Amsterdam ili Roterdam?

ovo i mene zanima, cuo sam da vode vise racuna o zdravlju tamo i idu redovno na preglede bez zezanja, a ja imam trip da mi ne pukne kondom a probao bih
Pazi sa obrijanim tamnoputkama. Oštra obrijana a malo porasla dlaka..pucaju i dupli..
Kako sad da napišem a da se malji deca ne stresiraju..
Nije bila prostitutka nego obična zgodna crnkinja iz Angole ili Brazila..lažu zbog papira a i isti im jezik..nevažno
Celo popodne i veče se zezali i uživali..
Na kraju, vadim zadnji put moj špric sa šlagom kad ono ostao samo onaj prsten.. Ja gledam i preživljavam horor..aids a ko zna šta još mi pada na pamet..Ona me gleda (mogu samo da zamislim moju facu tada) i složila facu i kaže: Ebiga, ja imam sidu.
Posle više sati uživanja ja trčim u kupatilo da ispraznim špric, još jednom ručno i oslobodim se virusa ako su ušli..mlad, lud i glup..
Posle toliko sati normalnog s.xa trebalo mi je sat vremena dodatnog ceđenja..muka živa..trauma
Vraćam se kod nje, kad ona se smeje i kaže: Znam šta si radio zadnjih sat vremena. Kad sam ušla u Holandiju testirana sam jer imam dete etc etc
Trauma..Ali ona je vredna bila svake pohvale i pamćenja..namazana, borac za opstanak..prava

Pazi sa obrijanim tamnoputkama. Oštra obrijana a malo porasla dlaka..pucaju i dupli..
Kako sad da napišem a da se malji deca ne stresiraju..
Nije bila prostitutka nego obična zgodna crnkinja iz Angole ili Brazila..lažu zbog papira a i isti im jezik..nevažno
Celo popodne i veče se zezali i uživali..
Na kraju, vadim zadnji put moj špric sa šlagom kad ono ostao samo onaj prsten.. Ja gledam i preživljavam horor..aids a ko zna šta još mi pada na pamet..Ona me gleda (mogu samo da zamislim moju facu tada) i složila facu i kaže: Ebiga, ja imam sidu.
Posle više sati uživanja ja trčim u kupatilo da ispraznim špric, još jednom ručno i oslobodim se virusa ako su ušli..mlad, lud i glup..
Posle toliko sati normalnog s.xa trebalo mi je sat vremena dodatnog ceđenja..muka živa..trauma
Vraćam se kod nje, kad ona se smeje i kaže: Znam šta si radio zadnjih sat vremena. Kad sam ušla u Holandiju testirana sam jer imam dete etc etc
Trauma..Ali ona je vredna bila svake pohvale i pamćenja..namazana, borac za opstanak..prava
svaka cast gospodine

Jeste li posjetili neki od ova dva grada?

Koji je bolji za zivot?
Živeo sam u Rotterdamu 1.5godinu. Novije zgrade od Amsterdama jer je bio porušen za vreme WW2..mada ima dovoljno starih sačuvanih četvrti.
Sve zavisi šta želiš i čime se baviš i čime bi želeo da se baviš u Holandiji..
Pišem dalje

?
Da se zaradi neka kinta :think:
Na crno, regularan rad i posao, niko te neće primiti. Ima dovoljno ovih sa istoka EU i neće poslodavci da rizikuju.

Živeo sam u Rotterdamu 1.5godinu. Novije zgrade od Amsterdama jer je bio porušen za vreme WW2..mada ima dovoljno starih sačuvanih četvrti.
Sve zavisi šta želiš i čime se baviš i čime bi želeo da se baviš u Holandiji..
Pišem dalje

Na crno, regularan rad i posao, niko te neće primiti. Ima dovoljno ovih sa istoka EU i neće poslodavci da rizikuju.
jel mogu da radim nesto u luci :D

Најлепши градови су ми Ден Хаг и Утрехт..Ротердам баш урбан, симпатичан. Гоуда такође ок. Ајндховен ту и тамо. Ден Хаг најлепши град у Нл.
Živeo sam i u Hagu 14godina i u Utrechtu par godina.
Sve zavisi od kvarta.
Svaki grad u Holandiji je lep na svoj način ali..
Utrecht, od većih gradova, mi je najlepši

Znaci bio si u Roterdamu? Daj jos neke informacije :) Je l' ima nasih tamo?
U Rotterdamu je najveća zajednica Srba..stari doseljenici..ima crkva naša, kafane, pečenjare ali to sve ima i u još par gradova u NL

Živeo sam i u Hagu 14godina i u Utrechtu par godina.
Sve zavisi od kvarta.
Svaki grad u Holandiji je lep na svoj način ali..
Utrecht, od većih gradova, mi je najlepši

U Rotterdamu je najveća zajednica Srba..stari doseljenici..ima crkva naša, kafane, pečenjare ali to sve ima i u još par gradova u NL
Radio bih svaki posao nije mi problem, ali je li rizik na crno?

Znam za to... ali bih volio da ima neka nasa kafanica s vremena na vrijeme... Je l ima neki posao u luci Roterdam da se radi jel zna neko? :D
Ima u luci Rotterdam posla koliko hoćeš.
To je klasifikovano kao "teški metal" .. Plate neto već posle probnog rada, prelaze 2.5-3 hiljade evra. Ali moraš preko neke EU firme..ne može na crno.
Ako si varioc imaćeš još i više.
A kad se uvališ pa istovaraš otežane kontejnere banana e onda su cifre mnogo veće.

Ima u luci Rotterdam posla koliko hoćeš.
To je klasifikovano kao "teški metal" .. Plate neto već posle probnog rada, prelaze 2.5-3 hiljade evra. Ali moraš preko neke EU firme..ne može na crno.
Ako si varioc imaćeš još i više.
A kad se uvališ pa istovaraš otežane kontejnere banana e onda su cifre mnogo veće.

:D

Evo jedna zanimljivost, po meni, a možda vama i nije..
Postoji jedno selo, Rotte se zove..nema danas 2k stanovnika.
Onda su, nekad davno, Holanđani napravili brane da zaštite to selo od poplava.
Dam na holandskom znači brana, ustava
I tako je nastao Rotte-r-dam..milionski grad a Rotte, selo, i dalje isto i uživa u svom miru i spokojnosti. Prošao biciklom mnogo puta🤗

Evo jedna zanimljivost, po meni, a možda vama i nije..
Postoji jedno selo, Rotte se zove..nema danas 2k stanovnika.
Onda su, nekad davno, Holanđani napravili brane da zaštite to selo od poplava.
Dam na holandskom znači brana, ustava
I tako je nastao Rotte-r-dam..milionski grad a Rotte, selo, i dalje isto i uživa u svom miru i spokojnosti. Prošao biciklom mnogo puta🤗
:super:

PS: Sicilijanska mafija ne kaže: Pun si kao švajcarska banka..oni kažu:
Pun si kao holandska banka.
Ima istine..Najjači penzioni fond, radio ne radio imaš veću penziju od Švabe koji je radio 40god..itd
Izvinite na smaranju ali to je samo zato što volim moju Holandiju..
Srbija otadžbina ali Holandija Majka..lako je napraviti ali Majka je važnija🤗
Odoh sad
🍻

PS: Sicilijanska mafija ne kaže: Pun si kao švajcarska banka..oni kažu:
Pun si kao holandska banka.
Ima istine..Najjači penzioni fond, radio ne radio imaš veću penziju od Švabe koji je radio 40god..itd
Izvinite na smaranju ali to je samo zato što volim moju Holandiju..
Srbija otadžbina ali Holandija Majka..lako je napraviti ali Majka je važnija🤗
Odoh sad
🍻
E,sad ako te čuje otac nece ti dati drzavljanstvo jos pet godina.😁

Back