Masin fan
Poznat
- Poruka
- 7.259
Nema potrebe, jer dok vi otvorite temu, ona vise nece biti broj 1!![]()
otkud znas,mozda i ostane....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema potrebe, jer dok vi otvorite temu, ona vise nece biti broj 1!![]()
jedini nachin da jelena bude broj jedan je da igra 200 mecheva godishnje![]()
Nije mi jasno kako je to Jelena naprasno ozdravila????? Kukala je kako su joj sanse minimale da igra kada je stigla u Peking, a sada igra kao da nikada nije ni bila povredjena??/ nesto mi tu nije kako treba..
Ana je od kada je stigla u Peking, bila stalno pod terapijom, odradila je samo jedan trening, i cekala lekare da li ce joj odobriti da igra. I nije na sva zvona pricala da je povredjena. Jelena je sve to znala, kukala kako nece igrati, a onda sacekala Anino povlacenje i rekla da ce ipak igrati... I ispala veliki patriotkinja !!! Za mene jako nizak nacin da se privuce paznja...
I jos jedna cinjenica mi upada u oci... ovde ljudi Jelenu proglasavaju sa pozitivnu osobu, druzeljubivu, nasmejanu... a kako to da niko od nasih sportista se ne druzi sa njom, niko ne prati njene meceve, (ona je igrala vecernje termine,kada su svi nasi vek bili slobodni), kada je toliko popularna????
Oni koji je malo bolje poznaju kazu kako je jako teska sa saradnju, uvek joj nesto smeta,...
Ja verovatno da sam na njihovom mestu,isto ne bih gledao meceve,sem mozda polufinale i finale,ako neko stigne dotle..Sve pre toga je tracenje vremena za odmor i razonodu,koje bih ja obilato koristio![]()
Bravo...ovo je super receno !o boze...pa verovatno da si procitala jednu izjavu znala bi....jelena je svaodnevno imala terapije cak i pre i posle meceva sve do 2 sata nocu tako da je povreda manje-vise sanirana....daj molim ta ako ne prate njene meceve znaci da se ne druze sa njom mislim vecu glupost nisam cula svako svoj slobodan trenutak koristi da se odmori za svoj naredni mech.....a ako vec ni ja nisam vidjala na aninim mecevima nashe sportiste...
p.s.tako molim te vise pricati o Aninoj povredi vise nego smesno je....vecina joj i ne veruje jer se ona uvek povredjuje kad treba da igra za reprezentaciju....
Bravo...ovo je super receno !![]()
Da, Ani si nikada ne veruje!A ko joj ne veruje??? Navijaci JJ, koji stalno prozivaju Anu bez obzira da li imaju razlo za to ili ne!
Da, Ani si nikada ne veruje!A ko joj ne veruje??? Navijaci JJ, koji stalno prozivaju Anu bez obzira da li imaju razlo za to ili ne!
Nebitno je ko je ciji navijac,bitno je ono sto je ocigledno...
A JJ....Ih,kad bi joj prisrafili Aninu glavu,ne bi morala da se bavi tenisom nikad....
ana je najbolja trenutno na svetu sto se ne bi reklo za jelenu
sjajan ti je sklop recenice!!!
Dinara Safina je trenutno najbolja na svetu (sto naravno ne znaci da ce to potrajati)
a ako je ana najbolja to automatski povlaci sa sobom i to da jelena nije najbolja![]()