Američki general: Balkan na meti ruske destabilizacije

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Јесил чуо ти за преписиваче ?

Е, ти су нас упропастили - када су дипломирали, наставили су да преписују бесомучно !

Чак су их звали у ЕУ, па додатно их учили да преписују ...

Сада имамо 6000 преписаних зак.аката, који ни кур.цем не ваљају !

Преписивачи стварају негативну повратну спрегу у друштву, тешко је прекинути тај континуитет.

Ne mogu oni izvesti revolucije opet bez ovih nižih slojeva. Pa 5 oktobra bilo je u onoj masi i siromašnih, zapravo većina su bili. Srednji sloj obično vodi revoluciju ali niži mora da sprovede.

naravno

da su ti siromasni znali ko stoji iza svega i sta ce se desiti

jos bi nam Sloba bio predsednik

- - - - - - - - - -

oni ne izvode revoluciju,njima samo nedostaje period 2000-2012 kada su ziveli kao bubreg u loju,pa sada zavide ovim naprednjackim klosarima

ne znam meni se cini dok slusam Jeremica da bi oni opet neke revolucije

https://www.krstarica.com/vesti/pol...m&utm_medium=thumbs&utm_campaign=thumbs_house

izjava americkih zvanicnika je da je glavni krivac rusija, rusi optuzuju zapad

a mi zivimo ovde
ko zaista destabilizuje balkan?
trenutna situacija u svim zemljama u okruzenju je losa po vlast
gore i albanija i crna gora i srbija zbog nezadovoljstva i politickim i socijalnim stanjem i na taj nacin cine nestabilnim svoje vlade koje su izgubile poverenje svojih gradjana
ko zaista stoji iza trenutnh nemira - rusi ili amerikanci?
kinezi

np_ncI.gif

Tapse ga ko Moniku, posle pusenja

Što reča "Milan od Gruže"
I OVI SE LJUPKAJU :zkez:

Tema: Jenkijevski generali su svi do jednog kriminalna organizacija i rade na pranju para, pljački i prodaji narkotika !

A priznanje Hrvatske i Slovenije, kao i bombardovanje Srbije i otimanje Kosova nije destabilizacija regiona :eek:

Kreteni i njihove zamene teza !

Poslednja izmena:

Back