Ana Ivanovic vs. Jelena Jankovic

• Začetnik teme Začetnik teme San-1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne vidim cemu svadje.
Realno je da ce sledece godine Jelena bitu u top deset.
Moze i vise, ali to zavisi od igre.
Naredne godine nema osim Sinsinatija apsolutno nista da brani.
Dakle...moze samo da dobije.
To je sasvim ocigledno i to ne vidi samo onaj ko to ne zeli da vidi.
Pa cak i sada ispred nje mogu da stavim samo Serenu i mozda Kim,
ali tu je izjednaceno.
Safina, Dementijeva, Venus, Jeleni nikada nisu bile problem.
Sarapova nije ono sto je bila.
Sada cete reci da dolaze mladje.
Bas da vidim sta ce Voznjacki uraditi naredne godine.
Mlada Amerikanka je ok, ali ima jos da uci.
Imala je dosta srece na ovom USO.

Poslednja izmena:
Voznjacki po meni, uopste nije za top 10, ima mala mnogo srece, da mnogo bolje igracice imaju dosta problema, ovaj us open, je imala toliko srece da treba da skace od srece!!
Ako jelena sl. godine ostane zdrava, i zaigra na nivou, sad kad zna da ne treba nista da menja i da petlja po svom telu, bice u prvih 3, bila je ona u formi ina us open, ali nesreca je nesreca...... bice jos dobrih rez do kraja godine, ponovo je to stara JJ!!! Safina je nestabilna i od nje ne mozes da ocekujes da osvoji gs... Venus je vec usla u godine, i sve teze podnosi povrede... Elena je takodje u godinama, ali je fit, ali ona nikada nista posebno nije uradila(osim OI, svaka cast za to), za vrh jeste, ali za sam ne..... Sharapovu ocekujem u top 5, i takodje kim. Za Anu nemam pojma stvarno, ako bude igrala kao pre, onda nema problema,ali ovako ne....... Kuzi je vec godinama u top 10, i treba tu da bude, ona je nestabilna, par puta godisnje zaigra extra, a na ostalim turnirima gubi od nekoga ok koga ne bih trebala.... volim kako ona igra, i zao mi je sto nije vise konstanta.

Ovako bih po meni top 10 isao, ovo nije po redu, nego samo igracice koje su za top 10

Serena
Venus
Kim
Marija
JJ
Ana
Svetlana
Elena
Safina
Zvonareva

Ne vidim cemu svadje.
Realno je da ce sledece godine Jelena bitu u top deset.
Moze i vise, ali to zavisi od igre.
Naredne godine nema osim Sinsinatija apsolutno nista da brani.
Dakle...moze samo da dobije.
To je sasvim ocigledno i to ne vidi samo onaj ko to ne zeli da vidi.
Pa cak i sada ispred nje mogu da stavim samo Serenu i mozda Kim,
ali tu je izjednaceno.
Safina, Dementijeva, Venus, Jeleni nikada nisu bile problem.
Sarapova nije ono sto je bila.
Sada cete reci da dolaze mladje.
Bas da vidim sta ce Voznjacki uraditi naredne godine.
Mlada Amerikanka je ok, ali ima jos da uci.
Imala je dosta srece na ovom USO.

Pogledaj malo H2H Safine i Venus sa Jankovicevom,ne bih bas rekao da nikada nisu bile problem.

Voznjacki po meni, uopste nije za top 10, ima mala mnogo srece, da mnogo bolje igracice imaju dosta problema, ovaj us open, je imala toliko srece da treba da skace od srece!!
Ako jelena sl. godine ostane zdrava, i zaigra na nivou, sad kad zna da ne treba nista da menja i da petlja po svom telu, bice u prvih 3, bila je ona u formi ina us open, ali nesreca je nesreca...... bice jos dobrih rez do kraja godine, ponovo je to stara JJ!!! Safina je nestabilna i od nje ne mozes da ocekujes da osvoji gs... Venus je vec usla u godine, i sve teze podnosi povrede... Elena je takodje u godinama, ali je fit, ali ona nikada nista posebno nije uradila(osim OI, svaka cast za to), za vrh jeste, ali za sam ne..... Sharapovu ocekujem u top 5, i takodje kim. Za Anu nemam pojma stvarno, ako bude igrala kao pre, onda nema problema,ali ovako ne....... Kuzi je vec godinama u top 10, i treba tu da bude, ona je nestabilna, par puta godisnje zaigra extra, a na ostalim turnirima gubi od nekoga ok koga ne bih trebala.... volim kako ona igra, i zao mi je sto nije vise konstanta.

Ovako bih po meni top 10 isao, ovo nije po redu, nego samo igracice koje su za top 10

Serena
Venus
Kim
Marija
JJ
Ana
Svetlana
Elena
Safina
Zvonareva

Ajde mi moli te objasni kakve veze ima nesreca sa propustene dve mec lopte(koje su bile vezane,ako se ne varam)?Da je kojim slucajem pobedila a videlo se da je htela,po njenom ponasanju i stisnutim pesnicama posle skoro svakog vaznijeg poena,siguran sam da bi pobedu posvetila baki.
A sto se tice Kuznetsove,ona zaista par puta godisnje zaigra extra i eto osvoji svoj drugi gren slem,posle skoro 5 godina.:klap:

A sada nesto o bodovima koji se brane do kraja godine.Ana brani 140 iz Pekinga,250 iz Ciriha,550 iz Linca i 210 iz Dohe.Posto se turnir u Cirihu vise ne igra znaci da se tih 250 bodova moze slobodno otpisati isto kao i 210 iz Dohe,posto ne verujem da ce se Ana kvalifikovati za zavrsni turnir.Inace Ana ce u ponedeljak ostati na 11 mestu WTA liste.
Sto se tice Jankoviceve ona brani 220 bodova iz Tokija,550 iz Pekinga,600 iz Stutgarta,860 iz Moskve i 530 iz Dohe.
Posto je turnir u Stutgartu vec odigran,tih 600 bodova su otpisani kao i verovatno 530 iz Dohe,posto ne verujem da ce se Jankoviceva kvalifikovati za taj turnir(eventualno moze biti stend baj zamena,kao Radvanska prosle godine).Jankoviceva,posle USO ce biti 8 na novoj listi WTA.

Pogledaj malo H2H Safine i Venus sa Jankovicevom,ne bih bas rekao da nikada nisu bile problem.

Ne kazem ja da nisu one dobijale Jelenu, ali jednostavno ona zna kako da ih dobije.
Jednostavno joj leze, a ona njima ne. Uvek kada je u formi pobedice ih.
Pogotovo Safinu.
Jelena ima veci problem sto se tice slabijih igracica, jer se tada sasvim opusti i tek na samom kraju seti da se probudi.
Kada igra sa nekom iz top deset ugavnom je aktivna od samog pocetka.
I nije mala stvar da je pre nepunih mesec dana jedino ona pored Safine pobedila Kim
koja evo sad osvaja US-open. To nije uspelo od ruke cak ni sestrama.
Dakle...ona moze da se nosi sa svima, samo kad hoce.

Jelenini rezultati prosle godine kada je godinu zavrsila kao broj 1

AO - njena mozda I najveca pobeda prosle godine nad Serenom, potom izgubila od Sarapove
Doha – izgubila od Na Li
Dubai - izgubila od Kuznjecove
Indija – izgubila od neke Kineskinje
Indijan Vels –izgubila od Ane
Majami – izgubila od Serene, a pobedila Dementijevu
Carlston – izgubila od Zvonareve
Berlin – izgubila od Dementijeve
Rim – titula, pobeda u ¼ finalu nad Venus
RG – izgubila od Ane
Vimbldon – izgubila od Tajlandjanke
Los Andjeles – izgubila od Safine
Montreal – izgubila od Cibulkove
Olimpijada – ponovo poraz od Safine
US Open – izgubila od Serene, pobedila Dementijevu
Tokio izgubila od Kuznjecove
Peking –titula , pobeda nad Kuznjecovom….

Jelena prosle godine nije pobedila, osim jednom Serene, nijednu igracicu iz prvih 5, a iz prvih 10 ima ima 4 pobede.

Tako da ti pada u vodu da sa najboljima nema problema :)

PS: ne mogu sada da listam statistiku od ove godine :)

Back