Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.855
Jeste li posjetili neki od ova dva grada?
Koji je bolji za zivot?
U kojem bi zivjeli?
soon ======> AUSLENDER
Koji je bolji za zivot?
U kojem bi zivjeli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam bio hrabriji , bio bi mi lep i Novi , mislim Herceg .Jeste li posjetili neki od ova dva grada?
Koji je bolji za zivot?
U kojem bi zivjeli?
soon ======> AUSLENDER
? pa sto nisi bio hrabriji nije HN preko svijetaDa sam bio hrabriji , bio bi mi lep i Novi , mislim Herceg .
Da se zaradi neka kintaNijedan nisam posetio od ta dva
Ne privlači me Holandija mada je svi hvale
Pa ne samo kinta? pa sto nisi bio hrabriji nije HN preko svijeta
Da se zaradi neka kinta![]()
gdje sam pogrijesio?Hoce li neko vec napisati kako se pravilno pise, Amsterdam ili Roterdam?Irak ili Iran?
Ajndhoven se pišeHoce li neko vec napisati kako se pravilno pise, Amsterdam ili Roterdam?Irak ili Iran?
Ajndhoven se piše
Србија ил' Сирија?Hoce li neko vec napisati kako se pravilno pise, Amsterdam ili Roterdam?Irak ili Iran?
Pokojnu Daru Matić Marović su zezali "dal se beše kaže Irak ili Iran?"Hoce li neko vec napisati kako se pravilno pise, Amsterdam ili Roterdam?Irak ili Iran?
Serbia ili Siberia?Србија ил' Сирија?
Bio sam u oba i niz drugih manjih vukojebina.Jeste li posjetili neki od ova dva grada?
Na to pitanje ne bi znao odgovor jer sam se isao provoditi,Koji je bolji za zivot?
U nijednom. Rade bi izabrao neko manje mjesto. Ne volim gradove.U kojem bi zivjeli?
SibirСрбија ил' Сирија?
Jel si yebbo crveno fenjerku?provoditi
ovo i mene zanima, cuo sam da vode vise racuna o zdravlju tamo i idu redovno na preglede bez zezanja, a ja imam trip da mi ne pukne kondom a probao bihJel si yebbo crveno fenjerku?
TačnoEindhoven se pise
Tvoje je napisano po Vuku![]()
A doma nemas trip da ce puknuti kondom?ovo i mene zanima, cuo sam da vode vise racuna o zdravlju tamo i idu redovno na preglede bez zezanja, a ja imam trip da mi ne pukne kondom a probao bih
pa pricaj kako je bilo jesi koristio uslugeA doma nemas trip da ce puknuti kondom?
Kako mi je "baza" bila u Eindhovenu na odlasku sam spavao u jednom hostelu u ulici svijetiljka i kroz proz s druge strane su kao u izlozima bile nocne dame.
Ne interesiraju me takve stvari. Isao sam s prijateljicom u posjetu prijateljci. Razgledavanje gradova i usputno izbijanje. U Hagu smo skoro zavrsili u buksi radi frendicine gluposti.pa pricaj kako je bilo jesi koristio usluge
ja bih da radim i da yyebem!Ne interesiraju me takve stvari. Isao sam s prijateljicom u posjetu prijateljci. Razgledavanje gradova i usputno izbijanje. U Hagu smo skoro zavrsili u buksi radi frendicine gluposti.
Ako si mlad mislim da ima dosta posla ako zelis raditi, a ima i puno nasih iz bivse juge.
sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?Ne interesiraju me takve stvari. Isao sam s prijateljicom u posjetu prijateljci. Razgledavanje gradova i usputno izbijanje. U Hagu smo skoro zavrsili u buksi radi frendicine gluposti.
Ako si mlad mislim da ima dosta posla ako zelis raditi, a ima i puno nasih iz bivse juge.
Ne znam koji su tvoji interesi, ali ako te bas interesira mogu kontaktirat sestricnu koja je tamo vec par godina i ona sigurno zna.ja bih da radim i da yyebem!
sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?
Da si devojka ovo bi bio uvod u film....Dok smo bili u jednom coffie shopu otisao sam u wc. Tamo sam se upoznao s jednim talijanom i crncem