Američki nosač aviona stigao u Split: Marinci na Tinderu traže momke za zabavu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- Hteo bih upoznati mladu i zgodnu Hrvaticu, smeštaj nemam - piše tamnoputi američki mornar na jednoj od dejting aplikacija
evo za hrvatice interracial.

- Tražim ozbiljne žene za dopisivanje - napisao je mladić od 23 godine koji samo traži žene starije od 40 godina.
Zatim za hrvatske bakice da ih prodrma mladi vojnik

- Muškarac sam, volim sve sportove i tražim isto tako sportske i muževne momke za zabavu. Nemam smeštaj - napisao je jedan Afroamerikanac koji navodi i da je časnik na američkom brodu USS "Harry S. Truman".

- Tražim mišićave muškarce, ovde sam nekoliko dana. Dopisivanje za početak. Može mi pokazati grad, možemo zajedno i u neku gradsku teretanu - napisao je još jedan mornar
I glavna poslastica za mlade dalmatince. Crnci su dobri u krevetu.

Ohoho pasce guzenje

Na sta je spao Split...

Od cuvenih fotografija ispracaja ubijenog Kralja Aleksandra u Splitu...1934.
Do sada ovog davanja guzice chamugama sa americkog nosaca aviona...2020.

Kakva rokada i degradacija muskosti u Splitu...u manje od 100 godina...
Ccc

...

ma nemoj , os da ovdasnjim zabranis da i oni ne podaju svoju . svoje guzice.
djaguarka aka , aka , aka sa stotinu nikova
pojurila je da se tamo i poda, ono , barem neki afro jamerikanac da je i izbusi

Verujem da je ona vec na letu za Split...

Al izgleda da americki marinci hoce pre Šormaza i Darka Trifunovića...:think:

...

Nece valjda cuveni galebari preci sa nemackih baka na americku palubu...:think:

...

судећи по огласима , веома је вероватно

"- Tražim mišićave muškarce, ovde sam nekoliko dana. Dopisivanje za početak. Može mi pokazati grad, možemo zajedno i u neku gradsku teretanu - napisao je još jedan mornar."

Морам да приметим промену , наиме када су долазили на Косово и Метохију 1999 године у првих неколико дана су силовали Албанску девојчицу од 7 година не искључује се да тога неће бити и у Сплиту , додуше можда буде дечак ..

Како неко може уопше своју децу да доводи да се сликају са овим манијацима , фуј

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back