Analize pokazale: Lažni snijeg je zaista lažan i dio je vojnog napada na čovječanstvo

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
38528-trollface-trol-d_6906636_lrg.jpg

Poslednja izmena:
Будалаштине, ко још верује у те теорије завера. Где ће тако демократска, хумана, мирољубива земља као што је Америка, ма прави мали слатки анђео, али милосрдни и праведни, да крши људска права и цивилизоване вредности? Шта вам је то вас лажу, јел тако колеге либерали, амерофили, еурофили?

Čekajte , zar nismo juće ustanovili da iza svega stoje ljudi iz senke to jest ljudi gušteri ?

Па да гуштери из сенке каке пластични снег.

- - - - - - - - - -

hahahahah, e sta ti je karma

Не то карма, то убијају сопствену нацију.

Pa kako ce onda da porobe ceo svet ako nemaju naciju,ko ce da ratuje za njih?
ili ti gusteri imaju neke robote??

Могуће. DARPA стално избацује неке нове дронове, сад почела са неким роботима, да се човек задиви а и заплаши.
Кажу да су решили, ти гуштери, шта год да су, вероватно их тако зову јер су ружни ко Кетрин Ештон и Ван Ромпеј, да оставе неких 50, 60 'иљада људи на планети, значи остале ће да побију, укључујући и нас.

A jel mogu nekako i ja da postanem guster?

Мислим да можеш да се учланиш овако у масоне, па тамо испаднеш паметан, баја, кажеш рецимо: ''Људи имам сјајан план како да побијемо што више људи!'' и они те поставе на неки виши степен.

Мислим да можеш да се учланиш овако у масоне, па тамо испаднеш паметан, баја, кажеш рецимо: ''Људи имам сјајан план како да побијемо што више људи!'' и они те поставе на неки виши степен.

Nece da moze.Nisu oni ljudi vec gusteri.:D

Nece da moze.Nisu oni ljudi vec gusteri.:D

Ма то их тако називају јер су ружни, тако ме асоцира, мислим, нико леп неће да уништава свет, то само исфрустриране особе које нико неће, па се свете свима.
А можда је то само други назив за демоне, пошто и њих представљају као гуштере, змије, аждаје. Кажу да уствари сам ђаво кује план како да нас зароби и пошаље у пакао, нема паметнија посла.

Ljudi su mahom nepismeni , pa ih je lako obmanuti lažnim uzbunama da bi se sakrile prave stvari koje se dešavaju ispred nosa .

Pretpostavimo da vlada SAD želi iz nekog razloga da eliminiše dobar deo svog stanovništva (ne krivim ih , zaista ima previše debila među njima :mrgreen: ) . Da li bi onda zakupila hiljade aviona da izvedu hiljade letova i bace tone teških metala u atmosferu da bi one pale na zemlju ? Ili je mnogo jednostavnije zatrovati vodu i npr popularnu brzu hranu i piće (McDonalds , Starbucks i sl ? )

Ljudi su mahom nepismeni , pa ih je lako obmanuti lažnim uzbunama da bi se sakrile prave stvari koje se dešavaju ispred nosa .

Pretpostavimo da vlada SAD želi iz nekog razloga da eliminiše dobar deo svog stanovništva (ne krivim ih , zaista ima previše debila među njima :mrgreen: ) . Da li bi onda zakupila hiljade aviona da izvedu hiljade letova i bace tone teških metala u atmosferu da bi one pale na zemlju ? Ili je mnogo jednostavnije zatrovati vodu i npr popularnu brzu hranu i piće (McDonalds , Starbucks i sl ? )

Овако је занимљивије.
А можда није само циљ тровање људи, већ и нешто друго, везано за природу.

Back