Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.124
Nije, Mario po najnovijem u Konzumu vidi boga.Lidla.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije, Mario po najnovijem u Konzumu vidi boga.Lidla.
Nema u Srbiji konzum.U Srbiji se zove Idea.Nije, Mario po najnovijem u Konzumu vidi boga.
A ne, ne... baš Konzum.Nema u Srbiji konzum.U Srbiji se zove Idea.
Znači i Mario se drži Hrvata ko Brnabićka?A ne, ne... baš Konzum.
Tko bi Maria uhvatio, taj dnevno promijeni pet lokacija.
Imaš i ti grijeh!Znači i Mario se drži Hrvata ko Brnabićka?
Ne pada jabuka daleko od stabla.![]()
Nema..Има ли неки члан СНС да нема путовницу?
Ima dragan, samo da vrati konju glavuИма ли неки члан СНС да нема путовницу?
Pa gde su sada meni one mice mace da kažu kako sam ustaša jer sam nekom prilikom pomenula da je hrvatsko more lepo i da pitaju i dotičnu je l svratila do Jasenovca...
Noge joj vise podsjecaju na Srbina nego na srpkinjuAna Brnabić nije Srpkinja i što više - uopšte ne liči na Srpkinju
Vucevic, Jerkov, Gojkovic? Ah, da, i njihovi pretci su ziveli u Austrougarskoj.Suvobor i Jadar takođe
Ista majka.Ana Brnabić nije Srpkinja i što više - uopšte ne liči na Srpkinju
Ana Brnabić nije Srpkinja i što više - uopšte ne liči na Srpkinju
Vucevic, Jerkov, Gojkovic? Ah, da, i njihovi pretci su ziveli u Austrougarskoj.
No, meni iznad svega licemerno kada danasnji levicari u Srbiji prebacuju nekim politicarima sto su poreklom iz krajeva zapadno od Drine i severno od Save i Dunava a ne smeta im sto je njihove pretke pre 70-tak godina u Srbiju doveo najveci sin njihovih naroda i narodnosti Josip Broz i sto taj dana danas lezi na Dedinju.
Ukratko, licemerje je osnovna mera vrednosti u Srbiji.
Кад су унуци монархије анемични. На жалост.Унуци комунизма и даље врше моћ и Србији од 1944.г.
Ni majka nije SrpkinjaIsta majka.
???Ni majka nije Srpkinja
To je snimak iz 2010.
Imas ovde na forumu ljude ciji su dede dosle '44-te na Vrachar, pobili kapitaliste i ueslili se u njihove kuce i salonske stanove. Danas njihovi unuci s.e.r.u protiv dodjosa u Srbiju a zabotravili su na svoje boljsevicko prekodrinsko poreklo. Licemerje.Унуци комунизма и даље врше моћ и Србији од 1944.г.
Nevazno ko je od kad tu gde jeste. Svi su stanovnici toga grada, te dzrave. No, licemerno je napadati nekoga odakle je kad si i sam dosao sa strane, plus na tudju, otetu imovinu.Кад су унуци монархије анемични. На жалост.