Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 234.777
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa jesi li stiklirala opciju kada udjes u kontakte da ti cita kontakte sa SIM kartice a ne sa telefonske memorije ?
Generalno bi na vecini telefona putanja bila Contacts- opcioni levi taster na telefonu - contacts to display - i obeleziti SIM contacts .
ovo je ludilo skenira svaki put sve slike pa kao inport sve svaki put,ponegde se pojavi opcija da se otvori nekim windows previewom pa na jedvite jade prebacis
bio sam veran nokii ne vredi vise,xperia nekaDa li bi neko mogao da preporuči solidan telefon do 150 evra? Nakon pet godina moram da promenim dosadašnji telefon Nokia 5310. Za sad mi je zapao za oko Nokia Lumia 520, ali me zanimaju tuđe preporuke. Ima li nešto bolje od toga za taj neki budžet? Bitno mi je da baterija bude koliko-toliko trajna, da je izrada kvalitetna, da nije neka novokomponovana marka i to je to, znači da bude trajan telefon.
Svojevremeno sam probao odavde,radilo je,ne znam da li je i dalje u funkciji,ali vredi probati:Zdravo forumasi... Znate li mozda gdje da skinem Igo navigaciju za Galaxy S4? Jako mi je potrebna. Trazio sam i nistan nisam nasao,a i ono sto nadjem komplikovano za instalirati,nista skontati ne mogu Hvala puno![]()
da li postoji neki program sa kojim se radi sa androidima
na primer kao nokia suit ili to zavisi od modela telefona