Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vishe mi se svidja Anin stil igre-bez preteranog filozofiranja,onako...mushki,snazno,jednostavno...samo ponekad deluje dosta naivno na terenu,spram recimo Sharapove u finalu AO.Van toga shto je nasha ja verujem da chak ima i vetji potencijal od Sharapove..i ako je ova vetj osvojila 3...vetji potencijal u talentu,osetjaju za igru,servis,voleje...ali hebiga i Kurnjikova je bila extra talenat....Sharapova je trenutno samo mnogo mentalno i taktichki jacha i mnoogo zrelija kao osoba od Ane.
Jelena je stvarno borbena ali sa onakvim servisom nema shta da trazi u vrhu zenskog tenisa.

ne bih se bas zaletao da je ana talentovanija od sharapove... u nekim delovima igre joj odlicno parira, ali je daleko od marijinog dry volley-a npr... pa i kretanje ima slabije... mozda je anin ritern bolji... ali videcemo- svakako navijam za anu (koja mnogo toga moze i mora popraviti) iako i sharapovu gotivim :)
za jelenu se slazem... koprca se sa dobrim riternom, ali mora da popravi servis ako zeli da ostane u prvih 10... sa visinom 176cm- mislim da je jedna od najgorih serviserki u top 100...
btw- mislim da je ova tema suvisna i da o ovome mozemo i na "tennis"-u. po meni samo od prve trojke mozes napraviti 3 teme zanimljivije od ove: fedja vs rafa, pa nole vs rafa, pa nole vs fedja...
ne znam sta reci o ana vs jelena, kada jelena uvek puca, i uvek ce verovatno i pucati dok ne sredi servis i psihu....

Danas sam bila u BG-u, i videla sam Jelenu u TC"Delta city". Bila je doterana i baš je dobro izgledala! Ustvari, devojka izgleda mnogo lepše u prirodi nego na tv-u!

Da,i digla je nos samo tako...Pridje joj moja drugarica koja radi kao promoterka Koka Kole i daje joj flajer a ona se oanko nadrkano okrene i kaze Boze svasta,digne nos i ode! A ja sve to gledam i ne verujem.Toliko o tome kakva je.

Hehhhehhee...Bravo Nordic,na ovo nema sta da se doda..I sta znaci pojam mlad narocito u zenskom sportu?20,21 godina,to vise nije mlad sportista.Koliko zena sportista,teniserki,dozivi da napuni 30 godina kao profi igrac?I da bude vrh igrac?Samo idite na zvanicni sajt i pogledajte prvih 30 i sve ce vam biti jasno. ;)

Da,i digla je nos samo tako...Pridje joj moja drugarica koja radi kao promoterka Koka Kole i daje joj flajer a ona se oanko nadrkano okrene i kaze Boze svasta,digne nos i ode! A ja sve to gledam i ne verujem.Toliko o tome kakva je.

Mi smo izgleda u isto vreme bili tamo...I ja sam je videla pored Koka-koline bine kako se slikala sa nekima. Nije izgledala nadrndano, vec ih je ispoštovala. A i šta je mislila tvoja drugarica da će Jelena da šalje kodove za Fiću? :shock: Pa može ih kupiti gomilu. ;)

Ana je arogantna, umisljena i isfolirana, a Jeca je zmaj... i prezgodna je, a Ana je samo simpaticna, nije ni lepa, a debela je... Jelena gine za Srbiju, Ana sada igra samo da bi obezbedila kartu za OI... a Jelena, prosle godine protiv Slovacke, samo sto se nije onesvestila na terenu, dok je Anu bolelo koleno...da,verovatno...:evil: I svi je preuvelicavaju...kao da je boginja...ima milion lepsih teniserki od nje, samo sto nisu dobro rangirane...npr. nasa Vojislava Lukic ili Slovakinja Dominika Cibulkova...
a Jelena je prelepa u prirodi... Da li verujete da njene oci nisu braon, kao sto mnogi misle, vec plave...ima prelepe oci, prezgodna je i pritom extra osoba, neisfolirana i dobra...

Mi smo izgleda u isto vreme bili tamo...I ja sam je videla pored Koka-koline bine kako se slikala sa nekima. Nije izgledala nadrndano, vec ih je ispoštovala. A i šta je mislila tvoja drugarica da će Jelena da šalje kodove za Fiću? :shock: Pa može ih kupiti gomilu. ;)

Znas kako,bar je mogla iz fore da uzme,jasno je svima da moze da kupi i onog Ficu i Pezoa 308 koji zajedno kostaju skoro 39 000 evra.Taman jedan manji turnir...;)

Ana je arogantna, umisljena i isfolirana, a Jeca je zmaj... i prezgodna je, a Ana je samo simpaticna, nije ni lepa, a debela je... Jelena gine za Srbiju, Ana sada igra samo da bi obezbedila kartu za OI... a Jelena, prosle godine protiv Slovacke, samo sto se nije onesvestila na terenu, dok je Anu bolelo koleno...da,verovatno...:evil: I svi je preuvelicavaju...kao da je boginja...ima milion lepsih teniserki od nje, samo sto nisu dobro rangirane...npr. nasa Vojislava Lukic ili Slovakinja Dominika Cibulkova...
a Jelena je prelepa u prirodi... Da li verujete da njene oci nisu braon, kao sto mnogi misle, vec plave...ima prelepe oci, prezgodna je i pritom extra osoba, neisfolirana i dobra...

Da,da,video sam je juce u Delti,izuzetno dobra osoba koja nosem para oblake...Ali o ukusima valjda ne treba raspravljati.Ja ovde ipak vise volim da komentarisem tenis.A tu je ona jedan veliki,ma najveci folirant.Jos nisam video tenisera ili teniserku koja se toliko zali na povrede. Idi ko covek u neku banju u Srbiji i izleci sve te povrede ako su stvarno tako strasne.A da jesu,po 1 000 put kazem,ne bi igrala toliko meceva.

Ma daj ne mogu da vjerujem da pojedinci tako vredjaju Anu.Ana uopste nije arogantna i umisljena,ne znam samo otkud vam to.Za razliku od vecine, cura je skroz normalna i ni trunke umisljena i pored sve te slave.Sto se tice njenog tenisa ,vec je druga na svijetu pa sta hocete vise???Imamo dve igracice u prvih pet i opet nije dovoljno.Pola od vas ih jos i pljuje,ko ce ih podrzavati ako necemo mi???Ma da vjerovatno je to ljubomora tako to ide.I jos pronalazenje neki bzvz fizickih mana koje i ne postoje,to je ocigledan primer zavisti i ljubomore...
Dale su sve od sebe da predstave Srbiju onako kako treba.Obe su bile umorne od Melburna a Jelena i povredjena,i pored svega toga borile se da nam izbore mjesto koje zasluzujemo!!!
Ana i Jeca su zakon!!!!Svaka im cast!!!

Da,da,da... A ja ne mogu da verujem da neko stavlja sliku Novaka Djokovica na svoj avatar.Sto ga ne stavi pre 3 godine,bas se pitam?Sta,niko nije znao za njega?Pa naravno...

Svako ima svoje misljenje u vezi igracica. Protiv Anine igre nemam nista protiv,igra sjajno.Mene Ana toliko ne nervira koliko kad pocne da vice ono njeno usrano C'MON!!! Sto,da je ceo svet razume?Nije dovoljno da kaze 'Ajde ili tako nesto?Verovatno kad se iznervira i psuje na engleskom?

JJ i njen nacin igre je OK,svaka cast za jurnjavu,ali bez servisa pada dole...100%. I posle onoga juce imam razlog vise da je ne volim.A da ne pricam o izmisljenim povredama.Ako neko od vas ovde uopste cita postove,videce na jednoj od tema o tenisu koliko smo Nordic i ja lepo napisali sa kakvim povredama igraju u drugim sportovima...Zato su Jelenine povrede najblaze receno smesne.Ako ih uopste ima.

1 - Da,da,da... A ja ne mogu da verujem da neko stavlja sliku Novaka Djokovica na svoj avatar.Sto ga ne stavi pre 3 godine,bas se pitam?Sta,niko nije znao za njega?Pa naravno...

2 - Svako ima svoje misljenje u vezi igracica. Protiv Anine igre nemam nista protiv,igra sjajno.Mene Ana toliko ne nervira koliko kad pocne da vice ono njeno usrano C'MON!!! Sto,da je ceo svet razume?Nije dovoljno da kaze 'Ajde ili tako nesto?Verovatno kad se iznervira i psuje na engleskom?

3 - JJ i njen nacin igre je OK,svaka cast za jurnjavu,ali bez servisa pada dole...100%. I posle onoga juce imam razlog vise da je ne volim.A da ne pricam o izmisljenim povredama.Ako neko od vas ovde uopste cita postove,videce na jednoj od tema o tenisu koliko smo Nordic i ja lepo napisali sa kakvim povredama igraju u drugim sportovima...Zato su Jelenine povrede najblaze receno smesne.Ako ih uopste ima.
1 - eh srle, pa nije da nema logike... da li si ti vatreno navijao za fedju pre nego sto je usao u prvih 20? ybg- da bi nekog cenio mora prvo da se dokaze :)

2 - o aninom izgledu se mnogo prica, a samo zato sto devojka izgleda extra. i uglavnom o tome pricaju ljubomorne i po pravilu devojke za nekoliko "klasa" ispod [neka rade na sebi ako nisu zadovoljne sobom; pljuvajuci druge (pa jos extra devojke) samo sebe jos vise degradiraju].
a njeno c'mon... pa valjda je okruzena ljudima sa kojima komunicira na engleskom, pa su se jezici u trenutku kada ne mozes svesno da ih biras- pomesali... i ja bih vise voleo da uvek vice ajde... ali ne mogu da je krivim.

3 - za jecu se slazem da kuka mozda previse, i verujem ti za nadmeno ponasanje u tom trenutku. ali ne zelim da kao osobu procenjujem nekoga koga bolje ne poznajem... osoba moze biti i uobrazena a dobra, ako nista ;) a hvala joj sto redovno igra za srbiju...

Srle odavno sam na krstarici ali nemam puno postova i nisam dugo bila,tenis pratim odavno posebno Novaka i sad tebi smeta sto ja njega imam na avataru???Ako mislis da ranije nisam pratila njegovu igru pogresio si.Jos davno prije nego sto je usao u prvih deset sam ga isticala kao omiljenog tenisera tako da ti je komentar suvisan.....
slazem se sa postom Polarnog mede ;)
to sto Ana vice i -Ajde- i -c`mon- sta ima lose u tom.Pa na engleskom komunicira i sa trenerima i ne vidim nista pogresno,naravno da je lepse kad kaze 'ajde' ali bas ona razmislja u tom trenutku da li je bitno na kojem ce jeziku reci?Vjerovatno se ni ne nada da tamo negdje postoje ljudi koji ce morati to(u nedostatku boljeg) iskoristiti kao argument protiv nje...bzvz

Srle odavno sam na krstarici ali nemam puno postova i nisam dugo bila,tenis pratim odavno posebno Novaka i sad tebi smeta sto ja njega imam na avataru???Ako mislis da ranije nisam pratila njegovu igru pogresio si.Jos davno prije nego sto je usao u prvih deset sam ga isticala kao omiljenog tenisera tako da ti je komentar suvisan.....
slazem se sa postom Polarnog mede ;)
to sto Ana vice i -Ajde- i -c`mon- sta ima lose u tom.Pa na engleskom komunicira i sa trenerima i ne vidim nista pogresno,naravno da je lepse kad kaze 'ajde' ali bas ona razmislja u tom trenutku da li je bitno na kojem ce jeziku reci?Vjerovatno se ni ne nada da tamo negdje postoje ljudi koji ce morati to(u nedostatku boljeg) iskoristiti kao argument protiv nje...bzvz

Fino da napokon se sa nekim ne slazem a da se ne svadjamo :D

OK,svaka cast ako si i ranije pretila Novaka,ali kad kazem ranije ono bar 3 godine ;)
Za ono Anino C'mon....I ja svaki,ali svaki dan zbog posla komuniciram na engleskom,pa ne govorim C'mon kad se obradujem.Uostalom,to bi trebalo da bude najprirodnija reakcija,kao disanje,automatska reakcija,i kad je nesto automatski onda to valjda treba da kazes an svom jeziku.Kao kad opsujes,tako i kad se obradujes.Aj jedino mogu da prihvatim kad neko uzikne YES jer je to toliko uslo u upotrebu posle NBA utakmica da m i dodje kao normalno :D :D :D

napokon neko da me podrzi

PA kazem ja,samo sto ni jedna nece da stavi sliku,stvarno nema smisla..Pa necemo valjda mi muski da stavljamo slike :D :D :D

Fino da napokon se sa nekim ne slazem a da se ne svadjamo :D

OK,svaka cast ako si i ranije pretila Novaka,ali kad kazem ranije ono bar 3 godine ;)
Za ono Anino C'mon....I ja svaki,ali svaki dan zbog posla komuniciram na engleskom,pa ne govorim C'mon kad se obradujem.Uostalom,to bi trebalo da bude najprirodnija reakcija,kao disanje,automatska reakcija,i kad je nesto automatski onda to valjda treba da kazes an svom jeziku.Kao kad opsujes,tako i kad se obradujes.Aj jedino mogu da prihvatim kad neko uzikne YES jer je to toliko uslo u upotrebu posle NBA utakmica da m i dodje kao normalno :D :D :D

PA kazem ja,samo sto ni jedna nece da stavi sliku,stvarno nema smisla..Pa necemo valjda mi muski da stavljamo slike :D :D :D
Ne znam zašto toliko propagiraš stav da onaj ko nije pratio tenis pre 3 godine, sada ne može da zna ništa o njemu. Da ne pričam tek o predrasudama o tome da li je neko kompetetan da komentariše i da bude publika istom ako prati tenis od skora. I mene nervira to što ljude zahvata preterano veliki talas i samo se njemu priklanjaju, al' ti ga, brate, pretera. :| Tenis se tek razvija kod nas i treba ga negovati, pa i na ovaj način. ;)
Ne bih se složio sa tobom. Stvarno je veoma teško držati distancu od jezika kojim se služiš svakodnevno u većeoj meri od maternjeg. Pričam iz iskustva. ;)

Back