Amerikanci, Nemci i Englezi odbili da učestvuju u proslavi Oluje

Amerikanci, Nemci i Englezi zbog Srba odbili da učestvuju u proslavi Oluje

jutarnji.hr | 15. 07. 2015. - 10:13h | Foto: Reuters; Ras [/B][/COLOR]

СВАКО ИД ЊИХ ИЗ СВОЈИХ ПРОСТИТУИСАНИХ РАЗЛОГА, А НЕ ИЗ УВЕРЕЊА!

Pitao čovjek za praćke, ja mu pokazao.

Mi stariji se sjećamo kako su "pijane i drogirane ustaše bacali bombe 200 metara".

Праћка има домет око 100 метара. Док наврнеш "чашу" па ставиш тромблонски метак и узмеш у обзир да је непрецизна...смор.

Da, ne mogu spavati jer sanjam osamostaljenu RS.
Ne možeš.Zato si celo noć na forumu,za dom spreman.

- - - - - - - - - -

Праћка има домет око 100 метара. Док наврнеш "чашу" па ставиш тромблонски метак и узмеш у обзир да је непрецизна...смор.
E,a oni su prvo stavljali tromblonski metak,dok nisu naučili.

Миодраг Линта: Учешће на паради поводом обележавања „Олује“ би значило одобравање етничког чишћењау Европи после Другог светског рата

среда, 15. јул 2015.
Председник Коалиције удружења избеглица Миодраг Линта поздравио је данас одлуку већине чланица НАТО да не учествују на војној паради, која ће бити одржана у Загребу поводом обележавања акције ''Олуја'', оцењујући да би учешће значило одобрење највећег етничког чишћења градјана Европе.

Наводећи да Хрватска пуних 20 година слави ''протеривање дела својих градјана српске националности, што представља антицивилизацијски и неморалан чин'', Линта је у саопштењу оценио да би због тога учешће на војној паради значило одобравање највећег етничког чишћења градјана Европе после Другог светског рата.

Линта је апеловао на генералног секретара НАТО Јенса Столтенберга да пошаље поруку свим својим чланицама да не учествују у обележавању ''Олује'', јер би на тај начин понизили српске жртве, пола милиона протераних Срба из Хрватске и читав српски народ.

(Танјуг)
Иначе га нису признали? :dash: Е мој Линта, ти си успјешно "промјенио свест".

To ti je gumijev cuveni spin.. Vrtece te u krug dokle god sagovornik vise nema zivaca/vremena da pise i onda proglasiti svoju pobedu u debati :lol:

:worth:

- - - - - - - - - -

Ne možeš.Zato si celo noć na forumu,za dom spreman.

Pa je, strašno se brinem zbog BiH i Republike Srpske.
Ali onda vidim da Ustavom nije dozvoljen referendum o nezavisnosti, te da je RS integralan dio Bosne i Hercegovine.
I zaspim snom pravednika.

Amerikanci, Nemci i Englezi odbili da učestvuju u proslavi Oluje

...

Profesionalne ubojice se nikada ne vracaju na mjesto zlocina...

Пре ће бити да перу руке, ето дивљи балканци се мало клали, немамо ми ништа са тим, а рвати су познати по својим злочинима..итд

Profesionalne ubojice se nikada ne vracaju na mjesto zlocina...

ВРАЋАЈУ СЕ И ОНИ

ЕТО ...СВИ СМО СВЕДОЦИ ...:aha2: :aha:

ДОШЛИ БИЛИ И ОЛРАЈТОВА КОЈИ СУ СА ПОК. АЛИЈОМ ...ПЛАНИРАЛИ СМРТ СРЕБРЕНИЧКИХ МУСЛИМАНА...ДА ИМ ОДАЈУ... ПОСЛЕДЊУ ПОЧАСТ ЗА ЖРТВУ

Nemam pojma i ne zanima me.

Hrvati imaju potpuno pravo slaviti Oluju.
Ne zbog zločina koji su se pritom desili - dešavaju se u svakom ratu - i ne zbog etničkog čišćenja koje se pritom desilo - dešava se u svakom međunaionalnom sukobu.

Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredan na svakom pedlju svoje teritorije.

Пуна су ти уста Велике Србије :)
Јесте, дешава се ето у сваком рату да неко почисти 350 000 људи, да етнички потпуно очисти земљу само 50 година након холокауста и страшног геноцида над истим тим народом.
Сва та болештина вредна је славља :worth:
Него, рекао си да си Јевреј, па ме сад занима јел то нешто попут стокхолмског синдрома када један Јевреј обожава усташе? Само питам :)

Toliko o legitimitetu te "parade", kad ni oni koji su je organizovali i sproveli ne zele da dodju

Ostadose 'rvatcici sami u proslavi proterivanja baba :D

do oluje su vam i babe bile srbende, za vrijeme oluje svi postali babe a kad su babe došle na sigurno opet postale srbende

Пуна су ти уста Велике Србије :)
Јесте, дешава се ето у сваком рату да неко почисти 350 000 људи, да етнички потпуно очисти земљу само 50 година након холокауста и страшног геноцида над истим тим народом.
Сва та болештина вредна је славља :worth:
Него, рекао си да си Јевреј, па ме сад занима јел то нешто попут стокхолмског синдрома када један Јевреј обожава усташе? Само питам :)

ustaše svugdje vide samo velike i male srbende, zato ti to ne možeš razumjeti

Back