Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije mi jasno kako je to Jelena naprasno ozdravila????? Kukala je kako su joj sanse minimale da igra kada je stigla u Peking, a sada igra kao da nikada nije ni bila povredjena??/ nesto mi tu nije kako treba..
Ana je od kada je stigla u Peking, bila stalno pod terapijom, odradila je samo jedan trening, i cekala lekare da li ce joj odobriti da igra. I nije na sva zvona pricala da je povredjena. Jelena je sve to znala, kukala kako nece igrati, a onda sacekala Anino povlacenje i rekla da ce ipak igrati... I ispala veliki patriotkinja !!! Za mene jako nizak nacin da se privuce paznja...

I jos jedna cinjenica mi upada u oci... ovde ljudi Jelenu proglasavaju sa pozitivnu osobu, druzeljubivu, nasmejanu... a kako to da niko od nasih sportista se ne druzi sa njom, niko ne prati njene meceve, (ona je igrala vecernje termine,kada su svi nasi vek bili slobodni), kada je toliko popularna???? ;);)
Oni koji je malo bolje poznaju kazu kako je jako teska sa saradnju, uvek joj nesto smeta,...

Ne bi me cudlio da je teska za saradnju,ja ionako nisam fan ni jedne ni druge-ali uvek kazem,bolje nase dve na vrhu nego neke druge dve.Sto se tice njenih povreda,pa to i vrapci na grani znaju da ih cesto izmislja ili preuvelicava,jer da nije tako,ne bi ona imala rekordan broj turnira svake godine.

Sa druge strane,ako sam ja,ti i ostali,od poreza odvajali pare za njihova putovanja u Peking,onda igraj,a ne samo da prosetas spalirom i napravis par fotografija,pa izjavis,hej sad mi se ne igra,gle povredila sam se...To je stvarno katastofa i mislim da su mediji u pravu kad citam u novinama da osudjuju Anu.Ako si povrednjena,nemoj ni da dolazis.Da se ne lazemo,sta god da ti kaze doktor,ti mozes da izadjes dan dva ranije na teren i utvrdis da te katastrofa boli palac,ili te ne boli.Za to ti ne trba strucnjak...Da su joj rekli imas srcanu aritmiju,igraj tenis i umreces,to je druga prica.To i ne osetis dok ne svisnes.Ovaj palac je sigurno mogla da oseti.

Majate, pa zar toliko boli Jelenin uspeh. JJ nije kukala da nece igrati kad je stigla u Peking, jer se povredila tek 3 dana kasnije (stigla u cetvrtak, a povredila se u subotu - a Ana odustala u nedelju kad je JJ pocela terapiju - slike sa JJ-ine terapije si mogao videti pre neki dan u Novostima).

Sto bi neko pratio njene meceve kad nema neizvesnosti dobija sve redom bez izgubljenog seta. A drugo zamisli sebe tamo da li bi u vecernjim satima isao da gledas neki teniski mec ili bi jurio neku Merlene Ottey ili neku drugu prelepu Jamajcanku. A seti se i Bobe kad je bio na OI u Seulu. Nisu mogli da ga uhvate ni za glavu ni za rep. Jedan dan ga snime sa nekom Bugarkom, drugi dan sa nekom drugom, jedva je covek stizao i na sopstvene meceve, a kamoli na tudje...

Nije mi jasno kako je to Jelena naprasno ozdravila????? Kukala je kako su joj sanse minimale da igra kada je stigla u Peking, a sada igra kao da nikada nije ni bila povredjena??/ nesto mi tu nije kako treba..
Ana je od kada je stigla u Peking, bila stalno pod terapijom, odradila je samo jedan trening, i cekala lekare da li ce joj odobriti da igra. I nije na sva zvona pricala da je povredjena. Jelena je sve to znala, kukala kako nece igrati, a onda sacekala Anino povlacenje i rekla da ce ipak igrati... I ispala veliki patriotkinja !!! Za mene jako nizak nacin da se privuce paznja...

I jos jedna cinjenica mi upada u oci... ovde ljudi Jelenu proglasavaju sa pozitivnu osobu, druzeljubivu, nasmejanu... a kako to da niko od nasih sportista se ne druzi sa njom, niko ne prati njene meceve, (ona je igrala vecernje termine,kada su svi nasi vek bili slobodni), kada je toliko popularna???? ;);)
Oni koji je malo bolje poznaju kazu kako je jako teska sa saradnju, uvek joj nesto smeta,...

o boze...pa verovatno da si procitala jednu izjavu znala bi....jelena je svaodnevno imala terapije cak i pre i posle meceva sve do 2 sata nocu tako da je povreda manje-vise sanirana....daj molim ta ako ne prate njene meceve znaci da se ne druze sa njom mislim vecu glupost nisam cula svako svoj slobodan trenutak koristi da se odmori za svoj naredni mech.....a ako vec ni ja nisam vidjala na aninim mecevima nashe sportiste...
p.s.tako molim te vise pricati o Aninoj povredi vise nego smesno je....vecina joj i ne veruje jer se ona uvek povredjuje kad treba da igra za reprezentaciju....

o boze...pa verovatno da si procitala jednu izjavu znala bi....jelena je svaodnevno imala terapije cak i pre i posle meceva sve do 2 sata nocu tako da je povreda manje-vise sanirana....daj molim ta ako ne prate njene meceve znaci da se ne druze sa njom mislim vecu glupost nisam cula svako svoj slobodan trenutak koristi da se odmori za svoj naredni mech.....a ako vec ni ja nisam vidjala na aninim mecevima nashe sportiste...
p.s.tako molim te vise pricati o Aninoj povredi vise nego smesno je....vecina joj i ne veruje jer se ona uvek povredjuje kad treba da igra za reprezentaciju....
Bravo...ovo je super receno ! :D

Evo i ovde da stavim:
2012570860_ea9270506e.jpg

sestre su i u Pekingu uzele zlato i ko zna imaju li vise zelje za turnirom kojim su harale pre mnogo godina

a frapantno je koliko je Serena blizu vrha a igra samo tamo gde joj odgovaraju nagrade. to dovoljno govori o ubogom zenskom tenisu

i jos jednom,jednaka kinta muskog i zenskog dela zreba je aposlutno smesna.. tacnije zalosna

To su se koliko prosle godine zalile upravu sestre Vilijams,kako to nije u redu,kako one nisu jednake..I to zbog Vimbldonda.Zasto?Pa naravno,jer znaju da ce one tu uzeti te pare. I naravno,po ko zna koji put,kakva jeben@ ravnopravnost? Naucno je dokazano da su zene izdrzljivije od muskaraca a i dalje svuda igraju na 2 dobijena seta,tako da nema ama bas nikakve razlike da li igraju Satelit,Masters ili Grend Slem,sto je katastrofa! I onda,jos uzmu iste pare,a rade-tj.igraju tenis mnogo manje!!!

Jadna li je ta organizacija koja je stavila jednake nagrade...Umesto da povecaju nagrade u muskom dublu na primer....

Back