Amerikanci, Nemci i Englezi odbili da učestvuju u proslavi Oluje

Nikakve prekomjerne upotrebe sile nije bilo.

Ja osuđujem svaki zločin koji se pritom desio, također osuđujem hrvatsku politiku
koja nakon etničkog čišćenja Srba nije omogućila njihov brz i siguran povratak.

- - - - - - - - - -

Ne spamaj, ne znam baš toliko.

Misliš?

Zar SADisti nisu mogli baciti pored Hirošime bombu i potopiti luku, brodove, industriju isl... ?

Nemojmo se praviti blesavi !

Japanci se jedva ustežu pored sadista kada je komemoracija žrtvama.

Jeste zločin , ali nije genocid

~~~

GENOCID NIJE JEDNOSTAVNO USTROJITI U ESTABLIŠMENT.

TO JE NEKA VRSTA DESTRUKTIVNOG DARA I TALENTA SAMO PONEKIH NACIJA !!!!

ALI I TADA SE CELA NACIJA NE OSUĐUJE, VEĆ IDEOLOGIJA POJEDINACA I NJOHOVIH SLEDBENIKA

Poslednja izmena:
A ne slave ni Iskrcavanje u Normandiji?:D
Primeri sa Hirosimom i Drezdenom su to stvarno do yaya.
Nego ko ce tamo da marsira zajedno sa braniteljima?
Hashim Tachi?

Nemam pojma i ne zanima me.

Hrvati imaju potpuno pravo slaviti Oluju.
Ne zbog zločina koji su se pritom desili - dešavaju se u svakom ratu - i ne zbog etničkog čišćenja koje se pritom desilo - dešava se u svakom međunaionalnom sukobu.

Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredan na svakom pedlju svoje teritorije.

Da, jos kad pocnu sa bajkama o 100.000 cetnika i 1000 tenkova koji su napali Vukovar, a oni se hrabro drzali naoruzani prackama i kuhinjskim nozevima :hahaha:

Grcka mitologija im nije ravna...

Јехова је лићно и персонално водио гумијеве руке док је скидао један по један тенк србоћетнићке Југословенске Народне Армије која је извршила инвазију на касарне у којима је била стационирана 70 година.:lol:

Naravno, i Srbi nad vojskom Hrtkovaca :super:

Vojska RSK je bila činjenica, a vojska Hrtkovca je tvoja fantazija.

Možeš ti to bolje, zar ne?

- - - - - - - - - -

Da, jos kad pocnu sa bajkama o 100.000 cetnika i 1000 tenkova koji su napali Vukovar, a oni se hrabro drzali naoruzani prackama i kuhinjskim nozevima :hahaha:

Grcka mitologija im nije ravna...

Kada počinju te bajke?
Te bajke redovito slušam od tebe,

Ne zbog zločina koji su se pritom desili - dešavaju se u svakom ratu - i ne zbog etničkog čišćenja koje se pritom desilo - dešava se u svakom međunaionalnom sukobu.

Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredan na svakom pedlju svoje teritorije.

Opet vi o Velikoj Srbiji :hahaha:

Nemoj ni Milosevica da zaboravis kao simbola veliko-srpsko-cetnickog agresora, takve bajke uvek moraju da imaju jednog zlog vladara :rotf:

Vojska RSK je bila činjenica, a vojska Hrtkovca je tvoja fantazija.

Možeš ti to bolje, zar ne?

- - - - - - - - - -

Kada počinju te bajke?
Te bajke redovito slušam od tebe,

Ja samo kazem da su babe proterane vamo, babe proterane tamo

S tim sto mi proterivanje hrvatskih baba ne slavimo kao praznik ;)

- - - - - - - - - -

Oluja će se u Hrvatskoj slaviti, s Amerikancima ili bez njih... :per:

A Amerikanci k'o Amerikanci, oni vode svoju politiku, treba im Srbija za nešto, pa će sad i Srbima baciti koju kost, a Srbi odmah zagrizli... :mrgreen:

Neka neka, nek' se ljudi vesele, eto, 'velika pobeda srpske diplomatije'. E sad će 'ujko Sem' nešto tražiti zauzvrat... :per:

Pa kako da slavite Oluju bez onih koji su to organizovali i sproveli :think:

To je isto kao da slavite dan NDH bez Nemaca, obrni-okreni bez Amera do danas ne bi usli u Knin :D

Opet vi o Velikoj Srbiji :hahaha:

Nemoj ni Milosevica da zaboravis kao simbola veliko-srpsko-cetnickog agresora, takve bajke uvek moraju da imaju jednog zlog vladara :rotf:

Pardom, nije riječ o Velikoj Srbiji nego o Sjedinjenoj Srbiji. :roll:

I kako to misliš: opet MI o Velikoj Srbiji?
Babić nismo "mi" nego "vi".

Hrvatski_povijesni_muzej_27012012_Domovinski_rat.jpg

A ti i dalje možeš sanjatio o tome kako je RSK ustvari htjela biti samostalna država. :ok:

Ideologija nije imuna na slatkorečivo laganje i ona voli antiutopiju za koju je potrebna dezintegracija tzv dušmana !

A, vaši dušmani se uplašili 91, više nego 71. i još više zbog 41.

:manikir:

Gumi, foliraj se na drugom mestu !

Ove vaše babe izgledaj kao vojnici, misliš da je to neka krajinska moda bila u devedesetima?

oluja_predaja_srbi_knin_josip_bistrovic_cropix.jpg

To je isto kao da slavite dan NDH bez Nemaca, obrni-okreni bez Amera do danas ne bi usli u Knin :D

Misliš da bi ove babe sa slike obranile Knin od 500.000 naoružanih ustaša?

- - - - - - - - - -

Jao kako se lako lepe na fašizam:
- 41. naci,
- 91. liberalni.

:namcor:

Gumi, a sto ste nas izdali ?

Ja mislio da Srbi i Hrvati zajedno dele Bosnu, mi da imamo Veliku Srbiju a vi Veliku Hrvatsku

Mi RS i RSK a vi Herceg-Bosnu

Izdali ste nas, okrenuli ste nam ledja, onoliki sastanci Tudjmana i Milosevica su bili za dzabe :(

Di smo vas izdali?
Mogli su se Slobo i Tuđman dogovoriti oko podjele Bosne, ali RSK ne može postojati unutar teritorija RH.

- - - - - - - - - -

Ћини се, о ти просвијећени жидову, да се крај НДХ2 већ види.:hahaha:

Kršiš pravila foruma i prijavljen si

Di smo vas izdali?
Mogli su se Slobo i Tuđman dogovoriti oko podjele Bosne, ali RSK ne može postojati unutar teritorija RH.

- - - - - - - - - -

Kršiš pravila foruma i prijavljen si

Ја тебе због пропагирања усташтва и негирања злочина не пријављујем, мислим де ћу да се качим са жидовским лобијем, он је најјаћи на свијету.:hahaha:

Наравно, напад колоне избеглица авионима није прекомерна употреба сила. Ма, где би ви?????

To je jedan incident, a ne pravilo. Usput, izbjeglice se ne smiju povlačiti zajedno s vojskom i vojnom tehnikom.

Usporedi slike Knina 95 i Vulovara krajem 91, pa će ti biti jasno što jest prekomjerna upotreba sile a što nije.
Osim toga, optužnica o "prekomjernoj upotrebi sile" je s lakoćom odbačena na sudu.

Oluja će se u Hrvatskoj slaviti, s Amerikancima ili bez njih... :per:

A Amerikanci k'o Amerikanci, oni vode svoju politiku, treba im Srbija za nešto, pa će sad i Srbima baciti koju kost, a Srbi odmah zagrizli... :mrgreen:

Neka neka, nek' se ljudi vesele, eto, 'velika pobeda srpske diplomatije'. E sad će 'ujko Sem' nešto tražiti zauzvrat... :per:

Ljubomorisete ko zena neka :rotf:

Back