Ja bih da ne radim a da yebeemja bih da radim i da yyebem!
sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?
.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih da ne radim a da yebeemja bih da radim i da yyebem!
sto bi preporucio da se radi? Jel moze neke fizikalije?
hahahahahahah KAKO?Ja bih da ne radim a da yebeem
.
Znaci bio si u Roterdamu? Daj jos neke informacijeНајлепши градови су ми Ден Хаг и Утрехт..Ротердам баш урбан, симпатичан. Гоуда такође. Ајндховен ту и тамо.
Brate,...idi bolje u Beč.'Em ti bliže,... 'em ti Srpski drugi jezik!Znaci bio si u Roterdamu? Daj jos neke informacijeJe l' ima nasih tamo?
Ja bih trazio grad gde nema niti jedan covek koji prica srpsko-hrvatskim jezicima....Znaci bio si u Roterdamu? Daj jos neke informacijeJe l' ima nasih tamo?
Znam za to... ali bih volio da ima neka nasa kafanica s vremena na vrijeme... Je l ima neki posao u luci Roterdam da se radi jel zna neko?Ja bih trazio grad gde nema niti jedan covek koji prica srpsko-hrvatskim jezicima....
Veruj mi, u belom svetu od svih prevara 90% su nasi ljudi prevarili svoje (gde su zrtve bili nasi naravno).
Isao bi, al' mu nema dovoljno osvetljenja crvenih fenjera.Brate,...idi bolje u Beč.'Em ti bliže,... 'em ti Srpski drugi jezik!![]()
Излазио сам тамо после посла понекад викендом... Другари ишли у кофи шоп пушили ону травуљинуZnaci bio si u Roterdamu? Daj jos neke informacijeJe l' ima nasih tamo?
E i to bi mi valjalo, ti kofi sopovi i jos nasi ljudi, jos neka kinta da kapa i ja da palim prekoИзлазио сам тамо после посла понекад викендом... Другари ишли у кофи шоп пушили ону травуљину...Има и наших локала тамо поред пијаце домаћа кафа.. Ма где нема наших
![]()
Nasih kafana ima svuda...Pogledaj na karti gde je ostrvo Sahalin, ima sjajna srpska kafanica, Pljeskavica... Glavni konobar Srbin iz CG, glavni kuvar iz Sapca.Излазио сам тамо после посла понекад викендом... Другари ишли у кофи шоп пушили ону травуљину...Има и наших локала тамо поред пијаце домаћа кафа.. Ма где нема наших
![]()
Мене су моји Срби преварили и украли грађ.алат тамо негде код Јакутска, Ленска гдевећ...Ja bih trazio grad gde nema niti jedan covek koji prica srpsko-hrvatskim jezicima....
Veruj mi, u belom svetu od svih prevara 90% su nasi ljudi prevarili svoje (gde su zrtve bili nasi naravno).
Samo se zezaj. Znas li koliko je nasih otislo u Hag.E i to bi mi valjalo, ti kofi sopovi i jos nasi ljudi, jos neka kinta da kapa i ja da palim preko![]()
Oooo, pa gde si ti.Nasih kafana ima svuda...Pogledaj na karti gde je ostrvo Sahalin, ima sjajna srpska kafanica, Pljeskavica... Glavni konobar Srbin iz CG, glavni kuvar iz Sapca.
NPS-koja?Мене су моји Срби преварили и украли грађ.алат тамо негде код Јакутска, Ленска гдевећ...
Eve giOooo, pa gde si ti.![]()
Није скупо да обиђеш неки викенд туризам.Раније је могло авион виз-ером повратна двадесетак еура Бг-Еин тако путовао. хостел... Пре короне све супер било сад не знам.E i to bi mi valjalo, ti kofi sopovi i jos nasi ljudi, jos neka kinta da kapa i ja da palim preko![]()
Мислим 11NPS-koja?
Eve gi![]()
Тамо чак српска кафаница? ЕкстраNasih kafana ima svuda...Pogledaj na karti gde je ostrvo Sahalin, ima sjajna srpska kafanica, Pljeskavica... Glavni konobar Srbin iz CG, glavni kuvar iz Sapca.
Најлепша је Србија за животJeste li posjetili neki od ova dva grada?
Koji je bolji za zivot?
U kojem bi zivjeli?
soon ======> AUSLENDER
Auu..?Nasih kafana ima svuda...Pogledaj na karti gde je ostrvo Sahalin, ima sjajna srpska kafanica, Pljeskavica... Glavni konobar Srbin iz CG, glavni kuvar iz Sapca.
Sve zavisi šta tražiš. Oba su lepa za život. Amsterdam ti je više za turiste, studente i ljude željne zabave. Roterdam je za radnike. Amsterdam ima klasičnu holandsku arhitekturu. Roterdam je srušen u bombardovanju u drugom svetskom ratu, pa je nov i moderan grad bez tradicionalne holandske arhitekture. Amsterdam je skuplji za život. Meni je Utreht bolji od oba. Utreht je na dobroj poziciji pa je sve u Holandiji blizu. Utreht je manji grad od Amsterdama i mirniji i sa manje turista a ima sve prednosti Amsterdama.Jeste li posjetili neki od ova dva grada?
Koji je bolji za zivot?
U kojem bi zivjeli?
soon ======> AUSLENDER
Ima i red lights?Sve zavisi šta tražiš. Oba su lepa za život. Amsterdam ti je više za turiste, studente i ljude željne zabave. Roterdam je za radnike. Amsterdam ima klasičnu holandsku arhitekturu. Roterdam je srušen u bombardovanju u drugom svetskom ratu, pa je nov i moderan grad bez tradicionalne holandske arhitekture. Amsterdam je skuplji za život. Meni je Utreht bolji od oba. Utreht je na dobroj poziciji pa je sve u Holandiji blizu. Utreht je manji grad od Amsterdama i mirniji i sa manje turista a ima sve prednosti Amsterdama.
ima ako stavi crvenu zaruljuIma i red lights?![]()
koliko znam ima, ali nije u centru kao u Amsterdamu nego negde u zabačenom delu grada..Ako neko hoće u red light district turistički može da uhvati voz za Amsterdam i tamo je za pola sata, a red light district u Amsterdamu je jako blizu glavne železničke stanice..Ima i red lights?![]()