And now... something different!

Moram sa uvažavanjem nastupati pred vama Vragana. Drago mi je da ste besni, jer ako muškarac ne uspe da izazove makar neko osećanje kod žene pa makar to bio i bes, džaba mu sve. Najgore je kad je ona indiferetna. :lol:

ako bas moras - be my guest
ja cu, istina, zaspati od dosade jer "nevolem balet", al dobro...

:evil: - ovo je "potpis", a ne izliv bijesa
pitaj npr. kojicu kad se vrati da ti "objasni" lol

:lol::lol::lol:

Na temu. Znate li da da ako asteroid udari u Mars krajem februara ima da se desi efekat sličan onome početkom XX veka u ruskoj tajgi.

Is it.... something different? Hoćemo li tada svi čuti Šuberta malo jasnije i glasnije, ili ćemo videti Mocartovu zvezdanu prašinu? Ili će svi slušati Stairway to Heaven, čak i ljubitelji turbo folka?

Neka udari. Šta me briga? Neće mene u glavu.

Pa da znaš da hoće. Bilo koja promena u kosmosu koga poznajemo i koji nam je blizak mora se odraziti i na nas. Stari mudraci su stalno gledali u zvezde i tumačili budućnost po njima. Mi ne moramo ići tako daleko. Imamo Plutona, pa ovaj asteroid, pa moguću ženu na čelu USA establishment-a. Za mene je to prvi krug. :lol:

Pa da znaš da hoće. Bilo koja promena u kosmosu koga poznajemo i koji nam je blizak mora se odraziti i na nas. Stari mudraci su stalno gledali u zvezde i tumačili budućnost po njima. Mi ne moramo ići tako daleko. Imamo Plutona, pa ovaj asteroid, pa moguću ženu na čelu USA establishment-a. Za mene je to prvi krug. :lol:

Onda neka me zvekne. Možda se opametim.:lol:

52zl4.gif

Back