Voznjacki po meni, uopste nije za top 10, ima mala mnogo srece, da mnogo bolje igracice imaju dosta problema, ovaj us open, je imala toliko srece da treba da skace od srece!!
Ako jelena sl. godine ostane zdrava, i zaigra na nivou, sad kad zna da ne treba nista da menja i da petlja po svom telu, bice u prvih 3, bila je ona u formi ina us open, ali nesreca je nesreca...... bice jos dobrih rez do kraja godine, ponovo je to stara JJ!!! Safina je nestabilna i od nje ne mozes da ocekujes da osvoji gs... Venus je vec usla u godine, i sve teze podnosi povrede... Elena je takodje u godinama, ali je fit, ali ona nikada nista posebno nije uradila(osim OI, svaka cast za to), za vrh jeste, ali za sam ne..... Sharapovu ocekujem u top 5, i takodje kim. Za Anu nemam pojma stvarno, ako bude igrala kao pre, onda nema problema,ali ovako ne....... Kuzi je vec godinama u top 10, i treba tu da bude, ona je nestabilna, par puta godisnje zaigra extra, a na ostalim turnirima gubi od nekoga ok koga ne bih trebala.... volim kako ona igra, i zao mi je sto nije vise konstanta.
Ovako bih po meni top 10 isao, ovo nije po redu, nego samo igracice koje su za top 10
Serena
Venus
Kim
Marija
JJ
Ana
Svetlana
Elena
Safina
Zvonareva