Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 17.623
iran nije ratovao u avganistanu!Treba im pobjeda nakon poraza u Afganistanu i Ukrajini
![]()
samo u ukrajini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
iran nije ratovao u avganistanu!Treba im pobjeda nakon poraza u Afganistanu i Ukrajini
![]()
I tako skoro 4000 godinairan nije ratovao u avganistanu!
samo u ukrajini
znači samo za iransko opravdanje za poraz u ukrajiniI tako skoro 4000 godina
Ти беше фан Тулси Габард? Какво је ово неџентлменско понашање Трампа према њој?
Ovo ćemo zapamtiti...kao što smo zapamtili da će Ukrajina nestati za tri nedeljeZa dve nedelje neće biti kamen na kamenu u izraelu![]()
Zato što je Iran poznati sponzor raznih terorističkih organizacija i nije teško zamisliti da bi neka sad mogla nešto da uradi.Zabava za siroke narodne mase.
Mene vise zanima od Trampovih tvitova , zbog cega je masovna evakuacija svih americkih ambasada sa bliskog istoka i gradjana USA???
Kažu da će da je šutne.Ти беше фан Тулси Габард? Какво је ово неџентлменско понашање Трампа према њој?
Čudno ja sam mislio da je amerika glavni sponzor za terorizam. Čak su i srbiju bombardovali ako nisi primetio?Zato što je Iran poznati sponzor raznih terorističkih organizacija i nije teško zamisliti da bi neka sad mogla nešto da uradi.
Primetio sam i da su se kako razni hezbolasi, hamasi i ostali po Bosni hvalisali odsečenim srpskim glavama. Ima i slika, ne bih da objavljujem.Čudno ja sam mislio da je amerika glavni sponzor za terorizam. Čak su i srbiju bombardovali ako nisi primetio?
Niko ovde ne kaze da voli iran ali niko nema nijedan normalan razlog da voli izrael zbog onoga sto radi u gazi.Primetio sam i da su se kako razni hezbolasi, hamasi i ostali po Bosni hvalisali odsečenim srpskim glavama. Ima i slika, ne bih da objavljujem.
Da ne bi opet bilo Trump always chickens out.Izrael je trebalo da odradi "prljav" posao za Amere ali su se pokazali nedovoljno jaki i kompetentni. I da ne bi pala bruka što posao nije obavljen, Ameri će morati da se uključe. To je sad već pitanje i ponosa i sujete.
Pozdravio te ujka semPrimetio sam i da su se kako razni hezbolasi, hamasi i ostali po Bosni hvalisali odsečenim srpskim glavama. Ima i slika, ne bih da objavljujem.
Bela kuća: Tramp će u naredne dve nedelje odlučiti o vojnoj intervenciji u Iranu
https://n1info.rs/svet/bela-kuca-tr...delje-odluciti-o-vojnoj-intervenciji-u-iranu/
Kako su zamislili da to doputuje? Podmornicom?SAD i Njemačka poslali 14 teretnih aviona vojne opreme u Izrael
https://balkans.aljazeera.net/news/...lali-14-teretnih-aviona-vojne-opreme-u-izrael