ANAL-da li je moguće?

Steffan:
Devilishgirl:
i sve bi bilo u redu, da je Pera otisao pravo u policiju...Iceman, ti si veoma bolestan, face it :evil: ..so..verovatno ti je hitno potebna psihofarmakoterapija sa razlicitim mehanizmima delovanja...i dosta strucne pomoci.

Sta se bre ti tu proseravas i glumis neku finocu? Decko ima strava smisao za humor, zabole me bre ako je cak i serijski ubica.. odavno me nije neko ovako nasmejao... :lol:
dobiJo si novog kolegu :D

na poslu ili u glavi :roll:

e u svakom slucaju ako zelis da te muva nek to radi u kancelariji... tu kod tebe u intimnijoj atmosferi bez preteranog proseravanja po forumu :)

nije ovo ulica pa da svako moze da pljuje i psuje

batina sinak..... batina 8)

e stvarno dosta! sto je mnogo, mnogo je.
definitivno je dosta iskompleksiranih bezobraznih klinaca, serijskih ubica komaraca, i slicnih pojava.
ama deco, sacekajte jos koju godinu da postanete punoletni, pa kad vas roditelji puste iz kuce pokusajte da se dokazujete na neki normalan nacin, umesto da se hvalite lazima, jer svi dobro znaju da, ako ste nesto i trpali, to je bio plisani medved mladjeg brata.
dotad, skinite modeme i igrajte packman-a i ostale igrice koje mozete da shvatite, umesto sto se proseravate na svakoj temi i muvate se javno.
sacekajte lepo gej paradu...
ljudi, ignorisite male fegete...

prvo dobro podmazes prstom...pa onda i alat...i nema da brines...ja evo moju ribu rabim svaki put i sve je ok.tvoju drugaricu je neko rabio na suvo tako daaa...

vazelindza i bebi ulje su zakon! vise vazelindza....bebi ulje sipas malo izmedju guzova...ali nije neophodno...i udri! napale se kao zivotinje! samo stenju.... 8)

devojcica_20:
Pa koga da slusam kad su oni glavni savetodavci ovde?! :P :wink:
nemoj da se brines...mnogo je dooobra stvar...prvo se devojke femkaju, kao malo boli...cudno...pa zanimljivo...pa se navade! posle samo stenju i dahcu da se ja uplasim kakve su nemani! probaj ako te interesuje ali samo sa nekim strucnim ko je to radio...inace ce te boleti...sretno. 8)

Princeza:
Koliko mi je drug student medicine objasnio... Pratece pojave... hm... sem sto moze da se povredi analni otvor, moze doci do povrede creva ako se to radi grubo, snazno (druga rec strasno)... ako se radi i cesto moze doci do pojave suljeva... a rece mi da moze doci do "ulenjvanja" creva i posle problema sa stolicom... Ali to je sve ako se to upraznjava cesto... veoma cesto...
pa kazi lepo, iz iskustva a ne neki tamo kolega... :twisted: :twisted: :twisted:

Back