zike Elita Poruka 21.673 19.01.2009. u 01:38 - Amfilohije pozvao kozake #276 binaj: a sta ako nji neko dira u crnu goru a oni posalju jos. Kliknite za proširenje... Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude
binaj: a sta ako nji neko dira u crnu goru a oni posalju jos. Kliknite za proširenje... Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude
peti ligament Buduća legenda Poruka 40.786 19.01.2009. u 01:40 - Amfilohije pozvao kozake #277 zike: Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude Kliknite za proširenje... I Zike...evo ti brat binaj kaže da još niste srušili srpske crkve... Pa kad ćete?
zike: Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude Kliknite za proširenje... I Zike...evo ti brat binaj kaže da još niste srušili srpske crkve... Pa kad ćete?
zike Elita Poruka 21.673 19.01.2009. u 01:44 - Amfilohije pozvao kozake #278 peti ligament: I Zike...evo ti brat binaj kaže da još niste srušili srpske crkve... Pa kad ćete? Kliknite za proširenje... Pa to pitaj binaja, meni ne smetaju. Uostalom, moramo da se čuvamo za ove Ruse
peti ligament: I Zike...evo ti brat binaj kaže da još niste srušili srpske crkve... Pa kad ćete? Kliknite za proširenje... Pa to pitaj binaja, meni ne smetaju. Uostalom, moramo da se čuvamo za ove Ruse
B binaj Primećen član Banovan Poruka 503 19.01.2009. u 01:45 - Amfilohije pozvao kozake #279 videces. pravi crnogorac treba da se vrati svoju veru.ne treba crkva. a pravi crnogorac glasa za milo.
videces. pravi crnogorac treba da se vrati svoju veru.ne treba crkva. a pravi crnogorac glasa za milo.
B binaj Primećen član Banovan Poruka 503 19.01.2009. u 01:45 - Amfilohije pozvao kozake #280 zike: Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude Kliknite za proširenje... a oni oce nekog da napadnu?
zike: Ma ima da se junački branimo, pa šta bude, bude Kliknite za proširenje... a oni oce nekog da napadnu?
neverujuidole Domaćin Poruka 3.401 19.01.2009. u 09:18 - Amfilohije pozvao kozake #281 zike: Pa to pitaj binaja, meni ne smetaju. Uostalom, moramo da se čuvamo za ove Ruse Kliknite za proširenje... Bogami kad opletu kazacok! I jos ako dodju sa atamanom. Au!
zike: Pa to pitaj binaja, meni ne smetaju. Uostalom, moramo da se čuvamo za ove Ruse Kliknite za proširenje... Bogami kad opletu kazacok! I jos ako dodju sa atamanom. Au!
zike Elita Poruka 21.673 19.01.2009. u 13:07 - Amfilohije pozvao kozake #282 binaj: a oni oce nekog da napadnu? Kliknite za proširenje... Ma neće, to se mi zezamo
zike Elita Poruka 21.673 19.01.2009. u 13:08 - Amfilohije pozvao kozake #283 neverujuidole: Bogami kad opletu kazacok! I jos ako dodju sa atamanom. Au! Kliknite za proširenje... Biće ošini po prašini
neverujuidole: Bogami kad opletu kazacok! I jos ako dodju sa atamanom. Au! Kliknite za proširenje... Biće ošini po prašini