PartizanBeograd
Veoma poznat
- Poruka
- 10.918
I samo ponekad nad vojskom RSK
Naravno, i Srbi nad vojskom Hrtkovaca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I samo ponekad nad vojskom RSK
Nikakve prekomjerne upotrebe sile nije bilo.
Ja osuđujem svaki zločin koji se pritom desio, također osuđujem hrvatsku politiku
koja nakon etničkog čišćenja Srba nije omogućila njihov brz i siguran povratak.
- - - - - - - - - -
Ne spamaj, ne znam baš toliko.
Zaboravio si na Vukovar
Ukrali od amera onu "remember the alamo" i sada vicu zapamtite vukovar i grad heroj (takodje ukradeno)![]()
A ne slave ni Iskrcavanje u Normandiji?
Primeri sa Hirosimom i Drezdenom su to stvarno do yaya.
Nego ko ce tamo da marsira zajedno sa braniteljima?
Hashim Tachi?
Da, jos kad pocnu sa bajkama o 100.000 cetnika i 1000 tenkova koji su napali Vukovar, a oni se hrabro drzali naoruzani prackama i kuhinjskim nozevima
Grcka mitologija im nije ravna...
Naravno, i Srbi nad vojskom Hrtkovaca![]()
Da, jos kad pocnu sa bajkama o 100.000 cetnika i 1000 tenkova koji su napali Vukovar, a oni se hrabro drzali naoruzani prackama i kuhinjskim nozevima
Grcka mitologija im nije ravna...
Nemam pojma i ne zanima me.
Hrvati imaju potpuno pravo slaviti Oluju.
Ne zbog zločina koji su se pritom desili - dešavaju se u svakom ratu - i ne zbog etničkog čišćenja koje se pritom desilo - dešava se u svakom međunaionalnom sukobu.
Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredan na svakom pedlju svoje teritorije.
Nikakve prekomjerne upotrebe sile nije bilo.
Vojska RSK je bila činjenica, a vojska Hrtkovca je tvoja fantazija.
Možeš ti to bolje, zar ne?
- - - - - - - - - -
Kada počinju te bajke?
Te bajke redovito slušam od tebe,
Oluja će se u Hrvatskoj slaviti, s Amerikancima ili bez njih...
A Amerikanci k'o Amerikanci, oni vode svoju politiku, treba im Srbija za nešto, pa će sad i Srbima baciti koju kost, a Srbi odmah zagrizli...
Neka neka, nek' se ljudi vesele, eto, 'velika pobeda srpske diplomatije'. E sad će 'ujko Sem' nešto tražiti zauzvrat...![]()
Opet vi o Velikoj Srbiji
Nemoj ni Milosevica da zaboravis kao simbola veliko-srpsko-cetnickog agresora, takve bajke uvek moraju da imaju jednog zlog vladara![]()
Nemam pojma i ne zanima me.
Hrvati imaju potpuno pravo slaviti Oluju.
Ne zbog zločina koji su se pritom desili - dešavaju se u svakom ratu - i ne zbog etničkog čišćenja koje se pritom desilo - dešava se u svakom međunaionalnom sukobu.
Hrvati imaju pravo slaviti Oluju kao vojnu pobjedu kojom je dokrajčen san o velikoj Srbiji i uspostavljen ustavno-pravni poredan na svakom pedlju svoje teritorije.
Ja samo kazem da su babe proterane vamo, babe proterane tamo
S tim sto mi proterivanje hrvatskih baba ne slavimo kao praznik![]()
Pa kako da slavite Oluju bez onih koji su to organizovali i sproveli
To je isto kao da slavite dan NDH bez Nemaca, obrni-okreni bez Amera do danas ne bi usli u Knin![]()
Ja samo kazem da su babe proterane vamo, babe proterane tamo
S tim sto mi proterivanje hrvatskih baba ne slavimo kao praznik
- - - - - - - - - -
Pa kako da slavite Oluju bez onih koji su to organizovali i sproveli
To je isto kao da slavite dan NDH bez Nemaca, obrni-okreni bez Amera do danas ne bi usli u Knin![]()
Gumi, a sto ste nas izdali ?
Ja mislio da Srbi i Hrvati zajedno dele Bosnu, mi da imamo Veliku Srbiju a vi Veliku Hrvatsku
Mi RS i RSK a vi Herceg-Bosnu
Izdali ste nas, okrenuli ste nam ledja, onoliki sastanci Tudjmana i Milosevica su bili za dzabe![]()
Ћини се, о ти просвијећени жидову, да се крај НДХ2 већ види.![]()
Di smo vas izdali?
Mogli su se Slobo i Tuđman dogovoriti oko podjele Bosne, ali RSK ne može postojati unutar teritorija RH.
Kako si ono govorio "jadno je prijavljivati a ti se jos i hvalis"Kršiš pravila foruma i prijavljen si
Di smo vas izdali?
Mogli su se Slobo i Tuđman dogovoriti oko podjele Bosne, ali RSK ne može postojati unutar teritorija RH.
- - - - - - - - - -
Kršiš pravila foruma i prijavljen si
Наравно, напад колоне избеглица авионима није прекомерна употреба сила. Ма, где би ви?????
Oluja će se u Hrvatskoj slaviti, s Amerikancima ili bez njih...
A Amerikanci k'o Amerikanci, oni vode svoju politiku, treba im Srbija za nešto, pa će sad i Srbima baciti koju kost, a Srbi odmah zagrizli...
Neka neka, nek' se ljudi vesele, eto, 'velika pobeda srpske diplomatije'. E sad će 'ujko Sem' nešto tražiti zauzvrat...![]()
Kako si ono govorio "jadno je prijavljivati a ti se jos i hvalis"
![]()
Kako si ono govorio "jadno je prijavljivati a ti se jos i hvalis"
![]()