Majat.
Veoma poznat
- Poruka
- 13.005
Jelena definitivno iako mislim da je nemoguće da je onoliko često pod nekim povredama. Ana me iritira, mnogo je tunjava i prosto imam utisak da se sve vreme folira.
Heheheheh

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jelena definitivno iako mislim da je nemoguće da je onoliko često pod nekim povredama. Ana me iritira, mnogo je tunjava i prosto imam utisak da se sve vreme folira.
HehehehehAna tunjava????GLUPOST! Pa dobro, navijas za Jelenu...vidi se iz aviona
![]()
tv je cudo... mada, kao da je tu jos neko umesao prste...Ja zaista ne mogu da poverujem da Ana ima 69 kg!.
Mislim da ima oko 76 kg pa za njenu visinu je to ok i jos sto je krupna
A tek da Marija Sharapova visine 1.85 da je teshka 59 kg
moguce... dok su vage jos mogle da je izmere....Ja mislim da su njih merili sa 15-16 godina kad su pocinjale karijeru, da su ubelezili te podatke i vise ih ne menjaju ...
tv je cudo... mada, kao da je tu jos neko umesao prste...
sta reci kada naidjes (http://uk.eurosport.yahoo.com/te/profile/333.html) na informaciju da serena ima 65kg?!.... to jedino ako ne racunaju ruke i noge...
.
hmmmm, da... moze se to i na ovaj- manje kulturan i manje odvratan nacin reci...
Pa ona samo u goozitzi ima toliko...![]()
hmmmm, da... moze se to i na ovaj- manje kulturan i manje odvratan nacin reci...![]()
Bogami, Srle, ti si negde od nje popio korpu, cim je ovoliko opanjkavas...![]()
moguce... dok su vage jos mogle da je izmere....
QUOTE]
Hahahaha...E ovo je dobroA onda su morali da uzmu stocnu vagu sto je ipak ispod casti za WTA igracice,pa ih nisu ni merili...
Ma nema sanse da Serena ima samo 65 kila i da moze da servira 200 na sat,no way,znate ono, masa x ubrzanje = snaga... Koliko onda ona mora da ubrzanje za 200 na sat,ne verujem...A nasa Ana ili Marija nema sanse da su bas toliko lagane,pa bile bi ko prut,a to realno nisu![]()
ANA NARAVNO.I JELENA JE IZ SRBIJE,ALI IZGLEDA MALO GRUBO I UVEK JE POVREDJENA I NESTO JOJ FALI.danas citam u novinama,mozda nece da igra na olimpijadi zato sto je opet nesto povredjena.meni je to foliraza.I KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA TAKO PLJUJETE ANU IVANOVIC?PA KO JE PROSLAVIO SRBIJU AKO NIJE ONA?SVE JE TO CISTA LJUBOMORA.![]()
pa znas kako kad je neko broj 1 kao sto je Ana onda je ostali pljuju jer ovde se uspeh ne prasta...ovde gubitnici mrze pobednike sto je i noramlno
ANA NARAVNO.I JELENA JE IZ SRBIJE,ALI IZGLEDA MALO GRUBO I UVEK JE POVREDJENA I NESTO JOJ FALI.danas citam u novinama,mozda nece da igra na olimpijadi zato sto je opet nesto povredjena.meni je to foliraza.I KAKO VAS NIJE SRAMOTA DA TAKO PLJUJETE ANU IVANOVIC?PA KO JE PROSLAVIO SRBIJU AKO NIJE ONA?SVE JE TO CISTA LJUBOMORA.![]()
pa ko kaze da nas nije proslavila nego kolko vidim ne ucestvuje na OI.....