gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Ma ne. Greškom poslao ovde post za ŽK. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne. Greškom poslao ovde post za ŽK.![]()
Nisam još ni počeo. Počinje obično kad mi izjaviš ljubav na pp a ja razmišljam da li da ti odgovorim![]()
Jel smeš da se opkladiš u to?
jok, ja se ne kockam, ne uzimam kredite i ne kupujem na rate.
Da..ide Mile lajkovackom prugom..nesto drugacije tesko da moze biti na ovim prostorima..mada da budem iskrena..volim Mozarta i Sopena..i Queen, ali kada hotju da se otkacim do kraja..tesko da to ikome pa ni meni,moze poci za rukom..uz Klavirski koncert..ne znam koliko je u duhu teme ali..na kraju se sve svede na to..
Aha. Znači kukavica. Kao što sam i pretpostavio. Jaka na rečima i winkovima ali kad zagusti tutanj.![]()
kako kod koga - ja ni u "alkoholnom delirijumu" ne uspijevam "ici s Miletom lajkovackom prugom"...jbga.
Najiskrenije ..uvazavam..iako ne verujem..osim da u alkoholicarskom delirijumu tesko da mozes ici sa bilo kim pa ni sa Miletom do Lajkovca..Danas sam bas raspolozena..
![]()
to "bublica";
ne zanima me.
Reče isto Mišel Fajfer Paćinu u Skarfejsu.
Inače ovo je u svrsihodnosti teme, malo anglosaksonskog humora.Samo još da neko padne sa stene i dopuzi do nas.![]()
nemam razloga da te lazem - ja to s "veseljem & narodnjacima" uopce ne kontam
mozda zato sto sam "pogresno odgojena" lol
sreca pa je ne "odlucujem nosom" (cocaine decisions...)
rekoh da ..uvazavam i postujem ali sam isto tako sigurna da uz dobro drustvo,vino i .. narodnu muziku..koliko god je ne kontala( mada ne vidim sta tu ima da se konta osim veselja i zezanja) ..ne bi odolela dobrom raspolozenju..tu noc pusti da teku vino i pesma a sutra ..dok lecis svoju glavobolju i mamurluk pusti ..Rahmanjina..i ne skidaj osmeh sa lica..
Pa zato i pominjem njih. Da odlučuješ time ne bi ni pričao sa tobom. To odlučivanje je rezervisano za samo za mene.![]()
Ne. Imaš još dva kviska.![]()