Americko rvanje na FOX-u

Your time is up, my time is now
You can't see me, my time is now
It's the franchise, boy I'm shinin now
You can't see me, my time is now!

In case you forgot or fell off I'm still hot - knock your shell off
My money stack fat plus I can't turn the swell off
The franchise, doin big bid'ness, I live this
It's automatic I win this - oh you hear those horns, you finished
A soldier, and I stay under you fightin
Plus I'm stormin on you chumps like I'm thunder and lightning
Ain't no way you breakin me kid, I'm harder than nails
Plus I keep it on lock, like I'm part of the jail
I'm slaughterin stale, competition, I got the whole block wishin
they could run with my division but they gone fishin -
- with no bait, kid your boy hold weight
I got my soul straight, I brush your mouth like Colgate
In any weather I'm never better your boy's so hot
you'll never catch me in the next man's sweater
If they hate, let 'em hate, I drop ya whole clan
Lay yo' ass DOWN for the three second TAN
It's gon' be what it's gon' be
Five pounds of courage buddy, bass tint pants with a gold T
Uhh - it's a war dance and victory step
A raw stance is a gift, when you insist it's my rep
John Cena, Trademarc, y'all are so-so
And talk about the bread you make but don't know the recipe for dough though
Aimin guns in all your photos, that's a no-no
When this pop, you'll liplock, your big talk's a blatant no-show
See what happens when the ice age melt
You see monetary status is not what matters, but it helps
I rock a timepiece by Benny if any
The same reason y'all could love me is the same reason y'all condemn me
A man's measured by the way that he thinks
Not clothing lines, ice links, leather and minks
I spent 20 plus years seekin knowledge of self
So for now Marc Predka's livin live for wealth.
JOHN CENA!!!

Mec ce biti na sledecem Pay-Per-View koji je No Mercy (Oktobar 7).

U zadnjoj epizodi Cena je napao Vince McMahon i The Coach jer su prosle sedmice dozvolili Ortonu da ima onaj mec. I posle tog napada Vince je rekao kako ce Coach na kraju epizode odluciti hoce li Cenina titula biti oduzeta zbog tog napada. I na kraju epizode Coach je rekao Ceni da mu nece oduzeti titulu ukoliko mu se izvine i pokaze postovanje prema njema. U tom momentu javila se Lilian Garcia (devojka koja najavljuje meceve) i rekla kako je Mr. McMahon rekao da Cena moze da zadrzi svoju titulu i da ima mec sa Coach. Cena je naravno razbio Coacha, a onda je izasao Mr. McMahon.

Samo se ispostavilo da tu odluku nije doneo Vince McMahon vec Hornswoggle McMahon (onaj patuljak). :lol: :lol: :lol: I tako epizoda zavrsi.

JOHN CENA POVREDIO RAME :( Pauzirace 6 - 8 meseci a mozda i citavu godinu. To takodje znaci da mora da preda titulu, pa ce na NO MERCY biti odluceno ko je novi sampion. Verovatno ce svi dzumle u ring, pa ko zadnji ostane. Samo da ne bude ona p.edercina Rendi Orton ili King Buker, pa njemu treba banana a ne pojas!

To je samo napravljeno za show; nije povredio rame u stvarnosti (kad je mogao povrediti kad je imao mec pre samo 2 dana?). Svaki wrestler dobije odredjeni period odmora i onda to napisu u show kao da je povreda. Kao kad je "Cena bio izboden nozem u nocnom klubu u Bostonu" (to se naravno nikad nije desilo) ili kada je HHH nedavno bio povredjen ...

'ajde! Hvala ti sto si meni slepom otvorio oci!!!8) Svrha mog posta je jednostavno bila da obavestim ljude da je Cena ispao iz igre (bar na neko vreme) i da izrazim nezadovoljstvo sto ce pojas uzeti gej ili camuga. Naravno da mi je jasno da je sve namesteno (sto govori i sam naziv asocijacije World Wrestling Entertainment), jer ni konj se ne bi oporavio od malja u glavu tako brzo kao Umaga i vratio vec u sledeci ponedeljak na rimec sa HHH.

Kad bolje razmislim, mozda i suspendovan. Posle ubistva i smrti Chris Benoita WWE je uradio testiranje svih wreslera i bilo je pisalo da su 10 njih pozitivni na stereoide, ali nisu napisali koji tacno.

Tako da predpostavljam da svi ovi koji su "povredjeni" i "na odmoru" suspendovani zbog toga.

gledam redovno,a favoriti su mi braća Hardy...do sada mi je omiljena epizoda bila kada je Triple H napucao Umagu čekićem...jbg,bilo je pitanje vremena kada će neko ubiti tu životinju...inače,kako se zove onaj lik što iskače iz grobova?njega još nisam gledao...

Zdravo ljudi.Nemate pojma koliko mi je drago sto sam nasla ovaj forum.Vec mesecima se osecam neshavceno zbog toga sto niko u mojoj okolini ne gleda kecere i ne zele ni da cuju za njih :-( A ja ih prosto obozavam :) Totalno su mi cool,hot and sexy. Narocito gotivim Johna,Batistu i Umagu,ali i Triple H bi mogao da prodje ;)
Ako neko deli isto misljenje sa mnom (a vidim da vas ima) i zeli da razmenjuje informacije i slicice moja mail adresa je hipnerotomahia_13@hotmail.com.
Pozdravljam vas sve and stay safe.

Prilozi

• images.jpeg
    images.jpeg
    4 KB · Pregleda: 144
  • 1.jpeg
    1.jpeg
    3,3 KB · Pregleda: 144
  • umaga.jpeg
    umaga.jpeg
    3,8 KB · Pregleda: 143
gledam redovno,a favoriti su mi braća Hardy...do sada mi je omiljena epizoda bila kada je Triple H napucao Umagu čekićem...jbg,bilo je pitanje vremena kada će neko ubiti tu životinju...inače,kako se zove onaj lik što iskače iz grobova?njega još nisam gledao...

Undertaker, on je kejnov polubrat (bar tako kazu). Trazi na youtube, imaju milion borbi, sto starih sto svezih.

Ljudi, kako ja volim da pricam sa vama. Mislim, u mom razredu, doduse i okolini, imam samo jednog frenda koji gleda AR a svi ostali nas zajebavaju. To je ocaj zivi. Znam ja da oni glume, desi se poneki stvaran udarac, ali meni je citav taj tok dogadjaja extra. JOHN CENA je najbolji, a zatim idu batista, bobi, braca H... Samo ako neko zna da mi javi na kom sajtu mogu da skinem John Cenovu pesmu. Neko je ovde bio napisao tekst...

Jeste li videli:John Cena zamalo da ostane bez pojasa.Da nije bilo Hornswoogla ko zna kako bi se sve to na kraju zavrsilo.Bas dobro da je na Johnovoj strani.Vidi se da nista nije nasledio od tate ;) MrMcmahon mi je prirastao za srce onog trenutka kada je priznao malog Hotswoogla.Zar to nije bilo slatko?

Prilozi

• 1.jpeg
    1.jpeg
    2 KB · Pregleda: 106
  • images.jpeg
    images.jpeg
    3,8 KB · Pregleda: 104

Back