Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 90.480
Kako to “može da mu se sudi” za ono za šta je aboliran?Ako je za zatvor, otići će u zatvor. Za to se ne treba brinuti barem u Americi, oni vole zatvore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to “može da mu se sudi” za ono za šta je aboliran?Ako je za zatvor, otići će u zatvor. Za to se ne treba brinuti barem u Americi, oni vole zatvore.
Vidis da ne znas. Dobijaju ih za peti rodjendan.Мислим да је конкретна тема процедура за добијање дозволе за поштољ, због чега је Хантер наебо (посебно, од тога и утаја пореза), па ћаскамо о процедурама како се у Америци и источним деспотијама добијају дозволе кад су деца председника у питању.
У Америци, као и сви остали грађани, тако и председничка деца, у источним деспотијама, председничка деца за седми рођендан добијају пиштоље са позлаћеним цевима.
Steta sto nisi preCednik.Da je moj sin, isto bih uradio.
BECAUSE I CAN!
Nemam sina pa se ne brinem.Steta sto nisi preCednik.
Ma da.Nemam sina pa se ne brinem.
Svako drugi osim sina Velikog Oca bi se za 5% onoga što je Hanter Bajden radio (i sam se snimao) našao iza brave.
...svijet je postao ako je ikada prestao biti strip ALAN FORD u svom doslovnom smislu...da se ne lazemo,samo je Josif Visorionovich rekao "to je njegoiva sudbina"Da je moj sin, isto bih uradio.
BECAUSE I CAN!
to je u diktaturi a u demokraciji je drugačije...onako demokratski.da se ne lazemo,samo je Josif Visorionovich rekao "to je njegoiva sudbina"
a zakon ,obraz ,postenje ,licni primer gde je to?to je u diktaturi a u demokraciji je drugačije...onako demokratski.
Jel ima nešto detaljnije da prenosi srbin.info
@38imak sta kazes na ovu vrstu demokratije u USA?
Ako je kriv, sigurno će se naći iza brave. Male su šanse da mu pomogne bilo kakva veza. Ako ništa, onda posle odlaska predsednika. Ne znam da li si primetio, u uređenim državama se predsednici rotiraju, nisu na vlasti 50 godina![]()