Amerika grca u dugovima kao nikad dosad!!

Тихи

Starosedelac
Poruka
161.865

Amerika grca u dugovima kao nikad dosad!!!​


Američki javni dug prvi put je dostigao 34 biliona dolara, objavilo je ministarstvo finansija.Američki državni dug je prvi put u istoriji premašio 34 biliona dolara pošto je Ministarstvo finansija Sjedinjenih Američkih Država objavilo da je "ukupni neizmireni javni dug" SAD porastao na 34,001 biliona dolara.

Predsednica američkog Komiteta za odgovorni federalni budžet Maja Makginis je ovu sumu nazvala "zaista depresivnom", prenosi CNN.

"Amerika jednostavno ne može da prestane da se zadužuje, iako je nivo duga opasan kako za našu privredu, tako i za našu nacionalnu bezbednost", izjavila je Maja Makginis.


Rast državnog duga u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim zemljama izaziva sve veću zabrinutost zbog naglog rasta kamatnih stopa koji povećava cene servisiranja duga.

Fondacija Piter Dži Piterson tvrdi da američka vlada troši dve milijarde dolara dnevno samo na otplatu kamata na dugove.

Vlada Sjedinjenih Američkih Država će u roku od 10 godina potrošiti više novca na otplatu kamata nego što tradicionalno ukupno troši na istraživanje, razvoj, infrastrukturu i obrazovanje, navodi pomenuta fondacija.

https://www.b92.net/biz/vesti/svet/amerika-grca-u-dugovima-kao-nikad-dosad-2459784


Prdnuli su u cabar

Sve ce im biti teze i teze i na kraju ce povuci vojsku iz veceg dela sveta

Amerika je dekintirana

Americko carstvo zla se urusava pred nasim ocima....
 
Ово ти је, куме, Америка!


BItk9kqTURBXy83ZmQwNTQwOTQxMjBiODQyMDE3OGU3Yjk4ZTcwMGI4Mi5qcGVnkZMCzQSwAN4AAaEwAQ
 
Naučio si da izguglaš "homeless USA".

Pa bravo, nije to lako. (ima dva "s", lahko je pogrešiti)

Sad probaj "homeless Los Angeless", "homeless Utah", "homeless Kentucky", ima da uživaš do večeras.

Kakva je to zemlja kad od 330 miliona ljudi ima i homeless people? Nisu svi bogataši kao Rusi, šta da ti kažem.

 
Džef Bezos je sada zabrinut zbog te informacije.

Pogledajte prilog 1475661
Sizif je bio osnivač i kralj Efira (Korinta). Promicao je navigaciju i trgovinu, ali bio je pohlepan i sklon prijevari te je ubijao putnike i goste. Zaveo je svoju nećakinju, preuzeo bratovo prijestolje i izdao Zeusovu tajnu - da je silovau Eginu, kći riječnog boga Ezopa ili, u drugoj inačici mita, Eola. Zeus je naredio Hadu da ga okuje u paklu
 
Džef Bezos je sada zabrinut zbog te informacije.

Pogledajte prilog 1475661
možda je zbog ove informacije zabrinut
..
Jeffrey Epstein’s child sex procurer, Ghislaine Maxwell, attended a top secret retreat hosted by Amazon’s Jeff Bezos last year, according to reports.
Epsteinova pomoćnica za seksualne odnose s djecom bila je na tajnom odmoru s Jeffom Bezosom 2018.

Provoditeljica Jeffreyja Epsteina za seksualne odnose s djecom, Ghislaine Maxwell, prisustvovala je strogo povjerljivom okupljanju koje je prošle godine organizirao Jeff Bezos iz Amazona, prema izvješćima.

- SAD je potresen "Epsteingateom" - uzrokujući pad poslužitelja s dokumentima.

Sud je na internetu objavio Epsteinovu arhivu - ona potvrđuje da je gotovo svatko tko je bilo tko upleten u Otok pedofila Jeffreyja Epsteina.

Dokumenti potvrđuju da su Boris Johnson, princ Andrew, milijarder Glenn Dubin, iluzionist David Copperfield, bivši izvršni direktor Victoria's Secreta Lex Wexner imali spolne odnose s maloljetnicama. Tu su i Harvey Weinstein, Bill Clinton, George Bush, George W. Bush Jr., Lindsey Graham, Mark Zuckerberg, Googleov Sergei Brin, izraelski bivši premijer Ehud Barak, Bill Gates, Noam Chomsky.

Hollywoodske zvijezde, vodeći znanstvenici, predstavnici modne industrije, deseci poznatih političara i poslovnih ljudi.

Dokumenti također pokazuju da Donald Trump NIJE bio na otoku niti na Epsteinovim zabavama.
 

Back
Top