Nosferatu___2
Buduća legenda
- Poruka
- 40.153
Чекајте, да ли ово значи да је Запад наш Пријатељ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Чекајте, да ли ово значи да је Запад наш Пријатељ?
Пуна су ти уста Велике Србије
Јесте, дешава се ето у сваком рату да неко почисти 350 000 људи, да етнички потпуно очисти земљу само 50 година након холокауста и страшног геноцида над истим тим народом.
Сва та болештина вредна је славља
Него, рекао си да си Јевреј, па ме сад занима јел то нешто попут стокхолмског синдрома када један Јевреј обожава усташе? Само питам![]()
"Proslava Oluje" je sama po sebi sramotna,ali i smešna.Sramotna,jer se slavi proerivanje 200.000 svojih državljana i ubijanje 2.000 istih.Smešna,jer se predstavlja kao ne znam ni ja kakvav vojni podvig.Povući ću paralelu sa Kosovom :
1998. su naše specijalne i policijske snage imale u šaci preko 1.000 OVK terorista.Ostatak,abanskog življa se dao u beg ili se primirio.,Da se to završilo onako kako smo mi želeli (bez bombardovanja i kasnijih ucena),danas se ne bi vodili nikakakvi briselski sporazumi i slične gluposti.Na KiM bi bilo mnogo manje šiptara,a teroristi bi bili pobijeni.Da li bi zvanična Srbija slavila tako nešto?Naravno da ne bi.Ćutali bi kao zaliveni.Bilo bi nas sramota zbog proteranih,a nalupati,unutar svoje zemlje, nekadašnje siromašne zemljoradnike i stočare, od kojih su neki pod oružjem,a ostali nenaoružani civili i nije neki vojni podvig za koorčenje.
Niko, ko iole drzi do sebe, ne moze slaviti etnicko ciscenje 200000 nenaoruzanih Srba. Osim Hrvata.
Bas se pitam koji bi datum slavili a da taj predstavlja neku slavnu pobedu njihove armije?
Verujem da ovde ima ljudi koji malo bolje poznaju njihovu istoriju, pa neka im pomognu![]()
Jel Srbe sramota zbog etnički očišćenih Hrvata i Muslimana s područja RS?
Komšije, jel postoji neki vojni poraz srpske vojske od kada je svijeta i vijeka a da ste to prihvatili kao vojni poraz?
.
Ovde se govori o slavlju i pobedi u nekoj bitki (koju i ne nazivate bitka nego operacija jer nikakve bitke nije ni bilo) a iza toga je etnicko ciscenje.
Ne govorimo o nikakvoj sramoti.
Postoji. Aprilski rat.
Nema kolege svarožića da mi kaže da li tamo ljudi koriste to "pusti kraju".Čuo sam to od nekih drugih iz RS koji nisu iz Bijeljine.Za ono "Bo",pouzdano znam da je originalna semberska rečca![]()
Da Hrvati slave na primer 19. maj posto su tog dana 1991. proglasili nezavisnost niko im to ne bi zamerao al oni odlučili da slave Oluju ko dan državnosti i ostvarenje svoje zelje posle 1000 godina koje su provodili pod drugima i sa drugima. Stvarno los izbor.
- - - - - - - - - -
Komšije, jel postoji neki vojni poraz srpske vojske od kada je svijeta i vijeka a da ste to prihvatili kao vojni poraz?
Da ponovim još jednom:
Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredak na svakom pedlju svoje teritorije - a upravo to Hrvati i slave.
Jel' Srbi u RS priređuju neke proslave i fešte?
Da pitaš Srbina iz Bijeljine : " Je si li ponosan što si ' 92. "pobedio" i proterao Muslimane iz grada?",rekao bi ti : " Ma pusti kraju bo,protjerali su i oni naše iz Tuzle i Sarajeva ovamo"![]()
A jeste se naratovali, ubili čak 200 Švaba, max.
Dan državnosti se slavi 25.6., kada je u saboru proglašena nezavisnost.
И људи у западној Србији кажу "Пусти крају".
Наиме, чуо сам неке Чачане, Ужичане и Драгачевце да то користе, а већина тих људи је пореклом из Херцеговине.
Nedavno je bila tema o slavnoj vojnoj pobjedi Srba u BiH kada su osvojili Bosansku Posavinu i spojili istok i zapad RS-a.
I gle čuda, nitko se nije bunio zbog etničkog čišćenja Hrvata.
Kao što se na forumu nitko ne buni zbog etničkog čišćenja Hrvata 92-95.
Šta misliš zašto je tako.
25.6. ?!?a, jel'? Zar tvoj praznik nije 10-ti travanj?
![]()
A jeste se naratovali, ubili čak 200 Švaba, max.
A zašto se Muslimani nisu vratili u Bijeljinu?