Ana Brnabić u vezi sa prelepom plavušom!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Stara legenda
Poruka
96.548
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2898281/otkrivamo-premijerka-zaljubljena-u-doktorku-ana-brnabic-u-vezi-sa-prelepom-plavusom

1265609_tizer1352465785769_ls-s.jpg

Ima sreće i na poslu i u ljubavi

OTKRIVAMO! PREMIJERKA ZALJUBLJENA U DOKTORKU: Ana Brnabić u vezi sa prelepom plavušom! ČITAJTE U KURIRU!

20.08.2017. 21:29h

Premijerka Ana Brnabić u emotivnoj je vezi sa prelepom mladom doktorkom iz Beograda, koja važi za istinsku lepoticu, otkriva Kurir. Zajedničko pojavljivanje u javnosti Brnabićeva je proredila otkad je postala predsednica Vlade...

Sve o ljubavnoj gej vezi predsednice Vlade Srbije saznajte SAMO U DANAŠNJEM KURIRU

1265725_01-bgd_ff.jpg

Него, није ми јасан овај наслов "Бабић у вези са лекарком"?

Мсмм...јбг...Бабић. Бабић би могао да буде у вези само са локалном циганком која зарађује играјући и певајући у циркусу.

stvarno mi nije jasno dokle ce moderacija na ovom forumu da dopusta primitivno izivljavanje pojedinih likova....mene ne interesuje nicija intima, a da data tema nema blage veze sa politikom, o tome je besmisleno i govoriti...

Izvini te ali mislim da ovoga puta niste u pravu.
Seksualni zivot coveka je tesno povezan sa eksponiranjem karaktera doticne osobe u javnosti i to
narocito vazi u slucaju da se neko javno izjasni o svojim seksualnim preferencama.

Izvini te ali mislim da ovoga puta niste u pravu.
Seksualni zivot coveka je tesno povezan sa eksponiranjem karaktera doticne osobe u javnosti i to
narocito vazi u slucaju da se neko javno izjasni o svojim seksualnim preferencama.

dobro, ako je tako, onda mi objasni razliku u kvalitetu rada izmedju autolimara heteroseksualne orijentacije i autolimara homoseksualca....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back