Ana Brnabić: Bila sam divlje dete, pravila gluposti, organizovala rejv žurke

filmskinachin

Aktivan član
Banovan
Poruka
1.440
Premijerka Srbije Ana Brnabić je gostujući u šoubiz emisiji na televiziji "Pink" govorila o svom privatnom životu te otkrila da je tokom tinejdžerskih dana bila "divlje dete".

Naime, Ana je išla u Petu beogradsku gimnaziju i kako je navela, to joj je najlepši period života. Priznala je i da je bila, kako je rekla, divlje dete i da je organizovala rejv žurke.

„Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić…“rekla je premijerka.

"Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu...", ispričala je Ana Brnabić.

"Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvek sam znala da ću se vratiti, jer nema lepšeg mesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde", navela je Ana.

Zatim ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao zašto sada ne napravi rejv žurku, a premijerka je uz osmeh odgovorila:

"Možda 4. aprila".
F99C838F-E982-4527-88DA-DE49FF014DD3.jpeg

https://nova.rs/zabava/showbiz/ana-...ete-pravila-gluposti-organizovala-rejv-zurke/
Kada kroz 40-ak dana srpska radikalna stranka izgubi vlast, mnogi će biti šokirani da su ikada podržavali Anu Brnabić.
Za svakog obrazovanog čoveka, ova osoba je poraz čovečanstva.
Za Aleksandra Vučića međutim, to je navodno nekakav veliki um.

Premijerka Srbije Ana Brnabić je gostujući u šoubiz emisiji na televiziji "Pink" govorila o svom privatnom životu te otkrila da je tokom tinejdžerskih dana bila "divlje dete".

Naime, Ana je išla u Petu beogradsku gimnaziju i kako je navela, to joj je najlepši period života. Priznala je i da je bila, kako je rekla, divlje dete i da je organizovala rejv žurke.

„Studirala sam u inostranstvu, ali sam ovde išla u Petu beogradsku gimnaziju, i to mi je najlepši period života. Bilo mi je super društvo, iako je teška gimnazija. Trenirala sam plivanje. U Petu su išli i Siniša Mali, Sale Antić…“rekla je premijerka.

"Bila sam divlje dete posle gimnazije, pravila sam gluposti. Samo izlasci, noćni život... Tada sam organizovala rejv žurke. Bilo nam je lepo u Geozavodu, pravili smo žurke u pećinama na Tašmajdanu...", ispričala je Ana Brnabić.

"Onda su moji roditelji rekli da, kad mi nismo mogli da te smirimo, ideš u inostranstvo. U Srbiju sam se vratila 2002. Uvek sam znala da ću se vratiti, jer nema lepšeg mesta od Srbije. Ovde mi je dom. Sve moje je ovde", navela je Ana.

Zatim ju je voditelj Ognjen Amidžić pitao zašto sada ne napravi rejv žurku, a premijerka je uz osmeh odgovorila:

"Možda 4. aprila".
Pogledajte prilog 1099446
https://nova.rs/zabava/showbiz/ana-...ete-pravila-gluposti-organizovala-rejv-zurke/
Kada kroz 40-ak dana srpska radikalna stranka izgubi vlast, mnogi će biti šokirani da su ikada podržavali Anu Brnabić.
Demokrate svih zemalja, ujedinite se!

tan2019-3-12-104212364-0-253296.jpeg

Pa ako je rejvala i rokala po eksovima, to joj je definitivno najpametnije životno razdoblje.
Iako sumnjam, uvjeren sam da napuhava priču ne bi li se prikazala cool i bliska Običnom malom čovjeku™
obican mali covek u Srbiji ne pravi rejv zurke vec zdere pljeskavicu dok sedi u zadimljenoj kafani dok svira Aca Lukas

Recimo, bilo bi interesantno čuti na koji način je izgubila junfera, ako uopće jest.
A ne gdje si partijao, po čemu je to interesantno.

obican mali covek u Srbiji ne pravi rejv zurke vec zdere pljeskavicu dok sedi u zadimljenoj kafani dok svira Aca Lukas
Pa gle, danas OMČ™ sluša Lukasa a u pauzi trep. Ali da je imao 20 godina 1990te, išao bi na rejv partije, na šta drugo?

Obican mali covek iz Srbije je glupav jer nije procitao ni jednu knjigu u zivotu ,ali bukvalno. Ova Ana nije glupa ima neku kulturu ,ne bahati se kao one alapache iz originalnog SNS ~radikala. Ne hvali se ni svojim kontaktima ,najveca zamerka mi je sto ne postuje malo vise opoziciju kojoj bi ona trebalo da pripada jer nisu njenu gay populaciju tukle demokrate vec radikali i njihov derivati skinhedsi,navijaci ,neonacisti. Previse pljuje Djilasa ,sto joj ne pristaje -da se ne lazemo nismo svi isti ni sad ni ranije .Ko je bio u JNA imao je prilke da vide ogromne razlike i medju narodima i medju slojevima drustva. Pa i ova podela na prvu i drugu Srbiju je u stvari vise klasna. Radikalska deca kada se obrazuju i steknu novac prelaze u drugosrbijance. Danasnje demokrate su deca komunizma koja su zavrsila fakultete.

"Možda 4. aprila".
Pogledajte prilog 1099446

Eto sta napravi kombinacija losih droga i tuc-tuc ritam...

.

Da, rejv je vezan za DOS Otpor omladinu.

Razvojni put Djurića i Brnabe.

A završili u SRS SNS Ace Lukasa.

Sve isti diler...

...

Back