And now... something different!

Da..ide Mile lajkovackom prugom..nesto drugacije tesko da moze biti na ovim prostorima..mada da budem iskrena..volim Mozarta i Sopena..i Queen, ali kada hotju da se otkacim do kraja..tesko da to ikome pa ni meni,moze poci za rukom..uz Klavirski koncert..ne znam koliko je u duhu teme ali..na kraju se sve svede na to..

Da..ide Mile lajkovackom prugom..nesto drugacije tesko da moze biti na ovim prostorima..mada da budem iskrena..volim Mozarta i Sopena..i Queen, ali kada hotju da se otkacim do kraja..tesko da to ikome pa ni meni,moze poci za rukom..uz Klavirski koncert..ne znam koliko je u duhu teme ali..na kraju se sve svede na to..

kako kod koga - ja ni u "alkoholnom delirijumu" ne uspijevam "ici s Miletom lajkovackom prugom"...jbga.

nemam razloga da te lazem - ja to s "veseljem & narodnjacima" uopce ne kontam
mozda zato sto sam "pogresno odgojena" lol

rekoh da ..uvazavam i postujem ali sam isto tako sigurna da uz dobro drustvo,vino i .. narodnu muziku..koliko god je ne kontala( mada ne vidim sta tu ima da se konta osim veselja i zezanja) ..ne bi odolela dobrom raspolozenju..tu noc pusti da teku vino i pesma a sutra ..dok lecis svoju glavobolju i mamurluk pusti ..Rahmanjina..i ne skidaj osmeh sa lica..

rekoh da ..uvazavam i postujem ali sam isto tako sigurna da uz dobro drustvo,vino i .. narodnu muziku..koliko god je ne kontala( mada ne vidim sta tu ima da se konta osim veselja i zezanja) ..ne bi odolela dobrom raspolozenju..tu noc pusti da teku vino i pesma a sutra ..dok lecis svoju glavobolju i mamurluk pusti ..Rahmanjina..i ne skidaj osmeh sa lica..

isss...probala sam ja to, Tita mi - i nista, nisam odrasla u tome, uopce ne uspijevam da se "konektujem"...nista...flat...mogu pustati do sutra
nemam cak ni "posljedice" - u vidu pjevusenja kojekakvih "refrena"

e sad, al da mogu "sjeci vene" uz Joy Division kad sam naorocito mracno raspolozena ili skakati uz Rollinsa ili Partibrejkerse - kad sam "lakomislena" od "lakih" d. & alkohola; to mogu...

mozda je stvar u "izlozenosti" u ranom djetinjstvu?

Back