Америчке антене код Београда контролишу менталну свест Срба

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:hahaha:
Man se nebuloza... :)
Harpom skreču sa bitnih problematika kao što je to što sam naveo gore, ateistička strategija za brzo uništavanje srbije, kao i potenciranje drugih zemalja protivu nas takvom strategijom, infrastrukturom koja je na opasnu štetu drugih zemalja koje nas okružuju. :)
pa zbog haarpa, gmo i bla, bla, bla su nas bombardovali i doveli ove kretene na vlast a ti bi samo da ti vrate radioaktivno kosovo

jos samo da shvatis koliko je to sve povezano jedno sa drugim...
Vidi,
mene ne interesuje ono sto neteba da me interesuje, ima ko brine o tome, a kao građanin ove zemlje, vernik, znam dobro u kom smeru teku neke situacije.
Ako vi možete sebi dati slobodu da zalazite u neke detalje, zato što vam je to posao, ili ste nekim slučajem informisani u detaljnije stanje stvari, to je plus za vas.
Ne mešam se tamo gde mi nije ˝dato˝, sve dok ne bude vreme za to, i ako bude potreba da se umešam :)
Mogu da komentarišem situacije koje su već postoječe i koje su dostupne običnom građaninu, i da upozorim ako primetim neke negativne situacije. Itd, itd...
Bla,bla, bla...
Zato, kao što rekoh, ako imate neka saznanja koja smemo javno znati, istresite to! :)

Poslednja izmena:
pa zbog haarpa, gmo i bla, bla, bla su nas bombardovali i doveli ove kretene na vlast a ti bi samo da ti vrate radioaktivno kosovo
:lol:
Ako detaljima sa dna misliš da postigneš nešto, mogu ti reči da to nije dobro, za tebe lično. Ovaj tvoj stav je demagoški, što ima jasan cilj koji želiš da postigneš. Ja bih se zabrinuo da sam na tvom mestu za sebe, ako tako često nastupaš u životu :)

:lol:
Ako detaljima sa dna misliš da postigneš nešto, mogu ti reči da to nije dobro, za tebe lično. Ovaj tvoj stav je demagoški, što ima jasan cilj koji želiš da postigneš. Ja bih se zabrinuo da sam na tvom mestu za sebe, ako tako često nastupaš u životu :)

kakvi detalji sa dna ova nacija umire ali ne zato sto u njenom sastavu nije kosovo

Јесам - имун сам... моје тело скоро уопште нема ЕЛЕКТРИЦИТЕТ.....:sad2:... тако да када су били још они стари ЕКГ апарати доктори су увек паничили и мислили да им се апарат покварио...

:hahaha: :hahaha: ko kaze da mita nije specijalac...

Менталну свијет Срба не контролише ХААРП или тако то.
Нас контролише јањетина и пиво, крметина и ракија.
Друге контролишу сисе комшинице у пролазу и разне Џене Џејмисон на нету.
Трећи падају на фудбал, кошарку или пејнтбол.
А остатак разглаба о шпанским, турским или трећим серијама.
Мало нас је нормалних ође. А и овдје. Још мање овде.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back