Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako samo mozete da pljujete po Jeleni kad je ona rizikovala karijeru zbog sugave srbije!!! u kosicama protiv Cibulkove u fedkupu, a gde je tad bila Ana???? Necu vise da se svadjam sa budalama. Takodje i u hofman kupu jelena je igrala povredjena. Zato nelazite da uvek trazi medical tie out bezveze, videli bi vas na terenu. Dalje argumente ako ocete samo mi poslaljite mail i videcete, ili sutra u polufinalu:)

konacno i jelenin fan.......:):klap:

Au ***** jebeti sugavu anu kako se uvek izmigolji tim njenim forhandom na kraju!!!!! Neka s*****ce je safina u finalu. Prvi put da su se normalno pozdravile na kraju meca, nadam se da ce jelena sledeci put pobedit. Sad su 1 i 2 na svetu pa na wimbldonu se mogu sastati tek u finalu osim ako JJ neodbrani birmigen i finale ordina opena. Mislim da sam danas izgubio sve zivce koje sam imao!!!! Nesto mi se jj nije dobro kretala mislim dovoljno brzo, a ana je bolje se kretala nego u proslosti. I AKO JELENA ZAIGRA PONOVO KAO U 2007 NIKO JOJ NECE MOCI NISTA!!!! SAD SE JOS MALI GUBI NA TERENU ALI VIDECETE KASNIJE!!!

Volim obe..Jedna je bolja u nekim stvarima,a druga u drugim(u tenisu,ne pricam sad o izgledu).Ana je lepsa i svi je vise vole,al meni izgleda malo razmazeno.Obe su super,ali ipak malo vise volim Jelenu.Naravno svaka cast Ani sto je pobedila i mislim da ce i u subotu.
veruj mi... tesko da neko iz vrha bilo kog sporta moze biti razmazen... ni 1. teniserka sveta nije izuzetak... ;) veliko odricanje i rad su na neki neobican nacin suprotnost razmazenosti...
mozda si stekla takav utisak zato sto ana tesko podnosi poraze; ali to je za nju samo razlog da se vrati jos jaca. i dok svi o njoj vec godinama pricaju; nazivajuci je najlepsom teniserkom (pa negde i uopste sportiskinjom) sveta- njoj je sve vreme cilj bio da bude na vrhu! ... i eto je! :D
a jj je pravi borac- ubedjen sam da ce vladati sljakom i da je u tom smislu mozda i naslednica enan; ma koliko ju je ova peglala u svakom mecu... samo joj truncice fale do toga... :)

Ana je zaista razmazena i to sam vec pricao (prica sa Fed Cup-a iz Budimpeste)... ...ali mnogo me nervira kada ljudi govore da vise vole Anu zato sto je lepsa :dontunderstand:..... Valjda ne gledamo tenis zabog lepote... ako je tako onda bolje da ukljucimo svi FTV i gledamo one modele (koje su MNOGO bolje od Ane, Sarapove i pola igracica sa WTA tura zajedno)... Ana je u zavrsnici treceg seta igrala bolje i tu nema dileme, svaka joj cast... A sto se tice Jelene i sama je licno rekla da voli modu i da se ne bavi tenisom da bi se modom verovatno i bavila, ali mi nije jasno odakle vam ideja da ona vise brine o izgledu nego o svojoj igri.... Naravno sve pohvale i Jeleni igrala je dobro i ono sto je najbitnije popravlja servis.... Svaka cast Rikardu Sncezu koji joj i pomaze, samo neka nastave tako.... :super:

Ana je zaista razmazena i to sam vec pricao (prica sa Fed Cup-a iz Budimpeste)... ...ali mnogo me nervira kada ljudi govore da vise vole Anu zato sto je lepsa :dontunderstand:..... Valjda ne gledamo tenis zabog lepote... ako je tako onda bolje da ukljucimo svi FTV i gledamo one modele (koje su MNOGO bolje od Ane, Sarapove i pola igracica sa WTA tura zajedno)... Ana je u zavrsnici treceg seta igrala bolje i tu nema dileme, svaka joj cast... A sto se tice Jelene i sama je licno rekla da voli modu i da se ne bavi tenisom da bi se modom verovatno i bavila, ali mi nije jasno odakle vam ideja da ona vise brine o izgledu nego o svojoj igri.... Naravno sve pohvale i Jeleni igrala je dobro i ono sto je najbitnije popravlja servis.... Svaka cast Rikardu Sncezu koji joj i pomaze, samo neka nastave tako.... :super:
ako aludiras na mene, pogresno si me shvatio... :) istina je da jeca vodi racuna npr. o tome da joj se ne razmaze sminka [dok ana za to ne (mora da) mari]- ali to ni u kom slucaju ne govori da joj je izgled bitniji od igre... a vec sam je branio od takvih tvrnji (kao sto sam u prethodnom postu branio i anu), a neko je lepo stao sa moje strane i rekao: zar bi devojka kojoj je moda vaznija od tenisa roknula sebi 4 inekcije u kicmu i uz bolove nastavila partiju? :)

Poslednja izmena:
ANA svaka ti cast!!!Totalno zasluzeno!!!Ana uopste nije razmazena i nije ona kriva ako je fino izgleda,to nije razlog da odmah bude razmazena.Cura je skroz prirodna i ljubazna prema svima.Jelena je ta koja se stalno prenemaze,ali nema veze necu sad o tome.Svaka cast na dobroj igri i Jeleni i hvala im sto su nam pruzili tako dobar mec!!!!!

Toooo ANAAA!!!Broj jedaN!!!OLEEE

ANA svaka ti cast!!!Totalno zasluzeno!!!Ana uopste nije razmazena i nije ona kriva ako je fino izgleda,to nije razlog da odmah bude razmazena.Cura je skroz prirodna i ljubazna prema svima.Jelena je ta koja se stalno prenemaze,ali nema veze necu sad o tome.Svaka cast na dobroj igri i Jeleni i hvala im sto su nam pruzili tako dobar mec!!!!!

Prvo proveri pa onda pricaj.... Elem kao sto rece necemo sad o tome ;)

tacno, prije bih rekao da je jelena ta koja se prenemaze!
a i jelena je i sama rekla da ana nije razmazena, vec stidljiva, a izmedju ta dva pojma je weelikaa razlika!

Prvo proveri pa onda pricaj.... Elem kao sto rece necemo sad o tome ;)

a ti se kao znas sa anom, pa nam to mozes reci!
aj ne zaebavaj me!

jelena se prenemaze:roll:,prvi put da cujem to od nekog,ali nema veze to sto je jelena igrala sa povredama na hokman kupu,i sto se svim srcem bori za srbiju,nema veze ona je razmazena i prenemaze se....bitno je da je nama ana ok i da je extra,da se ne prenemaze i nije razmazena....:roll:

Ne kazem ja to,svaka cast JJ,pravi je borac,ali nemojte da preterujete,Ana je zasluzila pobjedu
@jackass,a ti si kao provjerio.Nemoj da izmisljas,Ana je dobila nagradu za najfer igracicu i to od samih igracica sa toura,uvijek je pristupacna i uopste nije umisljena,jos jednom kazem,skroz prirodna cura.I sto plavooki kaze sama Jelena je rekla za Anu da je stidljiva,i svi teniseri uvijek izjavljuju da je ona jedna od najljubaznijih teniserki na Touru....

E pa vidis moj komsija ne misli tako.... Pricao je i sa jednom i sa drugom i rekao mi je da je Jelena 100 puta opustenija i prirodnija, sali se i druzi sa ljudima okolo, dok je Ana mnogo razmazena, na distanci je.... I nemojte da gledate tako da ako je na terenu naj fer igracica da nije umisljena... Uostalom vidi se i po roditeljima (jer to sve potice od njih kako su vaspitali dete) kada pogledate Aninu mamu koja sedi na terenu i digne nos i Jecinu Snezu koja se zeza i kad Jeca gubi sve vam je jasno... Ajde da se mi ovde ne bi vise raspravljali da zavrsimo vise sa ovom pricom......

Volim obe..Jedna je bolja u nekim stvarima,a druga u drugim(u tenisu,ne pricam sad o izgledu).Ana je lepsa i svi je vise vole,al meni izgleda malo razmazeno.Obe su super,ali ipak malo vise volim Jelenu.Naravno svaka cast Ani sto je pobedila i mislim da ce i u subotu.
не бих реко ;) и у Србији и у свету обе тенисерке имају прилично изједначен број фанова, :tajna:
наравно у Србији има огроман број оних који воле и АНу и Јелену подједнако што је и најбоље јер су заслужиле
;)

E pa vidis moj komsija ne misli tako.... Pricao je i sa jednom i sa drugom i rekao mi je da je Jelena 100 puta opustenija i prirodnija, sali se i druzi sa ljudima okolo, dok je Ana mnogo razmazena, na distanci je.... I nemojte da gledate tako da ako je na terenu naj fer igracica da nije umisljena... Uostalom vidi se i po roditeljima (jer to sve potice od njih kako su vaspitali dete) kada pogledate Aninu mamu koja sedi na terenu i digne nos i Jecinu Snezu koja se zeza i kad Jeca gubi sve vam je jasno... Ajde da se mi ovde ne bi vise raspravljali da zavrsimo vise sa ovom pricom......
ja opisano ponasanje nazivam umerenoscu, povucenoscu, stidljivoscu... ali ni na kraj pameti mi ne pada razmazenost.
... наравно у Србији има огроман број оних који воле и АНу и Јелену подједнако што је и најбоље јер су заслужиле ;)
tako je! u stvari, toliko su mi obe drage da jedva gledam njihove medjusobne meceve... :)

Poslednja izmena:
Kolko vidim razne komentare po forumima mi smio stvarno teshko umobolan narod.
Umesto da ljudima bude drago shto je devojka zasluzeno proishla i da budu ponosni shto su dve nashe devojke odigrale strashan mech,najbolji na ovogodishnjem RG dosada,umesto toga najchechtje se nadju JJ fanovi da pljuju po Ani..i to ide dotle da neki nesretjnik reche da ce da navija za Safinu u finalu..missim..shta retji...ne sazluzujemo ove devojke.Tuga.

Kolko vidim razne komentare po forumima mi smio stvarno teshko umobolan narod.
Umesto da ljudima bude drago shto je devojka zasluzeno proishla i da budu ponosni shto su dve nashe devojke odigrale strashan mech,najbolji na ovogodishnjem RG dosada,umesto toga najchechtje se nadju JJ fanovi da pljuju po Ani..i to ide dotle da neki nesretjnik reche da ce da navija za Safinu u finalu..missim..shta retji...ne sazluzujemo ove devojke.Tuga.
ma, ni ne racunaj takve u Nase ;)

Back