tiberije
Zainteresovan član
- Poruka
- 340
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma evo stigao sam na Floridu i konacno malo zivnuo, da ne veruje covek da sam se kupao u okeanu u decembru mesecu, kazu da je ovo najbolji period na Floridi tamo do maja, a posle pocinju velike vruzine i vlaga do septembra, e pa do tada uzivancija
mene ako lupi grom - za godinu dana...![]()
mm, ne, odakle ti to?
ja sam u Novom Sadu, prijavljen na Lutriju medju prvima i chekam![]()
Sorry sto te pozurujem!Nisam sve lepo iscitala a nekako ti bas stoji da si tamo!
![]()
pa da znash da mi stoji, debeo sam, plav sam, volim da ne radim nishta... i obozhavam da se vozikam reda radi [zato sam taxista...]
p.s. nisam tolko debo`... 1.83~4cm s 99kg[okrugel
]
Predivno...Zemlja Americkih domorodaca...:wink:jos malo
[baraba];5623656:a meduze nishta a? garant su te chudno gledali dok si ulazio u okeanflorida je zakon zimi....
i naravno ako si u majamiju zakljuchaj vrata....![]()
Marko011,
odlicno te razumem sta pricas i potpuno te podrzavam u ideji da odes...Da se vratis mozes uvek, ali ti je ideja o odlasku odlicna, gde god bilo to TAMO, bice ti sigurno bolje...a kad dobijes i jos neciji pasos, mozes i da odes na neku trecu stanu bez ikakvog problema....zato ja mislim da TREBA da ides...
Pozdrav i srecno!
zavrsio postdipl., a radi posao koji moze i srednjoskolac, i to, gle - za 1100 eura!? mislis u inostranstvu da tvoja diploma nesto vredi, ili si spreman da radis za istu platu u pocetku? moze da ti se desi da potrosis 10.000 (za vize, put, dok se ne snadjes), pa da se pokajes sto si ispao glup i ostavio odlicno placen posao, kao da u inostranstvu nadredjeni nisu suplji, ne prete otkazima, ili nisu dovedeni po raznim linijama, sa jedinom razlikom sto se one ne nazivaju vezama i vezicama, vec preporukama.
zakasnio za ovogodisnju green card lutriju, ali vidi aus/nz, can, kako stojis sa famoznim poenima za immi, kakve su ti sanse da te neko uopste primi
^shto jes` jes...
ja radim posao koji mozhe da se radi i bez shkole, pa sam placjen kao i ti. a josh praznicima ume da se desi i pola plate za dan... [nova godina... bozhicj... slave]
nije tajna, vozim taxi. a imam shkolu, i to poprilichnu. usput i studiram.
a zashto ja hocju da odem u USA? zato shto hocju sam da vidim koliko je to "obecjana" zemlja... ako vecj ne mogu da odem turistichki, a dobijem GC kojim sluchajem, onda cju oticji chisto da kazhem da sam bio u zavisnosti od toga kako bih se snashao tamo.
Shta da ti kazhem... ako imash ovde 1100eur platu i ugovor na neodredjeno, nemoj to da bacash, ovde su te pare jako pristojne za zhivot. Rizikujesh da odesh tamo i da se ne snadjesh, a kad se vratish da se debelo namuchish za povrat na istu poziciju.