Amnestija za abdikaciju?

Ali ako neko ponudi dil da on istog trenutka mirno ode, u zamenu za odustanak od sudskog gonjenja - da li je to Ok?
mislis da se mi pitamo nesto? masis poentu 15. marta, jer ona nije u zvucnom topu, vec pretorijanskoj, privatnoj gardi mandica od 200 naoruzanih ljudi koji bi izazvali krvoprolice, pa onda vojska/policija kao smirivala sve - znaci imas paramilitarnu organizaciju koja zapodenjuje gradjanski rat, a nece vojska ili policija da ga sa pisljivom zvucnim topom zapocnu - zvucni top je tek koreografija sviranja kraja, pisanja po narodu, ali akteri su drugi, ako se bojimo krvoprolica

Poslednja izmena:
Kladim se da si se i ti lično opario, ako si odavde :per:

Па, ти би изгубио ту опкладу, иако сам одавде, мислим, живим у Србији.

Хтео сам да се укључим у неке послиће око изградње путева и пруга, али је конкуренција имала боље аргументе...тржиште, *******... :per:

Kladim se da si se i ti lično opario, ako si odavde

Jesi li ti normalan (mislim, znamo svi odgovor - pitanje je samo retoričko)?

Ko još uzima BDP kao merilo bilo kakvog blagostanja naroda pa i taj BDP po glavi stanovnika (u slučaju kad su dominantni stvaraoci BDP u toj zemlji U STRANOM VLASNIŠTVU. Kad je takvo stanje svako ko išta zna o ekonomiji zna ČIJI JE taj tzv. "srpski" BDP)? Narod mota kablove i (zbog nivoa cena) ima ISTI živ. standard kao i te 2014. god. bez obzira na smešni pokušaj manipulacije onom iznad slikovnicom/grafikonom za debile... dok gleda nezapamćenu pljačku državnih resursa oko sebe.

Mora to bolje da se sendvičari

Kada bi Vučić ovog trenutka odlučio da napusti vlast, u zamenu za to da ga nova vlast ne tera za sve nezakonitosti koje je počinio - da li bi to vama bilo prihvatljivo?

Bilo je slučajeva. Mislim da je Jeljcin napravio sličan dil sa Putinom kojeg je postavio na vlast 1999. godine.

Hipotetički neobavezno da ćaskamo .
A ostaju li na primer ugovori koje je obećao .

Back