Amerika i Kina ruku pod ruku

jomini®

Elita
Poruka
16.801
Kuvaju čorbu za sankcije Severnoj Koreji. Pa kako sad to, zar igraju u istom kolu? Ja politiku pratim samo na Krstarici i stoga razumete moje veliko iznenađenje... Mislio sam da su Kina i bratska nam Severna Koreja, uz malu pomoć Kube i do juče Venecuele, na jednoj strani, a SAD na drugoj. Kad ono, preokret da mu i SNS s Tomom i Vučićem može zavideti.
Kina i Amerika... Još Rusija da zaigra tu igru, tačnije da obelodani da je tu... Ih...

- - - - - - - - - -

Koga sad volimo u ovoj priči? Kinu ili S.Koreju? Za koga navijamo? :think:

Нека ''кувају''. Битно је да су балистичке ракете које могу да покрију читаву територију САД готово у стању приправности:lol:...него није ми јасно како није дошло до УСА војне интервенције већ после прва два лансирања као што је ето у Ираку дошло до исте на основу квази претпоставке о биолошком и хемијском наоружању:think:

Нека ''кувају''. Битно је да су балистичке ракете које могу да покрију читаву територију САД готово у стању приправности:lol:...него није ми јасно како није дошло до УСА војне интервенције већ после прва два лансирања као што је ето у Ираку дошло до исте на основу квази претпоставке о биолошком и хемијском наоружању:think:
Alergicni su na uranijum !:mrgreen:

sad ce prasence da ispale 74219874892172 ultramodernih interkontinentalnih balistickih projektila i da sravni ameriku sa zemljom
potom ce da se proglasi carem svih ljudi i prasica

- - - - - - - - - -

Nisam ni ja sumnjao da ima budala koji podržavaju gownarsku Severnu Koreju onako iz inata nekome. :lol: Zabole me i za Amere i za severnokorejske gownare, samo kažem da ljude treba osloboditi gownarskog komunjarskog režima.

tako je :ok:

Back