Ana Kokic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja cak i ne znam kako Ana izgleda, Meni su sve estradne umetnice iste!...dovoljno mi je da vidim jednu i mrak momentalno pada na oci..
U stvari nikada nisam ni znala kako ko izgleda, znam ih po imenima i krestavom glasu..

Devojka se super probila s'obzirom da je niko nije znao kao Anu kada je bila u grupi "Energija", ali vidite shta silikoni i goltinja radi!
Ne ovo nije bila kritika, ja skrooooooooooooz gotivim njene pesme............
jer su za mene to je nenormalno!

Pa dok je pevala u "Energiji" bila je extra,ja sam ih gotivila i vec sam rekla da mi je ona tada bila ok !!! Ali sada,kad se napumpala....neka hvala .Nekad je i znala da peva,a otkad je presla u turbovce .. :-? :-? :-? nemam reci !!!

Andjelčić:
brate devojci nije dobro.........sta da kazem peva ko papagaj....ali vazno je da je ona usta i sise napumpala pa neka ide zivot...

Devojcice, odakle tebi pravo da je vredjas. Tako znamenitu licnost, o kojoj ce tvoji unuci uciti iz istorije..bice-Ana kokic, vreme vladavine (februar 2007-mart 2007)...e lelice (ako smem tako da te zovem) ja stvarno ne mogu da gledam onaj poklon za Cecu, e stvarno necu ni da idem kod nje, aj pa se lepo provedite(kao uvek) ;) , a kad Backo zavrsi poslice... a? ;)

gucci_novosadjanka:
Devojka se super probila s'obzirom da je niko nije znao kao Anu kada je bila u grupi "Energija", ali vidite shta silikoni i goltinja radi!
Ne ovo nije bila kritika, ja skrooooooooooooz gotivim njene pesme............
jer su za mene to je nenormalno!

Pa, da ...tvoj zivotni moto: "Golotinja i silikoni!!"

Kakva ENergija, pa ja ni sada ne znam ko je ona...

katy:
Devojcice, odakle tebi pravo da je vredjas. Tako znamenitu licnost, o kojoj ce tvoji unuci uciti iz istorije..bice-Ana kokic, vreme vladavine (februar 2007-mart 2007)...e lelice (ako smem tako da te zovem) ja stvarno ne mogu da gledam onaj poklon za Cecu, e stvarno necu ni da idem kod nje, aj pa se lepo provedite(kao uvek) ;) , a kad Backo zavrsi poslice... a? ;)
Slusaj Sonja nemoj ti nas da zajebavas nego ides sa nama kod Cece i kraj...jbt. to joj je osamnaesti a ti kvocka pa neces da ides....sve smo se lepo dogovorili bice cirkanja celo vec i ludilo A i dolazi Crveni.....ides pa to ti je..makar ti to bilo poslednje u zivotu..
Sonja ja sam ozbiljna....i ako nas i sada ispalis bicu ljuta i necu ti oprostiti nikada :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Andjelčić:
Slusaj Sonja nemoj ti nas da zajebavas nego ides sa nama kod Cece i kraj...jbt. to joj je osamnaesti a ti kvocka pa neces da ides....sve smo se lepo dogovorili bice cirkanja celo vec i ludilo A i dolazi Crveni.....ides pa to ti je..makar ti to bilo poslednje u zivotu..
Sonja ja sam ozbiljna....i ako nas i sada ispalis bicu ljuta i necu ti oprostiti nikada :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Slusaj Jelence, ja ne idem ni kod Cece ni kod Ane Kokic na 18..Shvatas li lopove..
Imam pametnija posla od fikusa, crvenog i kubija(e videla sam ga juce u zarkovu kad sam se vracala sa engleskog) I sama najbolje znas da ja samo Backa cekam da mi da spotove..a kad smo kod Backa...mogla bi da svratis do Michael Jackson teme i napises sve ono sto si meni pricala o njemu, ajde znam koliko ga volis i jos kad dodje u Avgustu kod nas...aaa?? Ajde kjokusinkajjj Mirko :)

E Lelice, stavila si onu sliku iz fona..e jer to moja majca na tebi,
eeeee, lopove, pa ti si isekla onu moju crnu legend majcu, kada te je ona flasa zveknula...strasno, lopove mali

katy:
E Lelice, stavila si onu sliku iz fona..e jer to moja majca na tebi,
eeeee, lopove, pa ti si isekla onu moju crnu legend majcu, kada te je ona flasa zveknula...strasno, lopove mali
Gde sam je isekla????????
Ja to nisam videla....ali dodji pa ce mo da je zakrpimo........
E a stvarno gde je isecena...... :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back