Andy Roddick-cudo iz Amerike!

http://www.********************/images/2007/09/24/andy-roddick-leads-us-to-davis-cup-final_4305.jpg
andy_roddick_795807c.jpg

Tja,sve se nesto razmlisljam,da sam ja Endi Rodik...Kako bi se ja ponasao?Bio je jedne sezone No1,ima najjaci servis na svetu..Hvali se zenskama da je podjednako jak u krevetu kao i na servisu,one poveruju...I uziva :D :D :D

Nije njemu lose,na kraju krajeva,uziva popularnost u USA,a njima je to ipak najvaznije.Zato i mislim da od njega nema vise nista u ozbiljnom tenisu...Sem tako povremeno,kad bljense iz ciste sujete ;)

pazim ja sta pricam ali sam siguran da kad obojica zavrse karijere da ce Novak biti uspesniji...
Djokovic je mnogo kompletniji igrac od Rodika,ovaj ima samo servis odlican i to je to,a video si kako ga je Novak dovodio do ludila vracajuci mu te njegove bombe...to ti je realnost svidelo se to tebi ili ne,svako ko poznaje tenis ce ti reci da je Novak kompletniji igrac

pazim ja sta pricam ali sam siguran da kad obojica zavrse karijere da ce Novak biti uspesniji...
Djokovic je mnogo kompletniji igrac od Rodika,ovaj ima samo servis odlican i to je to,a video si kako ga je Novak dovodio do ludila vracajuci mu te njegove bombe...to ti je realnost svidelo se to tebi ili ne,svako ko poznaje tenis ce ti reci da je Novak kompletniji igrac

A ja sam potpuno siguran da nece biti uspjesniji...i svakog dana sam sve sigurniji...:lol:

Rodik najbolji u Pekingu

Drugi nosilac Endi Rodik pobedio je Izraelca Dudija Selu sa 6:4, 6:7 (6-8), 6:3 za 2 časa igre u finalu turnira u Pekingu.

Amerikanac je trijumfom u prestonici Kine došao do 26. trofeja u karijeri, trećeg ove sezone. Postavši šampion, Rodik je zaradio 85 hiljada dolara i 175 ATP bodova. Sela, kojem je ovo prvo profesionalno finale u karijeri, nagrađen je 120 poena i 46 hiljada dolara. Bio je ovo prvi međusobni susret Rodika i Sele.

Trenutno osmi teniser sveta je imao vrlo težak put do titule. Bio je slobodan u prvoj rundi, a potom je eliminisao kvalifikanta Brendana Evansa sa 6:3, 6:4. Usledila su dva vrlo teška okršaja – prvo je dobio Huana Karlosa Ferera sa 2:6, 6:3, 6:4, a onda Nemca Bjorna Faua sa 6:2, 6:7, 6:1.

Dudi Sela je sada 92. na svetu, a ove godine je već trijumfovao na ’čelindžeru’ u Vašingtonu. Napravio je nekoliko iznenađenja na putu do finala, a eliminisao je Davida Ferera, Tomija Robreda i Rajnera Šitlera. I u finalu je Izraelac pružio odličan otpor, pošto je u taj brejku drugog seta preokrenuo rezultat od 4-6 do 8-6. Ipak, na kraju je presudna bila Rodikova fizička nadmoćnost i bolji servis.

Turnir u Pekingu igrao se za nagradni fond od 524 hiljade dolara.
168954187048dfabb1c1157741034236_big.jpg

Svaka cast Endi! Tako se zavrsava sezona! :heart:

Ma jeste Andy cudo evo jos jednog dokaza za to :klap:
Humani Rodik igra go

Američki teniser Endi Rodik ponudio je da bez odeće održi čas tenisa sa osobom koja ponudi najviše novca za to. Na žurki Eltona Džona koja je posvećena borbi protiv side Rodik je odlučio da skine sve sa sebe i najdarežljivijoj osobi održi čas belog sporta, a sve u humanitarne svrhe.
- Endi se zaista založio za celu stvar! Hteo je da ponudi samo privatan čas tenisa, u trajanju od 60 minuta. Onda je odlučio da pojača ponudu, i skine majicu. Na kraju je ponudio potpuno golišavi čas tenisa za onoga ko ponudi najviše para i na kraju se stiglo do cifre od preko 20.000 evra - rekao je jedan od gostiju na žurki.

Back