borisbg
Ističe se
- Poruka
- 2.058
Ana Kokic lakse je povredjena u saobracajnoj nesreci koja se dogodila sinoc u Beogradu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:![]()
![]()
setila sam se koja je
pa i nije neki talenat...malo bolje od sladje![]()
Josh da mi kazhesh ko su TE.borisbg:Uopste ne preterujem.
Lepsa je od Natase,
Zgodnija od Karleuse,
Peva bolje od Sladje
Ima bolji nastup od Goce.
Vi pricate napamet, niste je ni videli ni culi, a napadate je.
Evo ne znam ni ja. Nema vishe nema vishe nema vishe sniffera.nikolasstorm:u bre apachu-u ne znas za Anu Kokic pa naravno,verovatno slusas one narkomane,
hvala ti, care, ulepša mi dan...............nikolasstorm:u bre apachu-u ne znas za Anu Kokic pa naravno,verovatno slusas one narkomane,
Ma pricaju mi ljudi, predji sa "Narkomana" na Anu Kokic ali ja nikako da se dozovem pameti.....nikolasstorm:u bre apachu-u ne znas za Anu Kokic pa naravno,verovatno slusas one narkomane,
Ocean_state:Josh da mi kazhesh ko su TE.
Ae sad ti lepo to sve nama objasni. Nego jer ima lepshu guzu od Alanis Moriset? Ko ima lepsu guzu od alanis taj je....pa ne znam.
uuuuuuuuuuuuu...............znaci to je ta cuvena ana......ja sam njena velika obozavateljkaborisbg:
ona je moj idol...ocu da budem ona kad porastem.....daaadaaaaa.....CobRa-SiC-:Štoli nisam iznenađen...
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!?!?!?!?!?!????!!!!!!!!!
Jaje jedared slušo kadje rokala u ovdašnjoj bašči... ihaaeeeeee...

Uzmi nozh u ruke i malo se iskasapi. Preseci sisu i uguraj koji silikon. I sedni na shporet.Sweet_Jane:uuuuuuuuuuuuu...............znaci to je ta cuvena ana......ja sam njena velika obozavateljkaona je moj idol...ocu da budem ona kad porastem.....daaadaaaaa.....

Fony:J*bo' joj ja mater seljacku!!!