Атомик™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 254.378
Ko je glavni američki general na Bliskom istoku

General Michael Erik Kurilla
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Kurilla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je glavni američki general na Bliskom istoku
![]()
General Michael Erik Kurilla
https://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Kurilla
Birth name Michael Erik Kurilla Nickname(s) Gorilla
Sam Tramp je međutim napisao danas ovo:
Pogledajte prilog 1744818
Probao sam da rastumačim to "Chris christie", ali mi ne uspeva.
Zna li neko šta je to?
amerika - rusija ista firmaSve se svodi na to da je Amerika krenula na Rusiju...doduse malo zaobilazno...ali to je to...
@mario80 zaglavio na "utata" argumentima. xDKo ti je rekao da Amerikanci nemaju??
Nigde ne treba da se baci nuklearna bimba, a ne treba ni Iran da je ima.Svi se loze da se baci nuke na teheran, iz kog razloga?
Zato sto tako treba?
Pa nek bace na Rusiju, i njih mrze jos vise
Pa dobro, iran je mozda nece imati ali ce izrael nakon toga biti raketiran svakodnevno dok ne pobeliNigde ne treba da se baci nuklearna bimba, a ne treba ni Iran da je ima.
Ma ne, Amerika ima sukob s Iranom već više decenija.Sve se svodi na to da je Amerika krenula na Rusiju...doduse malo zaobilazno...ali to je to...
her Helga
Kakva samozadovoljna, neprijatna, kvazimoralna, krindžasta, narcisoidna budaletina
VIše ih boli ovo nego raketa na glavu
Ne verujem da je to američka ideja, pre je Bibi rešio da iskoristi Republikance na vlasti da malo skrene fokus sa Ukrajine ka sebi.Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?
Nzm, otkako je Persija ubacila u borbu ozbiljne tipove raketa sve vesti se cenzurišu do patetike, pa cela situacija izgleda manje dramatično i otud i slabiji medijski pritisak na Trampa, tako da je potpuno nemoguće znati šta se planira.I šta bi, da li je krenula?
Da se sami izbore za slobodu?!Nova strategija. Idu na dizanjenje narodnog ustanka u Iranu i Rusiji istovremeno.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Netanyahu: Na Irancima je da se dignu za svoju slobodu
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu bio je ranije danas na lokaciji bolnice Soroka u Beershebi na jugu Izraela.
Izrael tvrdi da je bolnicu pogodila iranska raketa, pri čemu je najmanje 40 ljudi ozlijeđeno. Iran poriče da je izravno pogodio bolnicu i naglašava da je ona oštećena udarnim valom napada na obližnje vojno sjedište.
"Ljudi me pitaju ciljamo li pad režima. To može biti rezultat, ali na iranskom je narodu da se digne za svoju slobodu. Sloboda nikada nije jeftina, nikada nije besplatna. Sloboda zahtijeva da se potlačeni narod digne i na njima je, ali mi možemo stvoriti uvjete koji će im pomoći da to učine", poručio je.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не раде они ништа сами без захтева и дозволе САД-аGlupi izraelci pokušavaju da izazovu treći svetski rat!
Niko živ nema onoliko konvencionalnih raketa kao Persija. U Americi je inače pravi zločin uopšte pomenuti neku raketu dometa hiljadu-dve kilometara koja košta ispod milion dolara komad, niko nije lud da prlja ruke ako zarada nije bar milion-dva po komadu.Ko ti je rekao da Amerikanci nemaju??
Glavom bez obzira?Zemlje Balkana zatvaraju ambasade i povlače osoblje iz Irana i Izraela
https://balkans.aljazeera.net/news/...ambasade-i-povlace-osoblje-iz-irana-i-izraela