Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.688
Ne razumem ko to "vi " i 'mi". Pisem o Kosovu i tema je o njemu, ti si Siptarka?Vidjećemo. Za sada vodimo 3:1
Fulate non stop.
Čim krenete sa uvredama i ismijavanjem znak je da vas to pogađa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem ko to "vi " i 'mi". Pisem o Kosovu i tema je o njemu, ti si Siptarka?Vidjećemo. Za sada vodimo 3:1
Fulate non stop.
Samo za zapadni Balkan.Nesto ne verujem u ovo ? Jel za ceo svet ili samo za Balkan?
Nesto ne verujem u ovo ? Jel za ceo svet ili samo za Balkan?
Zabranjeno je editovati tuđe postove i takvi postovi se brišu.Sve trče. Kao da oni ne znaju da si na lošem glasu!![]()
Ti si im najslabija karika. U svakom pogledu.Ne razumem ko to "vi " i 'mi". Pisem o Kosovu i tema je o njemu, ti si Siptarka?

Ma sta ti izigravas ovde i sta sebi dozvoljavas? Cija sam najslabija karika? Ko si ti da mene tumacis i svrstavas bilo gde?Ti si im najslabija karika. U svakom pogledu.
Ne svaki dan.Koji vi?
zar ti ne rece da si Srpkinja iz RSa?![]()
Izrazi naše saučešće Bakiru i Kurtiju, šta da se radi, otišo vam Bajden."Akt o demokratiji i napretku zapadnog Balkana"
Kažem ja, ne šilji ražanj dok je zec u šumi!
@dragon x @Enigma @Kerkyra @fosilvaso i ostali napredni članovi foruma!
https://www.rtvbn.com/4083543/amerika-sprema-zakon-o-balkanu-na-meti-politicki-lideri
Sarajevo provocira na sve moguće načine.Ma sta ti izigravas ovde i sta sebi dozvoljavas? Cija sam najslabija karika? Ko si ti da mene tumacis i svrstavas bilo gde?
AV-a će Putin da spasi!![]()
Zec, Ražanj & Šuma Inc.Drzimo fige da ga spasi kao brata Asada
Ma ni ne zna zasto je otvorila temu, nekakav akt koji jos uzgred, nije ni donet, a i da jeste, ne znaci nista, nema ni silu zakona.Sarajevo provocira na sve moguće načine.
То зачи, шта су отели, отели су, и сад више нема отимања. Па пази, Трамп није прецедник света, мада се тако понаша. Дакле ако су променили границе, онда ће се оне и даље мењати.Amerika sprema zakon o Balkanu: Na meti politički lideri
Ako "Akt o demokratiji i napretku zapadnog Balkana" prođe američki kongres i senat, sve potrebne odbore i na kraju dobije i amin predsednika Trampa, Sjedinjene države će praktično doneti zakon kojim se obavezuju da njihova spoljna politika ne zagovara razmenu terotirija, secesije ili bilo kakav drugi vid prekrajanja granica po etničkim linijama između Kosova i Srbije ili bilo gde drugde na zapadnom Balkanu, kao ni, primera radi, otcepljenje Republike Srpske.
To se navodi u odeljku 11 pomenutog akta, naslovljenom kao „Odnosi između Kosova i Srbije“.
U tom, pretposlednjem odeljku predloga zakona, upućenog pred Kongres minule nedelje od strane predlagača kongresmena Vilijema Kitinga (demokrate iz Masačusetsa), najpre se konstatuje da je put ka normalizaciji odnosa Beograda i Prištine dogovoren 27. februara 2023. godine, uz podršku Evropske unije.
Pokazati gde se pominju bilo Dodik i RS, bilo ovog AV. Što se tiče mezimca Druge Srbije, izvesnog Aljbina, njega je Tramp već jednom najurivao, a i Bakir nam se nešto uznemirio.Drzimo fige da ga spasi kao brata Asada
Kako si sve lijepo objasnila?!Ma ni ne zna zasto je otvorila temu, nekakav akt koji jos uzgred, nije ni donet, a i da jeste, ne znaci nista, nema ni silu zakona.
A i, normalno da se od Amerike ne nadamo nicemu, sigurno ne povratku svojih teritorija.

Bez brige Lapsi, što kažu, gledaćete izvesni sami sebi čudoMožda i hoće, ali za 50-ak godina.
Ma stvarno, rekla Čaršija?Piše da nema promjene granica. Što se mijenjalo, mijenjalo se!![]()
Zašto je tebe toliko strah? Kao što vidiš, Srbi ne ujedaju.Piše da nema promjene granica. Što se mijenjalo, mijenjalo se!![]()

Ko im je taj Faćo što su ga uhapsili?Новинар Дневног Аваза Данијал Хаџовић: Додик је побиједио Сарајево и одржао политичку лекцију свима у Федерацији. Можемо му само честитати.
![]()
![]()
Ne, i opet ne. Ne znači da nema promena nego ameri naglašavaju da neće da stanu na Stranu Srba ako odlučimo da pripajamo.Pravite se ludi. Nema promjena. Sve ostaje kako jeste što se tiče granica.
Ali.... podnosiće se redovno izvještaji o slobodi govora, glasanjem na izborima, protoku novca i transparentnosti trošenja...
Nisam promjenio, eto pitaj moderaciju.
Moderacija potvrđuje da je @dragon x u pravu, poruka je promenjena minut nakon njegovog citata.
Gradski krimos, stara škola koja kritikuje one kao ministar Ramo Isak koji pričaju baljezgarije i gluposti.Ko im je taj Faćo što su ga uhapsili?
Vidjećemo. Za sada vodimo 3:1
Fulate non stop.
Reality calling.Ti si im najslabija karika. U svakom pogledu.
Ne piše da nema pomeranja granica nego da amere ne interesuje da se oni bakću sa time. Drugim rečima, to je zeleno svetlo za Srbe.