Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
mislis da se mi pitamo nesto? masis poentu 15. marta, jer ona nije u zvucnom topu, vec pretorijanskoj, privatnoj gardi mandica od 200 naoruzanih ljudi koji bi izazvali krvoprolice, pa onda vojska/policija kao smirivala sve - znaci imas paramilitarnu organizaciju koja zapodenjuje gradjanski rat, a nece vojska ili policija da ga sa pisljivom zvucnim topom zapocnu - zvucni top je tek koreografija sviranja kraja, pisanja po narodu, ali akteri su drugi, ako se bojimo krvoprolica
Jesi li ti normalan (mislim, znamo svi odgovor - pitanje je samo retoričko)?
Ko još uzima BDP kao merilo bilo kakvog blagostanja naroda pa i taj BDP po glavi stanovnika (u slučaju kad su dominantni stvaraoci BDP u toj zemlji U STRANOM VLASNIŠTVU. Kad je takvo stanje svako ko išta zna o ekonomiji zna ČIJI JE taj tzv. "srpski" BDP)? Narod mota kablove i (zbog nivoa cena) ima ISTI živ. standard kao i te 2014. god. bez obzira na smešni pokušaj manipulacije onom iznad slikovnicom/grafikonom za debile... dok gleda nezapamćenu pljačku državnih resursa oko sebe.
Kada bi Vučić ovog trenutka odlučio da napusti vlast, u zamenu za to da ga nova vlast ne tera za sve nezakonitosti koje je počinio - da li bi to vama bilo prihvatljivo?
Bilo je slučajeva. Mislim da je Jeljcin napravio sličan dil sa Putinom kojeg je postavio na vlast 1999. godine.