Gazdarica:Ja sam jedino svoju slicicu isjeckala... 8)
I to najsladji deo..
 aj mi posalji drugi deo na PP...
 aj mi posalji drugi deo na PP...  aaaajdeeeeee... please?
 aaaajdeeeeee... please? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ja sam jedino svoju slicicu isjeckala... 8)
 aj mi posalji drugi deo na PP...
 aj mi posalji drugi deo na PP...  aaaajdeeeeee... please?
 aaaajdeeeeee... please? 
lepo sam ti videla T u šolji..Devilishgirl:nije 'tela fotkaOmen:I,...šta bi!?Devilishgirl:ja se malo igrala...ok..2 min...u profilu
tako ti je to zeno!sve su nas provalili posebno mene(posto sam prva skocila)Queen_:I, šta smo presudili? Da smo sve debele i nepoželjne i da efendija ovde nema šta da yebe
hanibal77:tako ti je to zeno!sve su nas provalili posebno mene(posto sam prva skocila)Queen_:I, šta smo presudili? Da smo sve debele i nepoželjne i da efendija ovde nema šta da yebe

yupiiiiii!Steffan:hanibal77:tako ti je to zeno!sve su nas provalili posebno mene(posto sam prva skocila)Queen_:I, šta smo presudili? Da smo sve debele i nepoželjne i da efendija ovde nema šta da yebe
Ne bude tuzna.. evo.. evo ja cu da te *****..

izbedaci me..sigurno nisi videla K?Omen:lepo sam ti videla T u šolji..Devilishgirl:nije 'tela fotkaOmen:I,...šta bi!?Devilishgirl:ja se malo igrala...ok..2 min...u profilu

pis maco,skidaj se sada nema izvlacenjaSteffan:
Ma, videh ja da si nešto Tela...Devilishgirl:izbedaci me..sigurno nisi videla K?Omen:lepo sam ti videla T u šolji..Devilishgirl:nije 'tela fotkaOmen:I,...šta bi!?Devilishgirl:ja se malo igrala...ok..2 min...u profilu

'tela si K?
 'tela si K?hanibal77:pis maco,skidaj se sada nema izvlacenjaSteffan:
 ovaj... budi nezna...
 ovaj... budi nezna...  ovo mi je prvi put sa zenom...
 ovo mi je prvi put sa zenom... 
Devilishgirl:
Queen_:Devilishgirl:
šta?
hanibal77:hahahaha nista se ne boj sad cu da legnem preko tebe
uh steffke pa gde si se izgubio...?

Šta šta? Dokaz da je uzorak za ovu analizu bio potpuno nereprezentativan.Queen_:Devilishgirl:
šta?
iju pa gde tako pred narodom!!!Steffan:hanibal77:hahahaha nista se ne boj sad cu da legnem preko tebe
U tebi...
Da. Evo, ja sam ovim citatom vec uhvatio tri komada koji spadaju u onu drugu grupu...Omen:Šta šta? Dokaz da je uzorak za ovu analizu bio potpuno nereprezentativan.Queen_:Devilishgirl:
šta?
hanibal77:iju pa gde tako pred narodom!!!Steffan:hanibal77:hahahaha nista se ne boj sad cu da legnem preko tebe
U tebi...
nego javlja mi se da ce gazdarica da nas j... ruzno za ovo piskaranje
 nece cak ni da mi pokaze njenu guzu... stvarno nije fer...
 nece cak ni da mi pokaze njenu guzu... stvarno nije fer...  
Steffan:hanibal77:iju pa gde tako pred narodom!!!Steffan:hanibal77:hahahaha nista se ne boj sad cu da legnem preko tebe
U tebi...
nego javlja mi se da ce gazdarica da nas j... ruzno za ovo piskaranje
E pa ovo stvarno vise nije u redu!!! :x Svima pise osim meni...nece cak ni da mi pokaze njenu guzu... stvarno nije fer...

nego da se vratim na temu... khm.. volim velike, cvrste guze!!!
 nego da se vratim na temu... khm.. volim velike, cvrste guze!!!  male guze su skroz bezveze..
  male guze su skroz bezveze.. 
pa ne znam da l ce da se ljuti?Steffan:Ti onda nemoj da ih gledas i prosledjuj ih meni...nego da se vratim na temu... khm.. volim velike, cvrste guze!!!
male guze su skroz bezveze..

Felerična:Kakvi ste vi frajeri
 Ni mrsava ni debela, taman kako treba!
 Ni mrsava ni debela, taman kako treba!