Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 89.139
Čija će do zore?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odlično, potrajaće, a za to vreme će Ukrajina kao da je nikad nije ni bilo.Izrael je trebalo da odradi "prljav" posao za Amere ali su se pokazali nedovoljno jaki i kompetentni. I da ne bi pala bruka što posao nije obavljen, Ameri će morati da se uključe. To je sad već pitanje i ponosa i sujete.
Izrael je trebalo da odradi "prljav" posao za Amere ali su se pokazali nedovoljno jaki i kompetentni. I da ne bi pala bruka što posao nije obavljen, Ameri će morati da se uključe. To je sad već pitanje i ponosa i sujete.
Ali neki nikako da to prihvate…Племе Хути су рекли своје ..., значи.![]()
Bahati, silni i i zločinci kad tad završe loše. Zato će propasti taj tvoj Izreal.Rat se svršava u roku od dve nedelje, odnosno u zavisnosti od toga kada će Donald Vizionarevič doneti odluku o bacanju hidrogenske bombe omanjih uništiteljskih kapaciteta na Iran
Sad ideš na onu priču 'Bog će vas kaznit' pošto ti je ponestalo argumenata kao Iranu balističkih raketa. Samo, zaboravio si da je JHWH (Bog) na strani Izraela.Bahati, silni i i zločinci kad tad završe loše. Zato će propasti taj tvoj Izreal.
Stvarno? Vizionarevič prvo planira da pregovara dve nedelje.Rat se svršava u roku od dve nedelje, odnosno u zavisnosti od toga kada će Donald Vizionarevič doneti odluku o bacanju hidrogenske bombe omanjih uništiteljskih kapaciteta na Iran
Naravno da su ti oni bliži i da ti je lakše identificirati se sa tom bedom zaostalom. Izrael mrziš jer je sve suprotno od tebe - plemenit, pun srećnih i zadovoljnih ljudi koji vole život.
Nzm da li je Jehova ili ipak samo cenzura.Sad ideš na onu priču 'Bog će vas kaznit' pošto ti je ponestalo argumenata kao Iranu balističkih raketa. Samo, zaboravio si da je JHWH (Bog) na strani Izraela.
Nisam ja Bošnjo da se loži na Iran.Samo su tvoji provoslovci jackpot, bolon. Brzo će ti umreti nada, Iran je mrtav kroz par dana i pridružuje se Hezbolahu i Hamasu na večnim lovištima.
Samo su tvoji provoslovci jackpot, bolon. Brzo će ti umreti nada, Iran je mrtav kroz par dana i pridružuje se Hezbolahu i Hamasu na večnim lovištima.
A to da navijate da što više ljudi izgine, tj radujete se smrti kao takvoj, bez poente, nije izuzetan slučaj kod vas gubitnika tranzicije.
Iran je od 79. proglasio Izrael za tvorevinu koju treba uništiti, sve ostalo su posledice sa kojima se, između ostalog i sada, nose.Nisam ja Bošnjo da se loži na Iran.
Ali navijam da vam pruži što jači otpor. Realno i nepristrasno gledano Izreal je agresor u ovoj priči. Izrael je napao Iran, a ne obrnuto.
Šta god da su Iranci govorili, oni nisu napali Iran. To da je Izrael agresor ne može oprati ni Tigar ni Eufrat.Iran je od 79. proglasio Izrael za tvorevinu koju treba uništiti, sve ostalo su posledice sa kojima se, između ostalog i sada, nose.
Sam Tramp je međutim napisao danas ovo:
Pogledajte prilog 1744818
Probao sam da rastumačim to "Chris christie", ali mi ne uspeva.
Zna li neko šta je to?
Ipak se sastao sa Vučićem na Floridu. Morao je ovaj stil od nekog pokupiti.Бела кућа је саопштила да ће Трамп у року од две недеље одлучити да ли ће Сједињене Државе напасти Иран.
![]()
Možda si se davno dogovorili s Rusima oko Ukrajine, u zamenu da Rusi ne smetaju na Bliskom Istoku. Sva dešavanju su operacionalizacija i prikrivanje tog dogovora.Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?
Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?
Da li Amerika krece na Iran da bi skrenula svoje prisustvo sa Rusija - Ukrajina i Kina - Tajvan problema da moze da kaze da se sad bave ovim i da ne mmogu da se bave i onim?