Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.022
Kako to “može da mu se sudi” za ono za šta je aboliran?Ako je za zatvor, otići će u zatvor. Za to se ne treba brinuti barem u Americi, oni vole zatvore.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako to “može da mu se sudi” za ono za šta je aboliran?Ako je za zatvor, otići će u zatvor. Za to se ne treba brinuti barem u Americi, oni vole zatvore.
Vidis da ne znas. Dobijaju ih za peti rodjendan.Мислим да је конкретна тема процедура за добијање дозволе за поштољ, због чега је Хантер наебо (посебно, од тога и утаја пореза), па ћаскамо о процедурама како се у Америци и источним деспотијама добијају дозволе кад су деца председника у питању.
У Америци, као и сви остали грађани, тако и председничка деца, у источним деспотијама, председничка деца за седми рођендан добијају пиштоље са позлаћеним цевима.
Steta sto nisi preCednik.Da je moj sin, isto bih uradio.
BECAUSE I CAN!
Nemam sina pa se ne brinem.Steta sto nisi preCednik.
Ma da.Nemam sina pa se ne brinem.
Svako drugi osim sina Velikog Oca bi se za 5% onoga što je Hanter Bajden radio (i sam se snimao) našao iza brave.
da se ne lazemo,samo je Josif Visorionovich rekao "to je njegoiva sudbina"Da je moj sin, isto bih uradio.
BECAUSE I CAN!
to je u diktaturi a u demokraciji je drugačije...onako demokratski.da se ne lazemo,samo je Josif Visorionovich rekao "to je njegoiva sudbina"
a zakon ,obraz ,postenje ,licni primer gde je to?to je u diktaturi a u demokraciji je drugačije...onako demokratski.
Jel ima nešto detaljnije da prenosi srbin.info
Ako je kriv, sigurno će se naći iza brave. Male su šanse da mu pomogne bilo kakva veza. Ako ništa, onda posle odlaska predsednika. Ne znam da li si primetio, u uređenim državama se predsednici rotiraju, nisu na vlasti 50 godina![]()