Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Srle tebe postujem kao sagovornika ali mislim da nisi skroz u pravu...i kakve veze ima sta Ana Ivanovic prica?bitno je kakav tenis igra...a igra dobar tenis priznali vi to ili ne... i sarapova se slika i mnogo vise pozira nego Ana,ali naravno Nordic voli sarapovu a ne voli Ivanovicevu i onda primenjuje dvostruke standarde...sto ne pljunes koji put sarapovu Srle?ona je mnogo gora od ove nase...ali dobro da ne smaram sad

:D O hvala za ovaj deo ;)

Tja,ne komentarisem Sarapovu jer mi nekako nije interesantna za pricu,stvarno.Uzela je vise vrednih trofeja od ovih nasih,pa nekako jo uvek imam pomalo respect za nju...Eto,kad smo vec kod toga,ni sestre Vilijams mi nikako nisu jasne-mogle bi da budu prve i druge na svetu bez veceg truda,a oen se zadovoljavaju da uzmu parena Vimbldonu i aj' zdravo,ko kraja sezone nista vise ne igraju...Jooooooooooj sto me i to nervira,bolje da ne krenem i o tome da pricam :( Kao fol,povrede,ovo-ono,sustina je da igraju kad im se hoce,a ja takve igrace ne volim....Nekako mi to nije posten odnos prema sportu koji volis.

Slazem se da Ana igra dobro,pa ne bi bila prva da nije tako,drago mi je sto su 2 nase na vrhu-jer bolje anse nego neke druge,ali-ne volim kad vidim da sportista ne ume da sastavi dve recenice.Znam da to nema veze sa tenisom,ali mi bas upada u oci.Isto kao i Dejvid Bekam ili Djukic ili...Ima ih koliko hoces. Bekam svaku recenicu krece sa You know,znaci strasno,Djukic dok sastavi recenicu ja odigram dva basketa,a to je ono sto en volim-uvek se setim kad kazeu,on j sportista,moze da bude glup...Znas vec taj stereotip :(

A izvini,po cemu ti smatras da si kompetentna osoba da kazes ko je lep,a ko ne ? :) Jednostavno,ukusi se razlikuju.Ako je tebi Ana lepa,ne mora da znaci da je i drugima...Znam mnogo ljudi kojima je Jelena daleko lepsa od Ane.Sta sad,oni su poremeceni,jel ? :) Ma molim te...
Oslanjam se na čistu matematiku. Radim sa 20 i kusur kolega, i svi do jednog veruju da je Ana neuporedivo bolja riba od Jelene. Dakle, statistički gledano, mora da postoji neka istina u tome.

Što bi rekao Sofronije, "Sinko, cifre ne lažu..."

Oslanjam se na čistu matematiku. Radim sa 20 i kusur kolega, i svi do jednog veruju da je Ana neuporedivo bolja riba od Jelene. Dakle, statistički gledano, mora da postoji neka istina u tome.

Što bi rekao Sofronije, "Sinko, cifre ne lažu..."

Ono sto se vecini svidja,ne mora SVIMA da se svidi...Znaci,ukusi su razliciti,prema tome ne treba osudjivati nekoga ko ne misli kao ti...

Rešenje:
paper%20bag%20girl.jpg

Back