Garwor
Poznat
- Poruka
- 7.170
Sto bre? Postao si neozbiljan? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garwor:Jel znas da nas Bachelor vazi skoro kao vas Masters?
Garwor:Da, to je zato sto nas potcenjuju. A i nase obrazovanje je do sada islo mnogo vise u sirinu nego u dubinu.
A inace u IT oblasti u svetu postoje otprilike tri platne kategorije, u prvoj su recimo ameri, kanadjani, englezi, u drugoj vecina ostalih, a u trecoj indijci, njima slicni nesrecnici, i mi naravno.
gucci_novosadjanka:Znate kako, vama starijima je lakshe........sta mislite kako je meni kad sam u J.Karolini vec 4 meseca i ostajem jos 6 meseci........ovde je ruralna sredina......jos nema nikog ko govori bar ruski....bar da cujem taj akcenat..........meni su ova njihova deca jako glupa...ne znaju ni gde je Evropa....neki......
Da sam blizu nekog velegrada pa ajde...ali ovako...........
Jeste korisno ne kazem....ali mi sve nedostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! shmrc
gucci_novosadjanka:Znate kako, vama starijima je lakshe........sta mislite kako je meni kad sam u J.Karolini vec 4 meseca i ostajem jos 6 meseci........ovde je ruralna sredina......jos nema nikog ko govori bar ruski....bar da cujem taj akcenat..........meni su ova njihova deca jako glupa...ne znaju ni gde je Evropa....neki......
Da sam blizu nekog velegrada pa ajde...ali ovako...........
Jeste korisno ne kazem....ali mi sve nedostaje!!!!!!!!!!!!!!!!! shmrc
Sport_Billy:...u NYu danas 20 stepeni....a americki akcenat ne mozes da cujes na ulici....sve neki evropski, azijski, africki
pozdrav saputnici![]()
samo lave i kod nas je malo zahladnelo ali i dalje je letooooooooooo.... taman idem u nyc sledece nedelje pa da mi ne bude velika promenasouth:i kod mene 25..ali celezime
..a i ti u NYC ,kao i da nisi u americi....kao i majami ...i tu se slabo prica engleski![]()
nnnn:samo lave i kod nas je malo zahladnelo ali i dalje je letooooooooooo.... taman idem u nyc sledece nedelje pa da mi ne bude velika promena![]()
south:..i tebi isto zahladnelo kad padne ispod 20...![]()
..e kakvi smo ljudi,kao da smo rodjeni ovde..strasno :wink:
pootneek:Ljudi, odavno nisam bio ovde, pa me interesuje sta je odlucio Tiberije?
Koga je poslusao, nas sto mislimo da je bolje da ode, ili ove druge?
Mrzi me da citam!)