Андерс Беринг Брејвик - "Србин је мој вођа!"

Како сазнајемо из најновијих изјава, Брејвик је саопштио да је његов витешки ред основао један - Србин.

Дотични Србин, "ратни херој" према речима г. Брејвика, живи у Либерији (где га је посетио) и "елиминисао је веома много муслимана, због чега је неправедно гоњен од издајничких политичара".

Шта мислите о овоме?

Да ли сте изненађени? Да ли сматрате да је српски режим дужан да предузме неке кораке?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/07/norway-killings

Da se kladimo da je Jugoslav Petrusic u pitanju?! :hahaha:

Da se kladimo da je Jugoslav Petrusic u pitanju?! :hahaha:

Еве га :mrgreen:
petrusic410v.jpg

Naravno da sam ovim cinom zgrozen kao i savki Srbin....:dash::dash::dash:
Sve je tacno rekao Andreas al nije trebao da svoju mrznju isaze nad svojim Narodom:dontunderstand::dontunderstand:
Mi Srbi hocemo Srbiju bez Albanaca ali ceo svet je protiv nas:rtfm::rtfm::rtfm:
i kad su nam palili crkve svet je bio protiv nas i kad su nam rusili groblja i ceo sve je bio protiv nas Srba. Ali dokle ce to biti?:dash::dash::dash:
Sta ako se desi Andresonovo prorocanstvo i Evropa bude ugrozena od Muslimana dali ce nas taj Nato koji nas bombardovao Braniti od najezde Muslimana!
Na to pitanje necu dobiti odgovor!
MENI JE SAMO ZAO 76 MLADIH ZIVOTA KOJI SU NEPOTREBNO STRADALI
VECNI PRIJATLJI SRBI I NORVEZANI!

Како сазнајемо из најновијих изјава, Брејвик је саопштио да је његов витешки ред основао један - Србин.

Дотични Србин, "ратни херој" према речима г. Брејвика, живи у Либерији (где га је посетио) и "елиминисао је веома много муслимана, због чега је неправедно гоњен од издајничких политичара".

Шта мислите о овоме?

Да ли сте изненађени? Да ли сматрате да је српски режим дужан да предузме неке кораке?

http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Behring_Breivik
http://www.economist.com/blogs/easternapproaches/2011/07/norway-killings

dobro ti veče matori..vidim..još pališ..narod....:hahaha: :hahaha:...

Sve je tacno rekao Andreas al nije trebao da svoju mrznju isaze nad svojim Narodom:dontunderstand::dontunderstand:
i kad su nam palili crkve svet je bio protiv nas i kad su nam rusili groblja i ceo sve je bio protiv nas Srba. Ali dokle ce to biti?:dash::dash::dash:
Sta ako se desi Andresonovo prorocanstvo i Evropa bude ugrozena od Muslimana dali ce nas taj Nato koji nas bombardovao Braniti od najezde Muslimana!

Хаха ****** какав лик

Mladicu..... mi Srbi smo vecni prijatelji samo sa jaganjcima i gudama. Ni sa kim vise.
A tebi..... eto ti Norvvezana iz radnicke partije.....

Sto se mene licno tice, dok ne probam lava, za mene je svinja kralj svih zivotinja.

пренето:

Još jedna tragedija koja pokazuje da svi mrtvi nisu isti - krv mrtvih i ranjenih libijskih civila ne sme da se prikaže, kao ni slike pametim bombama raznete iračke dece. Ni raskomadane žrtve NATO bombardovane TV u Beogradu niko nije prikazao svetu, a jadne Norvežane povlače po novinama sa raspolućenim lobanjama i oblivene krvlju. Kakav je to nekrofilični performans zapadne štampe i s kakvim namerama? Živi bili pa videli. Možda je i Oslo neka vrsta Račka ili Markala da u ime odmazde odrade još jedan prljavi rat. Ko li je na tapetu?

Iskreno, meni je mnogo sumnjiva ta prica o tom templarskom redu i srpskom veteranu...

(I dalje mi nije jasno kako to opet uopste nije zanimljivo sto je mason, a sad iskrsose neki templari, krstasi... pa ispade da postoji neki srpski vladar iz senke :roll:,)

Ali 'ajde... ovako...

http://www.rgle.org.uk/CMOKT_index.htm

Civilni i vojni red vitezova templara

Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici

Magnum Magisterium

Medjunarodni zbor reda

Condecoracao.jpg

Frater Rui Pires Costa Galvao Gabirro
His Grace the Duke Alexander of Cabinda
Grand Master Prince Regent of the Order

Frater Dimitrij Klinar, CMOKT, Grand Chancellor

Frater Carlos Paccioni, CMOKT, Grand Prior of Peru

Frater Motassen, CMOKT, Grand Prior of Lebanon

Frater , CMOKT, Grand Prior of USA

Frater Ivan Pablo Pedrazas, CMOKT, Grand Prior of Bolivia

Frater Aleksander Klinar, CMOKT, Grand Prior of Slovenia

Frater Miroslav Kendrišic, CMOKT, Grand Prior of Serbia

Frater Aleksander Klinar, CMOKT, Grand Prior of Slovenia

Frater , CMOKT, Grand Prior of Venezuela

Frater , CMOKT, Grand Prior of France

Non nobis, Domini, non nobis, sed Nomini Tuo da Gloriam

Jedini predstavnik sa ovih prostora (pored ova dva slovenacka masona), konkretno iz Srbije je neki Fra Miroslav Kendrisic...

Jedino sto Google izbacuje na tu temu je neki otorinolaringolog iz Sremske Mitrovice koji, izgleda, ima i ronilacki klub "Sirmium".

Ako uopste ima neke istine u tome i ako postoji taj neki srpski Rambo u Liberiji, onda bi trebalo pitati tog docu :per:

Back