*AuroraNS*
Obećava
- Poruka
- 52
Danas sam bila u BG-u, i videla sam Jelenu u TC"Delta city". Bila je doterana i baš je dobro izgledala! Ustvari, devojka izgleda mnogo lepše u prirodi nego na tv-u!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ana je konza a Jelena je konza odmah posle Ane!!!
shibby
Danas sam bila u BG-u, i videla sam Jelenu u TC"Delta city". Bila je doterana i baš je dobro izgledala! Ustvari, devojka izgleda mnogo lepše u prirodi nego na tv-u!
Da,i digla je nos samo tako...Pridje joj moja drugarica koja radi kao promoterka Koka Kole i daje joj flajer a ona se oanko nadrkano okrene i kaze Boze svasta,digne nos i ode! A ja sve to gledam i ne verujem.Toliko o tome kakva je.
Mi smo izgleda u isto vreme bili tamo...I ja sam je videla pored Koka-koline bine kako se slikala sa nekima. Nije izgledala nadrndano, vec ih je ispoštovala. A i šta je mislila tvoja drugarica da će Jelena da šalje kodove za Fiću? :shock: Pa može ih kupiti gomilu.![]()
Ana je arogantna, umisljena i isfolirana, a Jeca je zmaj... i prezgodna je, a Ana je samo simpaticna, nije ni lepa, a debela je... Jelena gine za Srbiju, Ana sada igra samo da bi obezbedila kartu za OI... a Jelena, prosle godine protiv Slovacke, samo sto se nije onesvestila na terenu, dok je Anu bolelo koleno...da,verovatno...I svi je preuvelicavaju...kao da je boginja...ima milion lepsih teniserki od nje, samo sto nisu dobro rangirane...npr. nasa Vojislava Lukic ili Slovakinja Dominika Cibulkova...
a Jelena je prelepa u prirodi... Da li verujete da njene oci nisu braon, kao sto mnogi misle, vec plave...ima prelepe oci, prezgodna je i pritom extra osoba, neisfolirana i dobra...
1 - eh srle, pa nije da nema logike... da li si ti vatreno navijao za fedju pre nego sto je usao u prvih 20? ybg- da bi nekog cenio mora prvo da se dokaze1 - Da,da,da... A ja ne mogu da verujem da neko stavlja sliku Novaka Djokovica na svoj avatar.Sto ga ne stavi pre 3 godine,bas se pitam?Sta,niko nije znao za njega?Pa naravno...
2 - Svako ima svoje misljenje u vezi igracica. Protiv Anine igre nemam nista protiv,igra sjajno.Mene Ana toliko ne nervira koliko kad pocne da vice ono njeno usrano C'MON!!! Sto,da je ceo svet razume?Nije dovoljno da kaze 'Ajde ili tako nesto?Verovatno kad se iznervira i psuje na engleskom?
3 - JJ i njen nacin igre je OK,svaka cast za jurnjavu,ali bez servisa pada dole...100%. I posle onoga juce imam razlog vise da je ne volim.A da ne pricam o izmisljenim povredama.Ako neko od vas ovde uopste cita postove,videce na jednoj od tema o tenisu koliko smo Nordic i ja lepo napisali sa kakvim povredama igraju u drugim sportovima...Zato su Jelenine povrede najblaze receno smesne.Ako ih uopste ima.
E u pravu si![]()
![]()
Zato,hajmo lepe devojke dajte slike pa da vas komentarisemo ovde![]()
![]()
![]()
Srle odavno sam na krstarici ali nemam puno postova i nisam dugo bila,tenis pratim odavno posebno Novaka i sad tebi smeta sto ja njega imam na avataru???Ako mislis da ranije nisam pratila njegovu igru pogresio si.Jos davno prije nego sto je usao u prvih deset sam ga isticala kao omiljenog tenisera tako da ti je komentar suvisan.....
slazem se sa postom Polarnog mede
to sto Ana vice i -Ajde- i -c`mon- sta ima lose u tom.Pa na engleskom komunicira i sa trenerima i ne vidim nista pogresno,naravno da je lepse kad kaze 'ajde' ali bas ona razmislja u tom trenutku da li je bitno na kojem ce jeziku reci?Vjerovatno se ni ne nada da tamo negdje postoje ljudi koji ce morati to(u nedostatku boljeg) iskoristiti kao argument protiv nje...bzvz
napokon neko da me podrzi
Ne znam zašto toliko propagiraš stav da onaj ko nije pratio tenis pre 3 godine, sada ne može da zna ništa o njemu. Da ne pričam tek o predrasudama o tome da li je neko kompetetan da komentariše i da bude publika istom ako prati tenis od skora. I mene nervira to što ljude zahvata preterano veliki talas i samo se njemu priklanjaju, al' ti ga, brate, pretera. :| Tenis se tek razvija kod nas i treba ga negovati, pa i na ovaj način.Fino da napokon se sa nekim ne slazem a da se ne svadjamo
OK,svaka cast ako si i ranije pretila Novaka,ali kad kazem ranije ono bar 3 godine
Za ono Anino C'mon....I ja svaki,ali svaki dan zbog posla komuniciram na engleskom,pa ne govorim C'mon kad se obradujem.Uostalom,to bi trebalo da bude najprirodnija reakcija,kao disanje,automatska reakcija,i kad je nesto automatski onda to valjda treba da kazes an svom jeziku.Kao kad opsujes,tako i kad se obradujes.Aj jedino mogu da prihvatim kad neko uzikne YES jer je to toliko uslo u upotrebu posle NBA utakmica da m i dodje kao normalno![]()
![]()
PA kazem ja,samo sto ni jedna nece da stavi sliku,stvarno nema smisla..Pa necemo valjda mi muski da stavljamo slike![]()
![]()
![]()