Anđeli i demoni

privlači ih zlo...tamo je trenuitno najveća koncentracija zla na planeti...najviše satanista i okultista....naročito među elitom....ali nije sve crno belo...ima u Americi puno dobrih ljudi... evo ti @bas kao kao primer..dobar hrišćanin i sasvim ok lik iako živi i radi u Americi
cak i oni nirmalni se vrlo brzo inficiraju zlom. Taj sto ga pominjes verovatno je juce ujutru sleteo u ameriku pa jos nije inficiran.

Takodje i savremeniji oblici proricanja , u sta spada i astrologija , kao i hiromantija..
pa ta tvoja priča može da se gleda iz ugla da,
crkva (državana institucija) vidi rizike u gubljenju podanika zbog
u sta spada i astrologija , kao i hiromantija..
Gledanje u tarot karte, bionenergija, joga, transcendentalna meditacija, silva metod , hipnoza ..
Takodje u spiritizam spadaju i razni obredi i obicaji. Iako neki pojedine oblike spiritizma smatraju bezazlenim ili cak zabavnim, svi oni dovode pod uticaj , napad ili opsedanje od strane demona ili zlih duhova .
...te pravi pričice (koje ti plasiraš) kako to sve ne valja i treba se pokloniti:
Takodje se treba moliti Bogu JHVH Jehovi za zastitu i to na glas.
čim ti koristiš reč "treba" odma tu nešto vuče na hijerarhiju - što je karakteristika države.

očigledna prevara od strane crkve je:
Takodje i savremeniji oblici proricanja , u sta spada i astrologija , kao i hiromantija..
Gledanje u tarot karte, bionenergija,
dakle bioenergiju ne priznaje, odnosno govori kako je to neka jeres...a ustvari to koristi na podanicima (evo tipičnog primera):
A-TOMOS-FOR-UKRAINE’S-ORTHODOX-CHURCH-THE-FINAL-SCHISM-sputnik-scanpix.jpg

taj "višestepeni rezonator" je zapravo faradejev kavez koji ja koristim i radi veoma dobro i omogućava da se u snu ima bolji kontakt sa onim svetom!

privlači ih zlo...tamo je trenuitno najveća koncentracija zla na planeti...najviše satanista i okultista....naročito među elitom....ali nije sve crno belo...ima u Americi puno dobrih ljudi... evo ti @bas kao kao primer..dobar hrišćanin i sasvim ok lik iako živi i radi u Americi
Сетих овог док.филма,ево линк, наш светитељ из САД.

tatuaggi-battaglione-azov.jpg

Овај пут су се демони појавили у облику човека , случај азов батаљона

Празни , бездушни погледи антихристових ратника који служе звери.

Тетоваже припадника Азов батаљона говоре о вероватно утицају сатанизма у оровом оружаном сукобу .2500 хиљаде војника са сатанистичким тетоважама .

jednog ..... koliko god glasova cuo ceo taj skup je ipak on sam .... sve sto sam sebi kaze. cuje, nedoumice, razmisljenje. sve je to ista osoba ... zamisli da njegovim mislima upravljaju demoni i andjeli ono materijalno, pa kada bi to onda covek samostalno razmisljao?

u meni cesto se desava da imam i pozitivnu i mracnu stranu koje su cesto u sukobu ali ja to ne dozivljavam kao vise ljudi u meni vec kao moju licnu opreznost. Jedno je optimisticno, drugo pesimisticno a ja trazim sredinu. Valjda sam ga dobro objasnila ...
Najveći problem nastaje kad čovek čvrsto reši da uradi nešto i kad dođe čas njegove ga misli nagovore da to ne uradi.
Pa se čovek vrati i počne da smišlja kako da ga sledeći put ne uzrade,
Recimo hoćemo da prestanemo da pušimo, i ako smo neodlučni onda kreće navala misli koje nas nagovaraju da ipak nastavimo, kreće nervoza, želja za cigarama, u na kraju podlegnemo i odustanemo od ideje da prestanemo da pušimo.
A onda osmislimo u svom umu motiv, zašto želimo da prestanemo, pa se tog motiva čvrsto držimo i gle prestanemo očas, nema misli koje nas nagovaraju da zapalimo. a zašto ih nema? zato što smo mi smišljajući motiv napravili nobve misli i kada krenu one koje bi da nas odvrate od ideje da prestanemo da pušimo, mi odmah na megdan izvedemo one koje podržavaju našu ideju,
I budući da u umu, u fokusu pažnje, u srcu, opstaju one misli koje hranimo svojom pažnjom mi uspevamo da prestanemo da pušimo bez problema i apstinencijalne krize.
Naš uim je pun misli oje direkno rade protiv našeg zdravlja pozivajući nas na razne srtvari koje nisu dobre, alkohol, droga , alavost u ishrani, razne stresne misli, Misli koje domose gnev, ljutnju,...
I mnogi ljudi bi rado promenili nešto u sebi a ne znaju kako to da urade, ne znaju da vladaju svojim umom,
Kada muškarac vidi zgodno žensko odmah kreću hormoni i požudne misli,
On mučenik misli da to on misli a ne zne da ga telo nagovara da širi vrstu.
On nema ideju da širi vrstu nego muj sveizgleda da bi sa njim bilo dobar provod.
Naš intelekt želje naše duše prevodi u misli i mi nemamo jasnupredstavu zašto radimo to šta radimo.
Kada u krvi nema nikotina ćelije alarrmiraju ozak i naš intelekt sada treba da nas nagovori da zapalimo jednu,
Uu nama se javlja misaoi želja da zapalimo i mi to i uradimo jer mislimo da su to naše misli,
A ustvari to naš ženski deo, naša duša vlada nad nama.
https://svitanje.rs/14-kako-se-gubi-dusa-i-kako-se-ona-moze-izgubiti/

Da, mi nismo trenutni mi nego smo cela naša predistorija razmišljanja, a pitanje je i da li je početno stanje pri rođenju tabula raza ili nosimo nešto iz prethodnih života ili iz neke vrste sudbinskog predprogramiranja..
Nije tabula raza nego nosimo gene koje su nam ostavili preci a u tom pakovanju dobijemo negde oko 8000 mutacija od kad je ljudski rod nastao, neko manje neko više zavisi koju genetsku liniju je dobio od predaka. I sve te mutacije su loše mutacije.
Tako da ko čini greh (pogrešno razmišlja) svojoj deci u nasleđe ostavlja gomilu loših mutacija.
Pa kad se rodimo onda ide vaspitanje, pa pbrazovanje, i na kraju mi razmišljamo ko kreteni što dirkno utiče na našu sudbinu,
Ali dobra vest je da se geni mogu menjati i na bolje kada se ispravno razmišlja
Genom se na dnevnoj bazi kvari a preko noći dok spsvamo obnavlja što ukazuje da smo mi kao um remetilački faktor u telu kao i da postoji način mišljenja koji manje remeti genom.
Način na koji doživljvamo stvari odrećuje kvalitet našega života kao i našu sudbinu na kraju.
A doživljaj realnosti zavisi od suda kojim sudimo o realnosti
a sud zavisi od istine koju smo dobili kroz vaspitanje, obrazovanje, razna iskustva, uverenja, ubeđenja,
Istina je izvor života u nama a zablude su ono šta truje naš život.
Istiona donosi sud pun radosti, ljubavi, zahvalnosti, milosti što su sve lepa oaećanja u kojima je život,
A Zablude donose sud pun, ljutnje gneva, besa ... u čemu je smrt.

Ne slazem se sa tim da se covek uvek isto ponasa u datoj situaciji.
Nekada sam bila impulsivnija i neke stvari su mogle lako da me naljute gledano po toj shemi to bi trebalo i sada da se desava ali nije tako.
Radeci na sebi shvatila sam da ljutnjom necu resiti nista i sebi ne dozvoljavam sada taj luksuz, da se tako lako naljutim.
Duh koji nas pokreće radi po navici i ako želimo da promenimo svoje ponašanje mik duhu moramo to da pokažemo koristeći se voljom.
Kada u nekoj sutuaciji više puta šromenimo način na koji se ponašamo tada duh koji pokreće naše telo na akcije prihvati taj novi model i to postaje nova navika, dok ne poželimo da je još malo doteramo.
Da bi se promenila navika potreban je voljni napor jer će duh stalno pokušavati da odreaguje po navici.
Ti pošto si već menjala navike verovatno si to primetila

Jesi jer Sotona i Demoni nisu usmereni na jednu Zemlju nego na celu zemlju.
Kada gledamo na stvar da je sotona nešto što se dešava drugim ljudima a ne nama mi onda imamo pogrešnu predstavu da smo mi dobri a drugi zli. Ja sam sotonu otkrio u samome sebi,njega i njegove anđele zla otkrivam usvakoj misli koja me tera da se ljutim, gnevim, besnim, vičem, strahujem,
Uvek kada me misli nagovaraju proiv drugih ljudi ja u tome vidim napad anđela pakla koji su deo mene deo mog uma. I koji mi kroz loša osećanja nameću loše ponašanje,
I sve te misli su jako moje oslanjaju se na moje iskustvo, znanje, vaspitanje, takve misli ne bi mogao da mi podmetne neko ko nije u mojoj koži, ko me ne zna kao sam sebe što znam, U svom intelektu sam otkrio tog predvodnika zlih duhova, demona i tvorca svih tih zlih misli.
Sotona se sakrio iza te nesuvisle predstave da je on nešto što spolja hoće da nas navede na greh,
A ustvari to prirodni čovek u nama, onaj koji živi po zakonima jači preživljava, oko za oko zub za zub, naš intelekt kreira sve te prevare u našem umu a budući da mu slepo verujemo jer mislimo da to mi mislimo, mi nasedamo na te njegov spletke

isti demoni ovaj put na ruskom dvorcu u okolini samare - "garibaldi castle".. ne zma šta će talijan u sred rusije, al ajd..
...sa istim kuglama na vrhovima metalnih krovova!, iste oči iste uši!
yoAkr5WaVhqjZmFcWO2hrxcKyY5CxXsInD46eGP5Me1OY4Sz-OJK6pSJYRcrCOnTPz6gE2yxFEWBz1mDQAfIrR8Z.jpg

sYdLq_QV4Y-HUIPBCUbRc0PIfTeO-C9-uZcWOY0y520cJX5y2ySJjPZkTJ4vWzdeqzHjcOeeSFxNsWPyX22eVSRa.jpg

Poslednja izmena:
pa ta tvoja priča može da se gleda iz ugla da,
crkva (državana institucija) vidi rizike u gubljenju podanika zbog

...te pravi pričice (koje ti plasiraš) kako to sve ne valja i treba se pokloniti:

čim ti koristiš reč "treba" odma tu nešto vuče na hijerarhiju - što je karakteristika države.

očigledna prevara od strane crkve je:

dakle bioenergiju ne priznaje, odnosno govori kako je to neka jeres...a ustvari to koristi na podanicima (evo tipičnog primera):Pogledajte prilog 1162479
taj "višestepeni rezonator" je zapravo faradejev kavez koji ja koristim i radi veoma dobro i omogućava da se u snu ima bolji kontakt sa onim svetom!
Ti nisi shvatio da ja ne zastupam crkvu
nego Bibliju
a koristim reci koje ja zelim

Hvala bogu ako je tako, onda tvoje zdravlje ne dolazi od kaveza nego od radosti, promeni potpis i zahvali se bogu što tvoj život ispunjava radošću
zdravlje dolazi iznutra kao i sreća, a da bi došlo iznutra morate zaštiti telo od spoljašnjih negativnih uticaja - da bi se telo (a valda i aura) namestila kako treba.

napominjem samo telo sebe namestilo kako treba. - za to je zaslužan i kavez između ostalog (+sirova biljna hrana, +vođenje računa šta se misli i šta pada na pamet)
Sto da promeni potpis?
ne bih, neka ljudi gledaju "čudaka" što spava u metalnoj kanti.. pa možda nekom dođe iz guze u glavu - šta ne valja u sistemu
i kao da bolje vidi / iskusi nematerijalni svet

Poslednja izmena:
evo i rijane i eminema (pevaju "ja sam prijatelj sa duhovima iz moga kreveta...zajedno sa glasovima u glavi!").. izgleda njima pomažu u pevanju i uspehu...
obratite pažnju na tekst!

ja mislim da debelo neko zna o duhovnom svetu?!
Jesi li ti upoznao te duhove i čuo te glasove u glavi?
Nekme odgovara da ljudi imaju pogrešne predstave o duhovima i o njihovoj ulozi u našem životu.
Jer ako bi mi saznalipravu ulogu duhova onda bi smo razumelida mi imamo vlast nad duhovima i da oni moraju da poštuju našu volju na prvom mestu, A tek kada mi ne izrazimo jasno svoju volju oni onda mogu da deluju po navici, A tek kada smo drogirani, pijani, hipnotisani ili na nekidrugi način omamljeni duhovi mogu da vrše svoju volju. Doduše ima i i onaj slučaj kada ljudi povezani sa duhovima kanališu. Tada se dešava da čovek svojom voljom se isključii prepusti duhu telo pa duh piše ili priča koristeći to telo,
Bog je postavio zakon po kome duhovi moraju da se ponašaju a to znači da ako mi jasno izrazimo svoju volju onda duh mora da to izvrši.
Nešto kao duh iz lampe"tvoja želja je za mene zapovest"
Ljudi se plaše duhova jer nisu svesni moći koju im je Bog dao davši im slobodnu volju.
I iz straha od duhova rade svakakve gluposti.

Dobri duhovi su anđeli a zli duhovi su demoni i kada je Hristos kao Arhangel Mihailo poveo anđele u borbu protiv palih anđela, demona, oni je poveo objasnivši im kako mogu da im se suprotstave kroz slobodnu volju koja ima je data . Poverovavši Hristu anđeli su se suprotstavili demonskim lažima jasno svojom voljom stavši na stranu dobra i ljubavi prema bližnjima. Ta borba koja je nekada vođena na nebu sada treba da se vodi i na zemlji, Hristos je došao pre Dve hiljade godina iposejao seme nauke kojommi možemo da se kroz slobodnu volju i ljubav prema bližnjima suprotstavimo zlim duhovima koji nas nagovaraju na bezakonje. na mržnju,gnev,ljutnju....
Da bi zli duh mogao da deluje kroz nasmi moramo svojom voljom da stanemo uz misao koju nam nudi i dakrioz tu misao imamo određeno loše osećanje poput recimo besa,
Onog trenuitka kada osetimo bes zavedeni pogrešnom mišlju duh besa može da kreira naše ponašanje.
Jer uticaj zlih duhova se ogleda u našem ponašanju.

Back