Amsterdam ili Roterdam?

ovo i mene zanima, cuo sam da vode vise racuna o zdravlju tamo i idu redovno na preglede bez zezanja, a ja imam trip da mi ne pukne kondom a probao bih
A doma nemas trip da ce puknuti kondom? :hahaha:

Kako mi je "baza" bila u Eindhovenu na odlasku sam spavao u jednom hostelu u ulici svijetiljka i kroz proz s druge strane su kao u izlozima bile nocne dame.

Ne interesiraju me takve stvari. Isao sam s prijateljicom u posjetu prijateljci. Razgledavanje gradova i usputno izbijanje. U Hagu smo skoro zavrsili u buksi radi frendicine gluposti.

Ako si mlad mislim da ima dosta posla ako zelis raditi, a ima i puno nasih iz bivse juge.
ja bih da radim i da yyebem!

Ne interesiraju me takve stvari. Isao sam s prijateljicom u posjetu prijateljci. Razgledavanje gradova i usputno izbijanje. U Hagu smo skoro zavrsili u buksi radi frendicine gluposti.

Ako si mlad mislim da ima dosta posla ako zelis raditi, a ima i puno nasih iz bivse juge.
sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?

ja bih da radim i da yyebem!

sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?
Ne znam koji su tvoji interesi, ali ako te bas interesira mogu kontaktirat sestricnu koja je tamo vec par godina i ona sigurno zna.
Davno mi je frend zivio dosta vremena u Amsterdamu dok su bili squtovi aktualni i radio je svasta, prao sude i slicne poslove.
Mozes prodavati maramice na semaforima kao sta to rade migranti u Bosni :D

Sad si me podsjetio na jedan dogadaj. Dok smo bili u jednom coffie shopu otisao sam u wc. Tamo sam se upoznao s jednim talijanom i crncem. Nemam pojma o cemu smo pricali samo znam da me frendica trazila jer sam se zadrzao dugo :hahaha:

Back