Amerikanci i moda

Zašto miješate Istok i zapad ? I mnogi su protiv zapada , Hollywooda Itd .estradne ljude ne treba trpati u ovu temu . Oni su uvjek bili posebni i ostat će zauvjek posebni po svemu taj sloj ljudi da kažem. Namjerno se odjevaju poneki izopačeno da bi još veću pažnju privukli na sebe , bili oni ameri Rusi Kinezi Itd , oni ne žive kao većina ,niti se odjevaju normalnim stilom , jer tada nebi bili u trendu i nebi se za njima dizala prašina.
 
Kod nas seljomberizacija društva ide iz Turske. Pre 10 godina sam u Turskoj viđao da se nose patike na košulju i odelo i ta seljačka moda je sad popularna i u Srbiji.
Хајде молим те, љетос био на некој свадби, пола сватова, Аустрија, Њемачка, Швица, сви у том фазону пегла, коша, а на ногама оне патике са ђоном као да су деминери.
 
Хајде молим те, љетос био на некој свадби, пола сватова, Аустрија, Њемачка, Швица, сви у том фазону пегла, коша, а на ногама оне патике са ђоном као да су деминери.
Većina balkanskih gastarbajtera su seljomberi. Ako vidiš nekoga u Adidas trenerci u DE možeš da se kladiš da je ili Srbin ili Makedonac, Bugarin, eventualno Rumun. Čak se i Turci pristojnije oblače.
 
A kakva treba da bude? Texas gaji svoju tradiciju dok Srbi nose waikiki raspalu garderobu i gaje svoje tursko nasledje :hahaha:

Ovako žive i izgledaju pravi Ameri a ološ svetski koji se tamo natrpao debeli se i slično to je skrajnuto i čeka se da umre.

1707816852244.jpeg
 
Čitaj šta piše.
Njegova modna linija je bizarna.
Pogledajte prilog 1498141
Moj favorit su ove Yeezy papuče.
Da da Ali to sto je on tebi bizaran govori da je on Tebi bizaran a ne o njemu. On zivi u zemlji koja je jednu milion puta vise diversifikovana nego tvoja a istovremeno je individualnost izrazena te postoji prostor da se grupa izgledom profilira. E sad kako bi tebe njegova grupa percipirala, ti nam reci.
 

Back
Top