druge sezone možda svega 5-6 chaptera)
Deadman wonderland (isti slučaj kao gore po mangi je ali je pauzirana nekih godinu dana ,mada imaš dosta da čitaš nakon zadnje epizode animea imaj u vidu da se anime i manga nešto razlikuju)
Nurarihyon no Mago (kalsičan shounen ,ide po mangi koja bi trebala da se završi kroz koji mesec)
Soul Eater (isto klasičan shounen ide po mesečnoj mangi koja je i dalje aktivan imaj u vidu da anime nakon nekog 50 chaptera mange odlazi u fillere ,isto kao slučaj sa prvim serijalom FMA)
Toaru Majutsu no index (Ima rating 17+ ali meni izgleda ko klasičan shounen)
Što se tiče on goinga tu ti ne mogu pomoći pošto ih ne volim ali čuo sam da su sword art online i fate zero dobri.
Btw, ne svidja mi se sto ce na kraju biti neki fazon kao Mirai Nikki.Au, zeznuo sam se, nisam pazljivo citao sta si pisao u zagradama Black Wolf, sad vidim da je pauziran Deadman Wonderland, a zavrsio sam sa gledanjem.Btw, ne svidja mi se sto ce na kraju biti neki fazon kao Mirai Nikki.
Da, da potpuno sam zaboravio na HunterxHunter, citao sam mangu davno pa sam prestao ne znam zasto.
Hvala ljudi.
I jos samo ako mozete da mi kazete neki dobar sajt za gledanje online animea? Ja gledam na animefactor i animeseason, a ako tu nema onda anime44, ali mi se ne svidja kako je tu uredjen sajt i kvalitet videa(mada ne znam koliko to zavisi od samog sajta).
Au, zeznuo sam se, nisam pazljivo citao sta si pisao u zagradama Black Wolf, sad vidim da je pauziran Deadman Wonderland, a zavrsio sam sa gledanjem.Btw, ne svidja mi se sto ce na kraju biti neki fazon kao Mirai Nikki.
Da, da potpuno sam zaboravio na HunterxHunter, citao sam mangu davno pa sam prestao ne znam zasto.
Hvala ljudi.
I jos samo ako mozete da mi kazete neki dobar sajt za gledanje online animea? Ja gledam na animefactor i animeseason, a ako tu nema onda anime44, ali mi se ne svidja kako je tu uredjen sajt i kvalitet videa(mada ne znam koliko to zavisi od samog sajta).
Code Geass je definitivno anime koji bih preporucio svima,ukratko radi se o studentu koji dobija "moc kraljeva" - geass.On sa njim moze da naredi bilo kome koga gleda u oci sta god zeli.On pokusava da oslobodi Japan od carstva "Britannie"...Naravno prica postaje sve vise komplikovana i bolja.
Sto se tice glavnog lika mnogo je slican Death Note,samo malo manje ekstreman ^^.
'Vako. Ne znam sta da preporucim drugu koga je odusevio Death Note, a ne gledaju mu se maratonski naslovi.
Kada pogledam sa strane svi naslovi koje gledam/sam gledao mi deluju detinjasto...doduse ja nemam problem s tim.xD
Dakle, kojim animeom dodatno zainteresovati nekog?

'Vako. Ne znam sta da preporucim drugu koga je odusevio Death Note, a ne gledaju mu se maratonski naslovi.
Kada pogledam sa strane svi naslovi koje gledam/sam gledao mi deluju detinjasto...doduse ja nemam problem s tim.xD
Dakle, kojim animeom dodatno zainteresovati nekog?
DArker than black ,black lagoon ,Rin Daughters of MnemosyneAjde neka preporuka , nesto sto je interesantno. Nebitno koji je zanr, gleda mi se nesto ... nesto sto ce da me drzi u neizvesnosti.
P.S Jos uvek nemam hrabrosti da odgledam zadnjih 20-ak epizoda Fairy Tail. To cuvam, bas,bas,bas za crne dane![]()
Interesuje me,da li neko zna vredi li da se odgleda ovaj novi film Berserka?