gica
Legenda
- Poruka
- 54.803
s moje tacke gledista, Ivanoviceva je bolja teniserka. nikada mi nije bilo jasno kako Jankoviceva uspeva da dobije dobre igracice
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije da neces da smaras, nego stvarno ne znam koji bi argument mogao da navedes da to potvrdis)
Srle tebe postujem kao sagovornika ali mislim da nisi skroz u pravu...i kakve veze ima sta Ana Ivanovic prica?bitno je kakav tenis igra...a igra dobar tenis priznali vi to ili ne... i sarapova se slika i mnogo vise pozira nego Ana,ali naravno Nordic voli sarapovu a ne voli Ivanovicevu i onda primenjuje dvostruke standarde...sto ne pljunes koji put sarapovu Srle?ona je mnogo gora od ove nase...ali dobro da ne smaram sad
Oslanjam se na čistu matematiku. Radim sa 20 i kusur kolega, i svi do jednog veruju da je Ana neuporedivo bolja riba od Jelene. Dakle, statistički gledano, mora da postoji neka istina u tome.A izvini,po cemu ti smatras da si kompetentna osoba da kazes ko je lep,a ko ne ?Jednostavno,ukusi se razlikuju.Ako je tebi Ana lepa,ne mora da znaci da je i drugima...Znam mnogo ljudi kojima je Jelena daleko lepsa od Ane.Sta sad,oni su poremeceni,jel ?
Ma molim te...
Oslanjam se na čistu matematiku. Radim sa 20 i kusur kolega, i svi do jednog veruju da je Ana neuporedivo bolja riba od Jelene. Dakle, statistički gledano, mora da postoji neka istina u tome.
Što bi rekao Sofronije, "Sinko, cifre ne lažu..."
Pa Billie Jean je to rekla, pa ispitujem moguće razloge koji stoje iza te čudne izjave... Da nije neka njena drugarica, rođaka....? :-)pa mislim niko ni nije ocekivao da kazete da je Jelena bolja riba...
Pa Billie Jean je to rekla, pa ispitujem moguće razloge koji stoje iza te čudne izjave... Da nije neka njena drugarica, rođaka....? :-)
pa mislim niko ni nije ocekivao da kazete da je Jelena bolja riba...
Oslanjam se na čistu matematiku. Radim sa 20 i kusur kolega, i svi do jednog veruju da je Ana neuporedivo bolja riba od Jelene. Dakle, statistički gledano, mora da postoji neka istina u tome.
ja vise volim anu i dobra je igracica ali mi se cini da je i prosli put kad se igralo za reprezentaciju,u slovackoj ili tako nesto,bila povredjena...
Po meni Ana jeste lepsa u faci,ali je u telu ocaj zivi...Jelena ima fenomenalno telo...
1. tema je glupa
2.ana je lepsa
3.ana je bolja igracica
SLUCAJ ZAKLJUCEN
1. tema je glupa
2.ana je lepsa
3.ana je bolja igracica
SLUCAJ ZAKLJUCEN
debelo gresis!!! ja mislim da se ona sprema za petogodisnju dominaciju![]()
Nema potrebe, jer dok vi otvorite temu, ona vise nece biti broj 1!![]()